Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا

نسخه‌ی کامل: آموزش کامل آنلاین بازی کردن بازی زیبای Grid 2
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
آقا استیم رو نصب کردم ولی میخواد آپدیت کنه. اونم 100 مگابایت!
راهی داره دورش زد؟
(06-06-2013, 02:31 PM)'MohsenPunisher' نوشته است: [ -> ]
(06-06-2013, 02:26 PM)'Admin' نوشته است: [ -> ]هر کی آزمایش کرد این روش رو تو همین تاپیک بگه که ما هم اقدام کنیم.

راستی من نسخه بلک باکسش رو الان نصب دارم روی PC. با این روش میشه بازی کرد؟
==========================================================
دوسته عزیز این روش کاملا عملیه.
خود بنده با نسخه black box بازی میکنم

 

(06-06-2013, 02:25 PM)'arash12' نوشته است: [ -> ]خوب وقتی استیم باز نشه که بازی بالا نمیاد ! ؟...چجوری وسطش میری تو بازی ![img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
=====================================================================
حق با شماست . استیم باید کاملا بالا بیاد ، بعدش مینی مایزش میکنی و بازیتو از از رویه دسکتاپت اجرا میکینی .


 
نخیر لازم نیست صفحه ی استیم کامل بالا بیاد ... من دارم همین کارو هر روز می کنم ... تومب رایدر و اینو همین طوری رفتم
اگه قرار بود استیم کاملا بالا بیاد که پیر میشدم...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
اگه نمی تونین تست کنین من عکس نشون بدم[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

(06-06-2013, 02:53 PM)'Admin' نوشته است: [ -> ]آقا استیم رو نصب کردم ولی میخواد آپدیت کنه. اونم 100 مگابایت!
راهی داره دورش زد؟

 
100 مگ نیستا ، فک کنم 10 مگه ... من همین تا بحال آپدیت کردم که ...
می تونی بری سایت استیم فک کنم نسخه ی پرتابلشو گذاشته باشه ... دیگه راه دیگه ای نداره
نه فکر کردم منظورت بازی اورجینال هست...چون گفتی استیم...استیم هم که بازی ها تو اکانتمون میره و تاوقتی که کانکت نشه وارد بازی نمیشه !
[تصویر:  68404820219231097847.jpg]

این رو شما می خونی 10 مگ؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

هادی، دلبندم هر 1 مگ، 1024 کیلوبایته[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
(06-06-2013, 03:01 PM)'Admin' نوشته است: [ -> ][تصویر:  68404820219231097847.jpg]

این رو شما می خونی 10 مگ؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

هادی، دلبندم هر 1 مگ، 1024 کیلوبایته[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

 
پس سرعت اینترنت من جو گرفته بود ، چون 2 یا 3 دقیقه ای تموم شد ...
 
آقا فقط یک سوال تو این برهه ی زمانی (!) که وضع اینترنت داغونه را های  ارتباط با خارج کوچیکتر شد !...میشه آنلاین بازیش کرد ؟...چون من گوست ریکان و فارکرای 3 و چند تا بازی دیگه رو امتحان کردم اصلا غیر ممکن بود !...استیم هم که درست کانکت نمیشه واسه من...کسی الان تونسته بازی کنه ؟!...سرغت نت هم فراموش نشه !
(06-06-2013, 02:58 PM)'arash12' نوشته است: [ -> ]نه فکر کردم منظورت بازی اورجینال هست...چون گفتی استیم...استیم هم که بازی ها تو اکانتمون میره و تاوقتی که کانکت نشه وارد بازی نمیشه !

 
ارجینال نه ... این عکسو ببین :منظورم اینه ... من پول ارجینال داشتم که اینجا نبودم
هادی نقشه ی فرار از زندان کشیدی؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
(06-06-2013, 03:09 PM)'arash12' نوشته است: [ -> ]آقا فقط یک سوال تو این برهه ی زمانی (!) که وضع اینترنت داغونه را های  ارتباط با خارج کوچیکتر شد !...میشه آنلاین بازیش کرد ؟...چون من گوست ریکان و فارکرای 3 و چند تا بازی دیگه رو امتحان کردم اصلا غیر ممکن بود !...استیم هم که درست کانکت نمیشه واسه من...کسی الان تونسته بازی کنه ؟!...سرغت نت هم فراموش نشه !

 
256 با دلایل انتخا...باتی الان سرعت دانلودم 100
با دوتا فایل تو دانلود رفتم وبازی کردم و در نهایت مقام 10 را از 12 نفر کسب کردم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] پینگمم خوب بود ... لگ هم آنچنانی نداشت ... کلا خوب بود ... امشب همتون بیاین ...
آرش اینم عکس واسه اینکه لازم نیست استیم کامل بالا بیاد .... بازیمم نسخه ی بلک باکسه با کرک آنلاین اسکایدرو تست می کنم ...
یه سری اطلاعات هم رو صفحه زمینه هست پس سوء استفاده نکنین ...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
[تصویر:  Screenshot-621.png]
badan migin chera folan bazio vase pc nemidan
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6