امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درد و دل های گیمری (مقاله)
(04-26-2014, 01:12 AM)'PWLG' نوشته است: حالا گیریم پسرا قبول کردن، دخترا آدم نیستن؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
نه به نظرم بری دنبال موضوعات جالب تر مثلا داستان یه بازی رو به طور کامل شرح بدی و بعد تحلیل و بررسیش کنی.
مثل این: http://vgpostmortem.ir/index.php/%D8%AA%...ace-walker

خوب خود من هم علاقه دارم به تحلیل و برسی یا نقد و برسی در اینده میخوام بازی هایی رو که خیلی مشهور هستن مورد نقد و برسی قرار بدم

خودم هم علاقه دارم به این کارای نقد و برسی بیشتر می خواهم برم دنبال اینجور کارا
[تصویر:  kmakers.jpg]
پاسخ
(04-26-2014, 12:46 AM)'PWLG' نوشته است: سلام
والا رک بگم، داغی از دل من یکی تازه نشد. (خوشبختانه)
به نظرم gta V ارزش غصه نداره.
Red dead هم نسخه اولش برای PC نیومد دیگه طبیعی بود که نسخه دوم یا همون Redemption برای PC نیاد.
باز دمش گرم که همون مکس پین3 رو برای ما منتشر کرد. اون یه دونه به کل بازیاش می ارزه. GTA V هم الکی با تبلیغات bold شده وگرنه فکر نمیکنم نوآوری خاصی داشته باشه. حالا چون بازیش نکردم نظر قطعی نمیدم.
بیخیال اگه بخوایم حصرت نداشته هارو بخوریم که از داشته ها غافل میشیم. watch dogs رو عشقه، arkham knight رو عشقه و...
بازی واسه PC کم نیست. last of us نداریم؟ خب bioshock که داریم. dark souls2 هم که اومد. بازی برای رایانه کم نیست که.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

راستی غلط املایی زیاد داری. کلاس چندمی؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

مرد مومن شما the last of us  رو با  bioshock مقایسه میکنی ؟
فقط کافیه یه بار بازیش کنی .من طرفدار هیچ کدوم نیستم مرد شورشونم برد .
اما خداییش وقتی  tlou رو تموم کردم تا 4یا 5 ماه همه بازیا از نظرم مسخره بودن  .
gta v هم اره زیاد اش دهن سوزی نیست نمیگم بده اما اونطور که من انتظار داشتم نیست .
همین . ممنون

[تصویر:  pod4iwnvmem8eciccjow.jpg]
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx

i'm giving you a nightcall to tell you how i feel
i want to drive you through the night down the hills
i'm gonna tell you something you don't want to hear
i'm gonna show you where it's dark but have no fear
پاسخ
(04-26-2014, 01:32 AM)JOHN ABROZZI نوشته است:
Red dead هم نسخه اولش برای PC نیومد دیگه طبیعی بود که نسخه دوم یا همون Redemption برای PC نیاد.
باز دمش گرم که همون مکس پین3 رو برای ما منتشر کرد. اون یه دونه به کل بازیاش می ارزه. GTA V هم الکی با تبلیغات bold شده وگرنه فکر نمیکنم نوآوری خاصی داشته باشه. حالا چون بازیش نکردم نظر قطعی نمیدم.
بیخیال اگه بخوایم حصرت نداشته هارو بخوریم که از داشته ها غافل میشیم. watch dogs رو عشقه، arkham knight رو عشقه و...
بازی واسه PC کم نیست. last of us نداریم؟ خب bioshock که داریم. dark souls2 هم که اومد. بازی برای رایانه کم نیست که.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

مرد مومن شما the last of us  رو با  bioshock مقایسه میکنی ؟
اما خداییش وقتی  tlou رو تموم کردم تا 4یا 5 ماه همه بازیا از نظرم مسخره بودن  .
gta v هم اره زیاد اش دهن سوزی نیست نمیگم بده اما اونطور که من انتظار داشتم نیست .
همین . ممنون

منظور من داستانشون بود. احتمال میدادم کسی چنین حرفی رو بهم بزنه.
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
(04-26-2014, 01:44 AM)'PWLG' نوشته است:
(04-26-2014, 01:32 AM)'JOHN ABROZZI' نوشته است:

مرد مومن شما the last of us  رو با  bioshock مقایسه میکنی ؟
اما خداییش وقتی  tlou رو تموم کردم تا 4یا 5 ماه همه بازیا از نظرم مسخره بودن  .
همین . ممنون

منظور من داستانشون بود. احتمال میدادم کسی چنین حرفی رو بهم بزنه.

داداشم اتفاقا بهترین چیز tlou داستانش بود
اگه دوست یا اشنایی داری که ps3 داره حتمی ازش برا یه مدت بگیر  و بازیش کن این بهترین بازی عمرم شد {البته اگه لازمش نداشته باشه}

[تصویر:  pod4iwnvmem8eciccjow.jpg]
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx

i'm giving you a nightcall to tell you how i feel
i want to drive you through the night down the hills
i'm gonna tell you something you don't want to hear
i'm gonna show you where it's dark but have no fear
پاسخ
(04-26-2014, 01:47 AM)JOHN ABROZZI نوشته است:  

داداشم اتفاقا بهترین چیز tlou داستانش بود
اگه دوست یا اشنایی داری که ps3 داره حتمی ازش برا یه مدت بگیر  و بازیش کن این بهترین بازی عمرم شد {البته اگه لازمش نداشته باشه}

[/quote]

میدونم بهترین چیزش داستانش بود، بخاطر همین با بایوشاک مقایسه کردم. منظورم اینه که بازی با داستان توپ برای پی سی هم اومده. 
والا رفیقای ما بدتر از خود مان.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] "اس" "پی اس 3" رو با "سی" مینویسن. کلا یه بار رنگ این کنسول رو دیدم، اونم تو کلوپ در حین بازی tekken6. با این که بازی آشغالی بود و استریت فایتر به صدتای اون می ارزید ولی تو کلوپ و با خواهرزاده ام خیلی چسبید.
پاسخ
من از زمان پچگی کنسول داشتم تا همین الان ولی یه تجربه ایی واسم پیش اومد که نتیجه گرفتم واقعا برای بازی هیچی جای کونسول رو نمیگیره , تا سال 2006 کونسول خونگی داشتم تا اینکه سیستمم رو ارتقا دادم و شروع کردم بازی ها رو با pc ادامه دادم ولی به یک سال نکشیده کلی هزینه ارتقا مجدد رو باید میدادم و جدا از این مشکلات کرک و ... بازی ها هم بود تا اینکه دوباره تصمیم گرفتم برگردم به همون کونسول و 360 گرفتم بعد یکی دو سال هم ps3 گرفتم چون دقیقا با همون هزینه های الکی که بابت ارتقا سیستم میدادم دوتا وسیله گرفتم که تمام بازی ها رو بدون دردسر انجام بدم , الان قصد من تبلیغ واسه وسیله ایی خاص نیست فقط میخوام بگم که واسه کسایی مثل ما که عاشق بازی هستن خرید کونسول خونگی کاری واجبی هست

درکل اونایی هم که علاقه ایی به خرید ندارن اگه شده از جایی کرایه کنن و tlou رو تجربه کنن چون امکان نداره دوبار تکرار بشه حتی اگه نانتی شماره های دیگه ایی از این بازی بده بازم گیرایی این رو نداره
من بعد از تمام کردن بازی هفته ها تو خودم بودم و برای اولین بار از تمام شدن یک بازی ناراحت شدم , دوست داشتم ماه ها طول بکشه تا تموم بشه ...
هنوزم روزانه ترک های بازی رو گوش میدم تا حسش واسم نده بشه
پاسخ

اینطور که به نظر میاد، شما فقط توی نویسندگی مبتدی نیستید، کلا مبتدی هستید!!!! [img]images/smi/s0 (62).gif[/img]

اصلا یه فسقلی که به GTA V و RED DEAD میگه چرت، باید لقب نویسندگی داد؟! شاهکار بزرگ قرن، سری بازی GTA همیشه با قدرت عرضه شده و باعث شگفت زدگی و تحولی در صنعت گیم شده، متاش هم همه چیز رو معلوم می کنه. Red Dead هم به همین صورت، با متای 95 بهترین بازی سال 2010 شد. درضمن آقای محترم، شما اصلا دوتا دونه از نقد های گیم اسپات رو خوندی که میای ازش حرف میزنی؟! این سایت جزو معتبر ترین منتقد هاست به طوری که به هیچ بازی ـی نمیاد 10 کامل رو بده، اما به GTA IV داد، به GTA V نمره 9 رو داد و به TLOU نمره 8 رو. اینو هم بگم که Max Payne 3 هم فوق العاده بود ولی در حد GTA و Red Dead نبود، نمراتش هم همه چیز رو ثابت می کنه. 

اینقدر هم از ضد زن ضد زن حرف نزن، شما برو دو دقیقه از تریلر و تصاویر واچ داگز  رو ببین، بعد بیا بگو راکستار چیز های ناجور میریزه تو بازیش [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اشخاصی در صنعت گیم برای جلب توجه گیمر ها توی بازی هاشون *** و ازین جور چیزا میریزن تا طرفدارا زیاد بشن، نمونش هم MAFIA II و Watch Dogs . حتی The Witcher هم که خودم کشته مردش هستم، با همین صحنه ها تونست طرفداران زیادی پیدا کنه... البته همه گیمر ها به این سکانس ها توجه نمی کنند ولی افرادی هستند دیگه... بهت توصیه می کنم برو یکم اطلاعات جمع کن، بعد الکی بیا بگو GTA فقط تبلیغات داره و بولد شده... 

بدرود [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[تصویر:  14524140361477914331_Mortal%20Kombat%20Sign.jpg]
پاسخ
به نام خدا
دوست عزیز به دیگران احترام بگذار تا دیگران هم بتونن به شما احترام بگذارند.
چون فضای مجازی هست، دلیل نمیشه هرطوری دلت خواست با دیگران صحبت کنی.
بیشتر صحبت هاتون داستان سرایی بود. بخاطر همین فقط دو نکته رو میگم:
۱. من نگفتم RED DEAD بده. گفتم نسخه اولش که برای PS2 اومده بود هم برای رایانه نیومد و طبیعی بود که این نسخه هم برای رایانه منتشر نشه.
۲. هنوز هم میگم GTA V فقط الکی گنده شده بود و نوآوری خاصی نداشت. نگفتم چرت بود، گفتم ارزش حسرت خوردن رو نداره. اگه چرت بود که اینقدر فروش نمیکرد.
والسلام
پاسخ
نقل‌قول: ۲. هنوز هم میگم GTA V فقط الکی گنده شده بود و نوآوری خاصی نداشت. نگفتم چرت بود، گفتم ارزش حسرت خوردن رو نداره. اگه چرت بود که اینقدر فروش نمیکرد.
والسلام
دوست عزیز من بخاطر همین بازی ـی که شما میگی ارزش حسرت خوردن نداره، رفتم XBOX 360 گرفتم تا از دستش ندم !
نوآوری نداشت؟! حرفتون واقعا خنده داره! بچه دبستانی میاد نت، اینطوری به بازی فحش نمیده بعد شما با این سنت و تگی که داری اینجوری درموردش حرف میزنی؟! میخواستی چی داشته باشه؟

سه شخصیت با سه داستان متفاوت - امکان سویچ شدن بین کرکتر ها - ساحل و زیر آب و جست و جو های مربوط به آن - سرگرمی های فوق العاده از جمله مسابقات ورزشی، دو ، دوچرخه سواری، چتر بازی - گیم پلی جذاب در بین هر مرحله (اگر بازی کرده باشی، توی هر مرحله چیز جدیدی میبینی) - امکان انتخاب در ماموریت - سه پایان مجزا و................. فقط تا بازیش کنی می فهمی... سعی نکن با این حرفا خودت رو گول بزنی [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
[تصویر:  14524140361477914331_Mortal%20Kombat%20Sign.jpg]
پاسخ
وجود چند شخصیت تو یه بازی چیز جدیدی نیست.
پایان های مختلف هم چیز جدیدی نیست.
سرگرمی های متنوع هم تو نسخه های قبلی بود. اینجا متنوع تر شده.
سی جی هم لب ساحل و روی آب و زیرآب میرفت.

مهمتر از همه من نظر قطعی ندادم و گفتم چون بازیش نکردم، نظر قطعی نمیدم.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  (شیوه ای جدید در مقاله نویسی)Battlefield-vs-Call of duty one.aiden 13 5,521 04-11-2020, 02:39 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  [مقاله] هیولاها دیگر زیر تخت نیستند… | نقد و بررسی بازی Sea of Solitude White Beard 0 1,363 08-25-2019, 11:05 PM
آخرین ارسال: White Beard
  [مقاله] قاب‌های مینیمال | برترین بازی‌های اندروید و iOS (قسمت اول) White Beard 0 1,547 08-24-2019, 11:03 PM
  [مقاله] ماجراجویی ادامه دارد | هر آنچه که دوست داریم در Uncharted 5 ببینیم White Beard 0 1,212 08-13-2019, 06:14 AM
  مقاله های 3ریالی| بدبختی های یک گیمر sir x 8 4,075 07-14-2017, 02:32 PM
آخرین ارسال: sir alex

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان