مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت‌نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 112,365
» آخرین عضو: doconnzace
» موضوعات انجمن: 24,198
» ارسال‌های انجمن: 225,139

آمار کامل

کاربران آنلاین
درحال‌حاضر 720 کاربر آنلاین هستند.
» 1 عضو | 715 مهمان
Applebot، Bing، Google، Yandex، doconnzace

آخرین موضوع‌ها
قابل توجه کاربران علاقه م...
انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت
آخرین ارسال توسط: doconnzace
9 دقیقه‌ی پیش
» پاسخ: 7
» بازدید: 4,705
سفر کردن از یک نقشه به نق...
انجمن: مشکلات و آموزش ها
آخرین ارسال توسط: ebiseaid
8 ساعت پیش
» پاسخ: 0
» بازدید: 2
فراخوان جذب نویسنده برای ...
انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت
آخرین ارسال توسط: JovanyKutch
امروز, 08:32 AM
» پاسخ: 8
» بازدید: 11,283
Rumor: Call of Duty 2016 ...
انجمن: Gamefa English Articles
آخرین ارسال توسط: Ellenhelen
02-22-2025, 07:00 AM
» پاسخ: 17
» بازدید: 3,570
ویرایش بازی
انجمن: انجمن بازی سازان
آخرین ارسال توسط: donyayesite
02-21-2025, 10:35 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 41
از تاریخ انتشار بازی واقع...
انجمن: تاریخ عرضه بازی ها
آخرین ارسال توسط: fannytomy
02-21-2025, 07:05 AM
» پاسخ: 3
» بازدید: 5,218
اینده ی بازی های کامپیوتر...
انجمن: گفت و گوی آزاد
آخرین ارسال توسط: darkness ii
02-18-2025, 09:14 PM
» پاسخ: 16
» بازدید: 4,954
تولید محتوا چیست؟
انجمن: گفت و گوی آزاد
آخرین ارسال توسط: azadkarsho
02-18-2025, 11:36 AM
» بازدید: 1,087
موسیقی گیمفا | موسیقی‌های...
انجمن: موسیقی بازی ها
آخرین ارسال توسط: p30better
02-16-2025, 08:48 PM
» پاسخ: 8
» بازدید: 3,655
معرفی سایت دانلود فیلم و ...
انجمن: معرفی سایت، کانال تلگرام
آخرین ارسال توسط: p30better
02-16-2025, 08:46 PM
» بازدید: 2,098

[News] نسخه‌ی جدیدی از سری بازی‌های Saints Row در دست ساخت است
ارسال کننده: White Beard - 08-15-2019, 03:36 AM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

نسخه‌ی جدیدی از سری بازی‌های Saints Row در دست ساخت است

[تصویر:  Saints-Row-4-Gets-Impressive-Cover-Artwork-250x137.jpg]

شرکت تی‌اچ کیو نوردیک (THQ Nordic)، در جریان اعلام گزارش مالی خود، به طور رسمی تایید کرد که استودیوی وولیشن (Volition) در حال کار برروی نسخه‌ی جدیدی از سری بازی‌های Saints Row است. از زمان عرضه‌ی بازی Saint Row IV در سال ۲۰۱۳، تاکنون نسخه‌ی جدیدی از این سری منتشر نشده است. با این حال، تی‌اچ‌کیو نوردیک اطلاعات بیشتری از این بازی جدید ارائه نداده است.

آخرین ساخته‌ی استودیوی وولیشن بازی Agents of Mayhem بود که در سال ۲۰۱۷ منتشر گردید. جهان و برخی ویژگی‌های این عنوان شباهت بسیاری به سری بازی‌های Saints Row داشت، اما این بازی نتوانست با نقدها و استقبال خوبی از سوی منتقدین روبه‌رو شود. حال به نظر می‌رسد باید منتظر پروژه‌ی جدید وولیشن، یعنی نسخه‌ی جدید سری Saints Row باشیم. این احتمال وجود دارد که در رویداد Gamescom و یا در آینده‌ اطلاعاتی از این بازی منتشر شود.

تی‌اچ‌کیو نوردیک همچنان اعلام کرد که این بازی در مرحله‌ی توسعه‌ی عمیق قرار دارد و ممکن است به این زودی‌ها شاهد عرضه‌ی این عنوان نباشیم. مطمئنا ساخت نسخه‌ی جدید Saints Row خبر بسیار خوبی برای طرفداران این سری خواهد بود. با این حال، برای کسب اطلاعات بیشتر از این بازی باید منتظر بمانیم.

چاپ این مطلب

[ویدئو گیمفا] غوطه‌ور در دریای نوستالژی | نگاهی به برترین عناوین کمپانی SEGA
ارسال کننده: White Beard - 08-14-2019, 06:49 PM - انجمن: نقد و بررسی ویدئویی - بدون پاسخ

ویدئو گیمفا: غوطه‌ور در دریای نوستالژی | نگاهی به برترین عناوین کمپانی SEGA

[تصویر:  top-saga-games-video.jpg]

سلام خدمت تمامی کاربران عزیز و فهیم وبسایت گیمفا. امیدوار هستم که خوب و خوش و سلامت باشید و بتوانید هنوز هم از دنیای بازی های رایانه ای لذت ببرید و بازی های محبوبتان را خریداری نمایید! امروز قصد داریم تا با یک ویدئوی دیگر در خدمت شما باشیم و امید داریم که بتوانیم رضایت شما را جلب نماییم، زیرا همان طور که همیشه عرض کرده ام، لیاقت کاربران گیمفا فقط و فقط بهترین هاست. پس همه تلاش خود را می کنیم تا لااقل شاید شما عزیزان از ما راضی باشید و از مطالب ویدئویی گیمفا نیز لذت ببرید. ویدئوی امروز از سری ویدئوهای ۱۰ برتر گیمفاست که به موضوعی جذاب اختصاص دارد. موضوع بررسی بزرگترین بازی های یکی از بزرگترین کمپانی های گیم دنیا که البته افت زیادی کرده است و وقتی این ویدئو را ببینید متوجه می شوید چقدر هم افت کرده است. صحبت از کمپانی SEGA است. کمپانی که چندین کنسول برتر را داشته است و بزرگترین بازی ها را پشت سر هم با امتیازات بالای ۹۰ برای کنسولش می ساخته است، اکنون نه تنها دیگر در بازار کنسول ها جایی ندارد بلکه بازی خیلی بزرگی هم خودش نمی سازد و بیشتر ناشر برخی بازی های بزرگ است. افتی که سگا در این سال ها کرده است واقعا ناراحت کننده و غم انگیز است.  وقتی داشتم لیست مربوط به این مطلب را جمع می کردم دلم واقعا به حال این کمپانی سوخت، زیرا هر گز جزو آن هایی نبوده که سر و صدا کند و بیاید و مدام پرداخت درون برنامه ای بگذارد و پول بازیبازان را بالا بکشد و … بلکه همیشه شرکت نجیب و آبرومند و محبوبی بوده است. واقعا این لیست مرا شوکه کرد و بیشتر از تمام مقالات دیگر خاطراتی را برایم زنده کرد که واقعا شیرین ترین خاطراتم هستند. آن زمانی که من برای اولین بار فهمیدم که یک گیمر هستم و یک گیمر خواهم بود و دریافتم که لذتی که من از بازی می برم با بقیه فرق دارد، با یک بازی سگا بود و هنوز لذت و شیرینی آن را جس می کنم که وقتی در ۸-۹ سالگی بازی “شورش در شهر” را بازی می کردم کلا دوست داشتم هیچ کار دیگری انجام ندهم و مدام تمام طول روز را بازی کنم در حالی که اطرافیان و برادر و .. این طور نبودند و من بودم که واقعا اگر اجازه می دادند تمام وقت خواب و بیداری ام را بازی می کردم. سگا برای من و بازیبازان همسن و سال من “لذت اولین ها” را هدیه داده است  و با کارتریج های جنسیس/مگادرایو بوده که عاشق و در به در بازی ها شده ایم. در واقع گیمرهای قدیمی تر و هم سن و سال بنده با سگا و کنسول ها و بازی هایش بزرگ شده ایم و وقتی نام آن و نام بازی های قدیمی اش را می شنویم یاد کلی خاطره بسیار خوب و شیرین می افتیم.  نامی که با ۳ خط آبی رنگ نوشته می شد و وقتی آن را می دیدیم به معنای واقعی کیف می کردیم. همان طور که گفتم نام SEGA برای ما تنها یادآور کلی بازی بی نظیر و خاطره انگیز نیست، بلکه یادآور کنسول هایی با کلی بازی شاهکار نیز هست و خوب یادمان است که در زمان کودکی و نوجوانی ما یک کسنول سگا برای شخصی همسن ما چه ارزش وحشتناک و چه کلاس بالایی بین همسن و سالانمان داشت و به نوعی برای همه ما یک بت محسوب می شد.
