Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا

نسخه‌ی کامل: تصویر جدید از بازی BioShock Infinite
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
به تازگی در صفخه ی Twitter استودیوی بازی سازی Irrational Games تصویر یکی از Boss های این بازی رونمایی شد که طبق اطلاعات جدید Steampunk cybrog نام دارد و دسسان و صورتی مانند انسان و بدنی فلزی دارد.
[تصویر:  u5976_742853523.png]
منبع:
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=i...7494,d.Yms
منبع؟
کاربرای جدید بدون منبع کار میکنن :دی
شرمنده چون شیلتره و تازه شیلتر شکنم قطع شده مجبور شدم لینکشو از سرچ تو گوگل کپی کردم..
بابا جون مادرتون لللللللللللللللللللللللللللللللییییییییییییییییییییییییییییییییننننننننننننننننننننننننکککککککککککککککککککککک دددددددددددددددددداااااااااااااااااااااانننننننننننننننلللللللللللللللوووووووووووووووووودددددددددددددددد بزارین.[img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img][img]/images/smi/new/63.gif[/img]
منبع Google?!?!
منبع خبری که ترجمه کردین رو بذارین!
(03-11-2013, 10:34 PM)'Amir Fenix' نوشته است: [ -> ]منبع Google?!?!
منبع خبری که ترجمه کردین رو بذارین!

گفتم که اگه با شلترشکن واردش بشین میره تو توییتر...
این 1000 مین بازه که گفتم..