امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دردنامه ای که تاخیر داشت...
خیلی ممنون از آقای استادی عزیز!
مقاله زیبایی بود.
راستش این چند وقته خودمم خیلی چیزای مسخره‌ای رو تو گیمفا دیدم. مثلا همین چند روز پیش یک کاربری که نام نمی‌برم، رفته بود تو یکی از پست‌ها راجبه دو کنسول یک نظری داده بود و کلا هر جور که می‌تونست کنسول مایکروسافت رو کوبید. بعدش مثلا اینکه آقای صحرایی نظر ایشون رو پاک می‌کنه و اون آقا هم همینجوری بازم نظر ارسال می‌کنه و مثل اینکه خیلی از فن‌های سونی بهش مثبت می‌دن و نظر محبوب می‌شه و اینم با آقای صحرایی بحثش می‌شه که چرا نظرات رو پاک کردی. می‌گفت آقای صحرایی من دیگه تو پست‌هایی شما نمیام و اگه خواستین بنم کنین. خوب آخه یکی نیست بگه گیمفا این همه بازدید داره، تو یک نفر اگه نیای داخل پست یک نفر که چیزی نمی‌شه. تازه فردا میاد می‌گه منو تو گیمفا بن کردن و اگه به‌خاطر قضیه صحرایی باشه دیگه نمیام گیمفا S0 (43)
یک مثال دیگه هم یک فن سونی اومد تو یکی از خبرهای گیمفا، نوشته بود که برای خبرنگارا و مسولین گیمفا واقعا متاسفم. حالا فکر می‌کنید چرا؟ می‌گفت که من دیروز تو IGN خبری رو دیدم که نوشته بود مایکروسافت راجبه Halo به ما دروغ گفته و مسولین اینجا فن بازی درآوردن و اون خبر رو نزاشتن و دیگه گیمفا ارزش نظر گذاشتن رو نداره. هر چی فکر کردم خدایی کدوم خبر رو می‌گه که رفتم IGN رو گشتم دیدم رو تیتر زده 
OPINION: HALO 5’S ADS LIED TO YOU S0 (43) والا مثه اینکه ایشون معنی تیتر رو نفهمیده که زده نظر و بیشتر چشش ادامه تیتر رو گرفته بود  S0 (2) واقعا دیگه مونده بودم به این بشر چی بگم که به‌خاطر اشتباه خودش هرچی دلش خواسته اومده راجبه مسولین گیمفا گفته S0 (43)
در کل این بچه بازیا خیلی زیاد شده و سر همینا هم همون‌طور که Lord-Mahdi گفت کاربرای خوب و فعال زیادی رو از دست دادیم که بهتره بچه‌ها یکم منطقی‌تر باشن و راجبه نظری که دارن ارسال می‌کنن فکر کنن. یا اگه بازم دارن سر کنسول جنگ می‌گیرن، یکم حرفه‌ای‌تر نظر ارسال کنن که کار به جاهای باریک نکشه  S0 (2)
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: دردنامه ای که تاخیر داشت... - توسط Seed - 10-31-2015, 07:33 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان