موضوعها: 79
در کل آواتارت فقط تو فاز Beyond two souls هستم[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 4
- xbox one
منم درمورد آواتار شما هیچ حرفی ندارم بگم....[img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
البته اگه هم بگم مدیری واسم شر میشه[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
وقتی برنده میشوی، نیازی به توضیح نداری! وقتی می بازی چیزی برای توضیح دادن نداری!
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند
آدولف هیتلر
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
آوتار just ps4 بد نیست
long shot هم ای شکر خدا اونم بد نیست[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
مال من رسما خرابه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
- Playstation 3
- Xbox 360
- Playstation 4
- xbox one
خوبه که دیگه چی بهتر از witcher [img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 4
- xbox one
به به
payday
خوب است خوب است
وقتی برنده میشوی، نیازی به توضیح نداری! وقتی می بازی چیزی برای توضیح دادن نداری!
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند
آدولف هیتلر
موضوعها: 79
این چیه ؟MGR ؟ اگه آره متاسفان قسمت نشد تمومش کنم[img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 118
اواتارت یکم ضایست. ولی خب بد نیست[img=18x18]images/smi/s0 (25).gif[/img]