در این ویدئو قصد داریم تا به ۱۵ عدد از برترین بازی های ساخته یا منتشر شده توسط کمپانی SEGA در تاریخ بازی های رایانه ای اشاره کنیم و آن ها را همراه شما برشماریم. عناوینی که هر کدام برای ما خاطرات زیادی را رقم زده اند و بسیار محبوب هستند. لازم به ذکر است که از هر فرنچایز سعی شده است تا بهترین نسخه آن از لحاظ موفقیت و متا و فروش و اقبال جهانی در این ویدئو قرار بگیرد و شاهد دو بازی از یک فرنچایز مشترک نخواهید بود. به مانند همیشه در ویدئوهای ۱۰ برتر و ۲۰ برتر و … باید نکاتی را ذکر کنم که از شما عزیزان خواهشمندم آن ها را مطالعه نمایید تا شک و شبهه ای برای شما دوستان پیش نیاید. قطعا جدا از این لیست که بنده تهیه کرده ام تعداد بسیار زیادی گزینه های دیگر وجود داشته اند که می توانستند در این ویدئو حاضر باشند اما به هر حال تعداد محدودیت دارد و بنده، انتخاب هایی را که از نظرم برتر بوده اند در لیست جای داده ام. پس دقت کنید که این ویدئو، “برترین عناوین کمپانی SEGA” از نگاه ما است، زیرا که اساس چنین ویدئوهایی این گونه است و سلیقه شخصی نیز بسیار اهمیت دارد. رتبه بندی و ترتیبی که در این ویدئو برای بازی های مختلف لحاظ شده است کاملا نظر شخصی است و هیچ معیار و میزانی برای درست یا غلط بودن آن وجود ندارد زیرا پای سلیقه مطرح است البته سلیقه منطقی. به هر حال چه خوشمان بیاید و چه خیر، سلیقه شخصی نیز در چنین ویدئوهایی در همه جای دنیا بسیار اهمیت دارد. قطعا در رده بندی این بازی ها سلائق و علائق با هم متفاوت است و بر اساس تجربه و خاطراتی که هر شخص دارد جایگاه ها را تعیین می کند و قاعدتا هر شخصی از هر بازی که بیشتر از آن خاطره داشته باشد و به آن علاقمند باشد، آن را بالاتر قرار خواهد داد. البته ما در این ویدئو سعی کرده ایم تا بازی هایی را قرار دهیم که یک وفاق جمعی بین بسیاری از بازیبازان دنیا در مورد این که جزو برترین های تاریخ یوبیسافت هستند برقرار است. بدون شک عناوین قرار گرفته در این لیست در خیلی از ویدئوها و مطالب مربوط به برترین عناوین کمپانی SEGA، با ویدئوی ما مشترک هستند. در نظر داشته باشید عنوانی که مثلا من در رتبه ششم قرار داده ام دلیلی بر این نیست که آن بازی حتما و به صورت وحی منزل، ششمین بازی برتر سگا است، بلکه برای من این گونه است و شاید برای شما اول یا دهم باشد و یا شاید اصلا در لیست شما حضور نداشته باشد. نکته بعدی این که تمامی گزینه های این لیست بر اساس داشته ها و اطلاعات بنده گرد آوری شده اند و در این ویدئو قرار گرفته اند. شاید شما عقیده داشته باشید که مثلا عنوان دیگری می تواند به جای فلان شماره از این لیست قرار بگیرد و یا جایگاه آن فرق کند. در اینجا نیز معیار و میزان ثابتی نداریم و عقل و منطق در کنار احساس و خاطرات است که در ذهن هر شخص با هم ترکیب می شوند و اسم های مختلف را به عنوان خروجی بیرون می دهند. پس بهتر است تا این ویدئو را به عنوان یک ویدئوی سرگرم کننده که به همراه آن برخی از شیرین ترین خاطراتتان را مرور خواهید کرد، نگاه کنید. امیدوارم که از این ویدئو لذت ببرید و قطعا در آینده و در هر ویدئو شاهد پیشرفت آن ها نیز خواهید بود. برای مشاهده و دانلود ویدئوی “برترین عناوین کمپانی SEGA” با من و گیمفا در ادامه همراه باشید.

https://www.aparat.com/v/35HbP

دانلود با کیفیت ۴۸۰ / دانلود با کیفیت ۷۲۰

چاپ این مطلب

[ویدئو گیمفا] خالق خاطرات صد ساعته!| نگاهی به برترین عناوین کمپانی Bethesda
ارسال کننده: White Beard - 08-13-2019, 07:24 PM - انجمن: نقد و بررسی ویدئویی - بدون پاسخ

ویدئو گیمفا: خالق خاطرات صد ساعته!| نگاهی به برترین عناوین کمپانی Bethesda

[تصویر:  top-Bethesda-games-video.jpg]

سلام و عرض ادب و احترام خدمت تمامی کاربران عزیز و گرامی وبسایت گیمفا. امیدوار هستم که خوب و خوش و سلامت باشید و مشغول لذت بردن از بازی های رایانه ای نیز در کنار زندگی روزمره تان باشید. امروز قصد داریم تا با یک ویدئوی دیگر در خدمت شما باشیم و امید داریم که بتوانیم رضایت شما را جلب نماییم، زیرا همان طور که همیشه عرض کرده ام، لیاقت کاربران گیمفا فقط و فقط بهترین هاست. پس همه تلاش خود را می کنیم تا لااقل شاید شما عزیزان از ما راضی باشید و از مطالب ویدئویی گیمفا نیز لذت ببرید. ویدئوی امروز از سری ویدئوهای ۱۰ برتر گیمفاست که به موضوعی جذاب اختصاص دارد. موضوع بررسی بزرگترین بازی های یکی از بزرگترین کمپانی های گیم دنیا به نام بتزدا.Bethesda کمپانی خیلی عظیم و محبوب، اما غالبا بی سر و صدایی است. کمپانی که هرگز نمی آید چون نام های بی نظیری مثل فال آوت و الدر اسکرولز را در اختیار دارد گندش را در آورد و هر سال یا ۲ سال یک بار یک بازی با این نام ها بیرون بدهد و اعتیار خود و فرنچایزهای بی نظیرش را خدشه دار کند. در واقع بتزدا شرکتی است که تا می تواند حسابی روی یک بازی بزرگش کار می کند و حتی اگر سال ها طول بکشد هم وقتی عرضه شدند، یا می شوند اسکایریم با متای ۹۶ و بازی سال، و یا می شوند فال آوت ۴ و کاندید برترین بازی سال و یکی از بزرگترین نقش آفرینی های تاریخ. این کمپانی به نوعی غول عظیم ساخت عناوین نقش آفرینی بزرگ و فوق محبوب است و همیشه با هر نسخه از بازی های بزرگش، صنعت گیم و طرفدارانش را شگفت زده می کند. بتزدا از آن دست کمپانی هایی است که آن هایی که طرفدارش هستند خیلی کیف می کنند و همیشه سربلند و با افتخار می توانند بگویند من عاشق کمپانی بتزدا و بازی هایش هستم. مگر می شود از الدر اسکرولز و فال اوت و دیس آنرد و Doom و اویل ویتین و ولفنشتاین و Prey به راحتی گذشت و عاشق آنها نبود؟ واقعا نمی شود. این شرکت آن قدر بازی مختلف دارد که علاوه بر نقش آفرینی بازازن که به نوعی بتزدا برایشان یک بت است، طرفداران دیگر سبک ها هم از وحشت بقا گرفته تا شوتر اول شخص الداسکول و اکشن ماجرایی و … نیز می توانند عناوینی بسیار با کیفیت و بزرگ را در لیست بازی های این کمپانی پیدا کنند و از آنها لذت حداکثر را ببرند.
