Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا

نسخه‌ی کامل: کاور شماره ی چهارم مجله ایده بازی منتشر شد
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام دوستان بعد از مدتی طولانی بالاخره توانستیم کاور شماره چهارم مجله ایده بازی رو منتشر کنیم.این کاور مجلد به عکس بازی splinter cellL:blacklist میباشد که در ان پیش نمایش ها و پرونده و نقد و بررسی ها را قرار دادیم.
میتوانید کاور را در زیر مشاهده کنید.
همچنین شما میتوانید به سایت تازه افتتاح شده مجله ایده بازی بپیوندید و اگر میخواهید در مجله عضو شوید با ایمیل captainmactavish10729@yahoo.com در تماس باشید.
idebazi.ir

[تصویر:  1.jpg]
خیلی زیباست.مخصوصا قسمت زیرین مجله"سم به ایران خوش امدی"خیلی زیبا و حرفه ای کار شده.Confused29:
قشنگ هست ولی چرا هر شماره بیس کلی کاورتون تغییر میکنهConfused60:
نقل‌قول: قشنگ هست ولی چرا هر شماره بیس کلی کاورتون تغییر میکنه[تصویر:  s0%20%2860%29.gif]
بله درست میگی بیس کاورمون تغییر میکنه ولی از شماره ی بعدی بیس کاور ثابت میمونه
سلام Confused74:
من در بخش طراحی پوستر وبنر وکاور هستم خوشحال میشم باهاتون همکاری بکنمConfused29:
فونت سم به ایران خوش آمدی چسبیده به سمت راست, یکم فاصله بدین بهتره Confused74:

Amir Game

ایول.
سم به ایران خوش آمدی

خیلی باحاله

very good
آقای مدیر کل جواب منو بده(((((((خصوصی)))
(12-05-2012, 04:24 PM)javad نوشته است: [ -> ]قشنگ هست ولی چرا هر شماره بیس کلی کاورتون تغییر میکنهConfused60:
هنوز شماره 4 مجله هستیم و تازه مجله داره قالب ثابتی رو پیدا میکنه.
(12-05-2012, 05:19 PM)Maximum-Dev نوشته است: [ -> ]فونت سم به ایران خوش آمدی چسبیده به سمت راست, یکم فاصله بدین بهتره Confused74:
تمام حالات رو امتحان کردم.این بهترین بودConfused74:
خیلی جالبه از همین الان باید به فکر باشیم یه جوری گیرش بیاریم چون احتمال 99%مثل بتل3 میشه
صفحه‌ها: 1 2 3