سلام دوستان
من توی بازی دارک سادرز 2 باید سه شبح پیدا کنیم اولی و دومی رو پیدا کردم سومی رو پیدا کردم با هاش جنگیدم و تسلیم من شد
حالا باید چیکار کنم برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/08/22 05:14 PM، توسط NS game.)
من هنوز به اونجا نرسیدم ببخشید رسیدم رد کردم بهت می گم البته تا اون موقع تو مردی برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.
(2012/08/20 04:07 PM)RANDY نوشته شده توسط: برای دسترسی به لینک ها ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید .
من هنوز به اونجا نرسیدم ببخشید رسیدم رد کردم بهت می گم البته تا اون موقع تو مردی برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.
نمیدونم فکک کنم آره
طرف یک عنکبوت بزرگ میاره و بعد باید باهاش بجنگیم
کسی نیست کمکم کنهبرای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/08/20 04:26 PM، توسط NS game.)
(2012/08/20 05:50 PM)Expellite نوشته شده توسط: برای دسترسی به لینک ها ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید .
اخه دارک سایدرز ارزششو داره که براش وقت میزاری؟
لازم نیست صبر کنی تو اینترنت سرچ کن Darksiders II walkthrough و از راهنمایی ها استفاده کن.
بازی نکردی که ببینی چقدر خفنه برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.
منم کمک می خواممممممممممممممممبرای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید. داغ شدم گرمم شد فشارم افتاد فقط کم مونده بود بمیرم ولی نمی تونم رد کنم چقدر سخته
داداش من یک جا رفتم باید 2 تا گوی رو بزاری توی سولاخ ها ولی یکی رو میزارم دومی روباید از درودیوار بالابرم پیداش می کنم ولی پشت نرده است چی کار کنم یک بار هم اولای بازی اینطوری بود که باید جای گوی اول رو تو دوم و دومی رو تواولی بذاری من اولی رو که گذاشتم نمی تونم درش بیارمبرای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.
(2012/08/20 06:31 PM)RANDY نوشته شده توسط: برای دسترسی به لینک ها ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید .
منم کمک می خواممممممممممممممممبرای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید. داغ شدم گرمم شد فشارم افتاد فقط کم مونده بود بمیرم ولی نمی تونم رد کنم چقدر سخته
داداش من یک جا رفتم باید 2 تا گوی رو بزاری توی سولاخ ها ولی یکی رو میزارم دومی روباید از درودیوار بالابرم پیداش می کنم ولی پشت نرده است چی کار کنم یک بار هم اولای بازی اینطوری بود که باید جای گوی اول رو تو دوم و دومی رو تواولی بذاری من اولی رو که گذاشتم نمی تونم درش بیارمبرای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.
(2012/08/20 06:31 PM)RANDY نوشته شده توسط: برای دسترسی به لینک ها ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید .
محیطش رو باز گو کن
مگه این بازی محیط هم داره؟ برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.برای دیدن تصاویر ثبت نام کنید.