در این ویدئو قصد داریم تا به ۱۲ عدد از برترین بازی های ساخته و منتشر شده توسط کمپانی Bethesda در تاریخ بازی های رایانه ای اشاره کنیم و آن ها را همراه شما برشماریم. عناوینی که هر کدام برای ما خاطرات زیادی را رقم زده اند و بسیار محبوب هستند. به مانند همیشه در ویدئوهای ۱۰ برتر و ۲۰ برتر و … باید نکاتی را ذکر کنم که از شما عزیزان خواهشمندم آن ها را مطالعه نمایید تا شک و شبهه ای برای شما دوستان پیش نیاید. قطعا جدا از این لیست که بنده تهیه کرده ام تعداد بسیار زیادی گزینه های دیگر وجود داشته اند که می توانستند در این ویدئو حاضر باشند اما به هر حال تعداد محدودیت دارد و بنده، انتخاب هایی را که از نظرم برتر بوده اند در لیست جای داده ام. پس دقت کنید که این ویدئو، “برترین عناوین کمپانی Bethesda” از نگاه ما است، زیرا که اساس چنین ویدئوهایی این گونه است و سلیقه شخصی نیز بسیار اهمیت دارد. رتبه بندی و ترتیبی که در این ویدئو برای بازی های مختلف لحاظ شده است کاملا نظر شخصی است و هیچ معیار و میزانی برای درست یا غلط بودن آن وجود ندارد زیرا پای سلیقه مطرح است البته سلیقه منطقی. به هر حال چه خوشمان بیاید و چه خیر، سلیقه شخصی نیز در چنین ویدئوهایی در همه جای دنیا بسیار اهمیت دارد. قطعا در رده بندی این بازی ها سلائق و علائق با هم متفاوت است و بر اساس تجربه و خاطراتی که هر شخص دارد جایگاه ها را تعیین می کند و قاعدتا هر شخصی از هر بازی که بیشتر از آن خاطره داشته باشد و به آن علاقمند باشد، آن را بالاتر قرار خواهد داد. البته ما در این ویدئو سعی کرده ایم تا بازی هایی را قرار دهیم که یک وفاق جمعی بین بسیاری از بازیبازان دنیا در مورد این که جزو برترین های تاریخ Bethesda هستند برقرار است. بدون شک عناوین قرار گرفته در این لیست در خیلی از ویدئوها و مطالب مربوط به برترین عناوین کمپانی Bethesda، با ویدئوی ما مشترک هستند. در نظر داشته باشید عنوانی که مثلا من در رتبه ششم قرار داده ام دلیلی بر این نیست که آن بازی حتما و به صورت وحی منزل، ششمین بازی برتر Bethesda است، بلکه برای من این گونه است و شاید برای شما اول یا دهم باشد و یا شاید اصلا در لیست شما حضور نداشته باشد. نکته بعدی این که تمامی گزینه های این لیست بر اساس داشته ها و اطلاعات بنده گرد آوری شده اند و در این ویدئو قرار گرفته اند. شاید شما عقیده داشته باشید که مثلا عنوان دیگری می تواند به جای فلان شماره از این لیست قرار بگیرد و یا جایگاه آن فرق کند. در اینجا نیز معیار و میزان ثابتی نداریم و عقل و منطق در کنار احساس و خاطرات است که در ذهن هر شخص با هم ترکیب می شوند و اسم های مختلف را به عنوان خروجی بیرون می دهند. پس بهتر است تا این ویدئو را به عنوان یک ویدئوی سرگرم کننده که به همراه آن برخی از شیرین ترین خاطراتتان را مرور خواهید کرد، نگاه کنید. امیدوارم که از این ویدئو لذت ببرید و قطعا در آینده و در هر ویدئو شاهد پیشرفت آن ها نیز خواهید بود. برای مشاهده و دانلود ویدئوی “برترین عناوین کمپانی Bethesda” با من و گیمفا در ادامه همراه باشید.

