01-13-2016, 12:17 AM
(01-13-2016, 12:14 AM)BadBoy4Ever نوشته است:(01-12-2016, 10:57 PM)Hunterson نوشته است:(01-12-2016, 07:05 PM)BadBoy4Ever نوشته است:(01-12-2016, 06:55 PM)Hunterson نوشته است: سلام رفیق، گویا شما عضو جدید فروم هستی، خوش اومدی عزیز.
مقالت خیلی خوب بود ولی مشکلاتی هم داشت که دوستمون مطرح کردن، یکی از مشکلات مقالتون که کسی اشاره نکرده، این هست که شما کسایی که coc بازی میکنن رو به عنوان یک بازیباز معرفی کردی ولی اصلن اینطوری نیست، منظورم اشخاصی هست که تمام طول روزشون کلش بازی میکنن و شاید در هفته کلا دو ساعت با پی سی یا کنسول بازی کنن، این افراد بازیباز حساب نمیشن. ولی در کل مقالت خیلی خوب بود. خوش باشی.
گیم گیمه حالا میخواد کلش باشه میخواد فیفا باشه (خیلی ها هم pes و فیفا میزنن در طول روز پس اونا هم گیمر نیستن؟) میخواد کانتر باشه و...
گیمر به معنی کسیه که بازی میکنه غیر از اینه آیا ؟
پس فقط شما کساییو دیدی که همزمان با کنسول کلش هم میزنن، من کساییو دیدم که کنسول یا کامپیوتر نداشتن و چون کلش لول بالای 100 بودن به خودشون میگفتن گیمر /: گیمر بودن این نیست که هر از چند گاهی روی صفحه رو لمس کنی و بزنی مپ طرفو بپاچونی /: گیمر اینه که طعم واقعی رقابت رو توی بازی هایی مثله cod یا pes و fifa بچشی نه مثه این خوشحالایی که تنها بازیه عمرشون کلش بوده /:من منظورم این نبود که اونی که فیفا و کانتر بازی میکنه گیمر نیست.
یه سوال نهایی میپرسم و بحثو جمع میکنم : اگر کلش گیم نیست پس دقیقا چیه ؟ فیلمه آیا یا کتابه یا آهنگ ؟
درسته کلش گیمه. خاله بازی و لی لی هم VR نوع پیشرفتس
تو جامعه گیمر ها به بازیهای AAA و یا ایندی پ.در ما..در دار میگن گیم نه هر آش.غالی که هر نو.بی بازی میکنه.