Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا

نسخه‌ی کامل: اینترنت
شما درحال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب‌بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
آیا میخواهید سایت هایی را که دوست دارید زود تر بالا بیان؟
پس مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید!
1-وقتی در یک سایت هستید و سایت کامل بالا آمد دکمه ی F5 را به مدت نیم دقیقه نگه دارید.
2-در آخر میبینید کمی سریع تر بالا می آید پس:یک عدد بازی playstaion 2 را درون pc خود بگذارید.
3-بعد از آمدن cd به  view files and program در سی دی بروید و icon اینترنت را درون محل نصب مرورگر خود بریزید.
4-معمولاً این برنامه ها سرعت اینترنت را از 1 تا 50 kilobyte افزایش میدهند.
5-به مرورگر خود بروید و حالش رو ببرید.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
توجه:این روش بر روی 10 کامپیوتر تست شده است.

Ct Os

دمت گرم حالا سی دی PS2 از کجا گیر بیارم واسه PS3 جواب نمیده[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
نه من فقط روی ps2 دیدم بود.رو تمام سی دی های ps 2
داداش این view files and programs کجا هست چی هست؟
[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]آی قربون سونی عجب کارایی که نمی کنه جالب بود.
محل برنامه های سی دی

سونی چیه من خودم اینو کشف کردم

در ضمن این بر روی گوشی هم جواب میده!
حالا باید بریم بقالی cd ps2 بخریم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] من نتم 1024kb لازم ندارم [img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
(06-19-2013, 03:06 PM)'soheilkitty' نوشته است: [ -> ]حالا باید بریم بقالی cd ps2 بخریم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] من نتم 1024kb لازم ندارم [img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
تو ایران همه لازم دارن.چون ایران نت داره فقط شیلتر داره که یکم نت قاطیش کردن[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

من سی دی پی اس 2 دارم.
میفروشم دونه ای 1000 !!!!!!!!!!!!!
فرق نمیکنه چه بازی باشه؟
نه خیر.
امروز 3 آموزش دیگر در راه است[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
صفحه‌ها: 1 2 3