Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا

نسخه‌ی کامل: مشخصات سیستم خود را بگویید و قدرتش را بسنجید!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت شما دوستان گرامی و همچنین ضمنه عرضه خسته نباشید به مدیران و مسئولین سایت بزرگ گیمفا


هدف از ایجاد این تاپیک سنجش توانایی سیستم شما در اجرای بازیهاست[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
دوستانی که میخواهند بدانند سیستم انها توانایی اجرای چه بازیهای و با چه فریمی را دارد مشخصات سیستم خودشون را در تاپیک بنویسند تا به انها پاسخ داده شود.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

تر جیها مشخصات به این گونه نوشته شود. برای مثال:

CPU:Pentium® Dual-Core  CPU      E5700  @ 3.00GHz
Memory ram :   4GB
VGA/GPU \Memory:   Geforce GT440 2 GB 

این مقادیر را به این گونه نوشته و پاسخ خود را دریافت کنید با تشکر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

دوستان عزیز خوش حال میشویم نظرات وانتقادات خودتونو در رابطه با تاپیک بیان کنید با تشکر [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

[تصویر:  PC_Specialist_Vanquish_XT680.jpg]


[تصویر:  PC_Specialist_Enforcer-X_550px.jpg]

دوستان گرامی توجه داشته باشند پس از اینکه سیستم مورد نیاز GTA V توسط راکستار اعلام شد. توانایی سیستم شما در اجرای GTA V در کیفیت های مختلف سنجیده میشود.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

 

 

 
سلام داداش. این سیستم من:
cpu : amd fx  4100 quad-core processor  3.6 GHz
gpu/vga : amd 7750 1gb ddr5
memory ram : 8 gb
 
Cpu:core i5 2450m 2.5 to 3.1

ram:4 ddr3
graphics :gt 620m 1 gb
بااین سیستمم bf 4رو روی همه چیز ultra به جز aa و همون که وقتی موسو تکون میدی صفحه کدر میشه ( اسمشو یادم نمیاد ) ( البته چون ازش خوشم نمیومد خاموش کردم)
 
رو اجرا کردم
 
(04-18-2014, 10:34 PM)'arash_st' نوشته است: [ -> ]سلام داداش. این سیستم من:
cpu : amd fx  4100 quad-core processor  3.6 GHz
gpu/vga : amd 7750 1gb ddr5
memory ram : 8 gb
 

 
سلام دوست عزیز خسته نباشی دوسته عزیز سیستم شما برای گیم مناسب هست میزان میموری رم شما عالیه فعلا حا لا حالا ها جوابگو هست اما چون cpu شما amd  هست و قدرت و کارایی اینتل مخصوصا در بازیها نداره نمیشه سیستم شمارو یک سیستم قدرتمند نامید شما میتونی بازیهای اینده از جمله watch dogs  رو با نرخ فریم 28/5 تا 31 بدون لگ بازی کنی اگر بازی دیگری مد نظرت هست بگو تا برات توضیح بدم


 

(04-18-2014, 10:36 PM)'aria2015' نوشته است: [ -> ]Cpu:core i5 2450m 2.5 to 3.1

ram:4 ddr3
graphics :gt 620m 1 gb
بااین سیستمم bf 4رو روی همه چیز ultra به جز aa و همون که وقتی موسو تکون میدی صفحه کدر میشه ( اسمشو یادم نمیاد ) ( البته چون ازش خوشم نمیومد خاموش کردم)
 
رو اجرا کردم
 

 

دوست عزیز cpu سیستم شما برای گیم عالیه و فعلا جوابگو هست اما میزان رم شما در حد نرماله اگر بتونی 6 کنی عالیه باس رمت چنده داداش؟

 

(04-18-2014, 10:34 PM)'arash_st' نوشته است: [ -> ]سلام داداش. این سیستم من:
cpu : amd fx  4100 quad-core processor  3.6 GHz
gpu/vga : amd 7750 1gb ddr5
memory ram : 8 gb
 

 
در ضمن داداش یادم رفت بگم نرخ فریمی که گفتم در حالی که شما در حالت medium  بازی کنی 


 
باس 1333 
راستی کارت گرافیک چطوره

 
(04-18-2014, 11:30 PM)'aria2015' نوشته است: [ -> ]باس 1333 
راستی کارت گرافیک چطوره

 

 

داداش رم شما رو میشه یک رم نرمال و در حد متوسط برای بازیها دونست اگر 6 یا 8 کنی خیلی بهتر جواب میگیری برای بازیهای نسل هشتم اگر میخوای راحت و بدون اذیت و ازار بازی کنی 

گرافیک شما چون سری 6 از سری کارت های گرافیک انویدیا جی فورس هست و میشه اونو یک گرافیک نسبتا جدید دونست
و directx 11 ساپورته و shader model 5 هم ساپورت میکنه اما گرافیک قدرتمندی نیست باز هم در حد متوسط 


 
(04-18-2014, 11:36 PM)'CLONER12345' نوشته است: [ -> ]
(04-18-2014, 11:30 PM)'aria2015' نوشته است: [ -> ]باس 1333 
راستی کارت گرافیک چطوره

 


 

داداش رم شما رو میشه یک رم نرمال و در حد متوسط برای بازیها دونست اگر 6 یا 8 کنی خیلی بهتر جواب میگیری برای بازیهای نسل هشتم اگر میخوای راحت و بدون اذیت و ازار بازی کنی 

گرافیک شما چون سری 6 از سری کارت های گرافیک انویدیا جی فورس هست و میشه اونو یک گرافیک نسبتا جدید دونست
و directx 11 ساپورته و shader model 5 هم ساپورت میکنه اما گرافیک قدرتمندی نیست باز هم در حد متوسط 

خیلی ممنون.داداش شما استفاده از رم مجازی رو هم موثر میدونی؟

 

 



 
(04-18-2014, 11:44 PM)'aria2015' نوشته است: [ -> ]
(04-18-2014, 11:36 PM)'CLONER12345' نوشته است: [ -> ]
(04-18-2014, 11:30 PM)'aria2015' نوشته است: [ -> ]باس 1333 
راستی کارت گرافیک چطوره

 



 

داداش رم شما رو میشه یک رم نرمال و در حد متوسط برای بازیها دونست اگر 6 یا 8 کنی خیلی بهتر جواب میگیری برای بازیهای نسل هشتم اگر میخوای راحت و بدون اذیت و ازار بازی کنی 

گرافیک شما چون سری 6 از سری کارت های گرافیک انویدیا جی فورس هست و میشه اونو یک گرافیک نسبتا جدید دونست
و directx 11 ساپورته و shader model 5 هم ساپورت میکنه اما گرافیک قدرتمندی نیست باز هم در حد متوسط 

خیلی ممنون.داداش شما استفاده از رم مجازی رو هم موثر میدونی؟

 


 

قطعا در اجرای بازیها رم مجازی کارساز نخواهد بود داداش بت توصیه میکنم از رم مجازی استفاده نکنی [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

 

 



 
[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
athlon x2 260 [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
amd 6790 
4 gb  
1333
 
(04-18-2014, 11:50 PM)'peyman333' نوشته است: [ -> ][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
athlon x2 260 [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
amd 6790 
4 gb  
1333
 

 

دوست عزیز شما داری گرافیک نسبتا قدرتمندی هستید اما اصله قضیه cpu شماست که ضعیفه مخصوصا amd  هم هست رمت هم در حد نرماله و 6 یا 8 بشه خیلی بهتره شما با این سی پی یو قطعا به مشکل بر میخوری اگر بازی مدنظرت هست بگو تا برات توضیح بدم با تشکر [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]