به تازگی تصاویر عجیب و غریبی از عنوان Saints Row IV منتشر شده است. این عکس ها بیانگر آزادی عجیبی از بازی Saint’s Row 4 را بیان می کند.
ناشر این بازی یعنی Deep Silver این بازی را در تاریخ ۲۰ آگوست در آمریکا و 23 آگوست در اروپا برای پلتفرم های ps3 , xbox 360 و pc منتشر خواهد کرد.
تصاویر منتشر شده :
روی تصاویر کلیک کنید تا در سایز اصلی نشان داده شود.
منبع : http://www.gamersyde.com/news_saints_row...06_en.html
حیف این عنوان بزرگ بود که تخیلی بشه
دیگه تخیلم حدی داره....[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
داغونش کردن رفت هوا [img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img]
ولی من که حتما میگیرم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
عجب تصاویر فوق العاده ای...رفته رفته دارم بیشتر به این بازی علاقه مند میشم...به شدت منتظر این بازی جذاب هستم.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
Prototype +Red faction +غیره [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
داره داد میزنه که پر از مشکلات اخلاقیه
گرافیکی هم نداره
فوق العاده تخیلی هم هست
در کل یک افتضاح از همین الان معلومه که فاتحش خوندست[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
گرافیکش افتضاحه[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
ولی شاید بخرمش[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اقا کسی با چند تا عکس قضاوت نمی کنه. این یکی از بهترین هاست .