https://www.aparat.com/v/3A5kO

چاپ این مطلب

[News] فروش بازی Dragon Quest Builders 2 به ۱٫۱ میلیون نسخه رسید
ارسال کننده: White Beard - 08-13-2019, 07:20 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

فروش بازی Dragon Quest Builders 2 به ۱٫۱ میلیون نسخه رسید + اطلاعاتی از آخرین به‌روزرسان

[تصویر:  H2x1_NSwitch_DragonQuestBuilders2_image1...50x125.jpg]

شرکت اسکوئر انیکس (Square Enix) به طور رسمی تایید کرد که فروش  بازی Dragon Quest Builders 2 به ۱٫۱ میلیون نسخه رسیده است. این آمار مربوط به فروش دیجیتالی و فیزیکی بازی برروی دو کنسول پلی‌استیشن ۴ و نیتندو سوییچ بوده است. سازندگان به مناسبت فروش خوب بازی با انتشار ویدئویی از طرفداران بازی به دلیل حمایت‌های آن‌ها تشکر کردند.

در کنار این موضوع، اطلاعاتی از بسته‌ی الحاقی Dragon Quest Builders 2 منتشر شد.  این مجموعه شامل بیش از ۷۰ دستورالعمل برای ساختارهای مدرن، مدل مو و لباس‌های مختلف است. بازی‌بازان می‌توانند یک هتل لوکس، آپارتمان مدرن و مواردی دیگر را با استفاده از بزرگ‌ترین مجموعه‌ی دستورالعمل‌های جدید بسازند.

علاوه بر این موارد،اسکوئر انیکس اعلام کرد که آخرین نسخه به‌روزرسان رایگان و نهایی بازی که در روز سه‌شنبه ۲۰ آگست ۲۰۱۹ میلادی منتشر خواهد شد. این به‌روزرسان شامل یک پایان جدید و محتوای جدیدی شامل مدل موها خواهد بود. پس از عرضه‌ی به‌روزرسان، بازی‌بازان می‌توانند ۴۵ دستورالعمل سازنده را باز کنند، از Buildertopia  بازدید و همه‌ی شکارها را کامل کنند. همچنین امکان ذخیره چندین Buildertopias و تغییر وضعیت آب و هوای Isle of Awakening (به شرط باز کردن تمام دستور العمل های سازنده) نیز به بازی اضافه خواهد شد.

بازی Dragon Quest Builders 2 در حال حاضر برای کنسول‌های پلی‌استیشن ۴ و نینتندو سوییچ در دسترس است. شما می‌توانید نقد و بررسی بازی را از طریق وب‌سایت گیمفا و با عنوان «بنّا، مبارز، ماجراجو | نقد و بررسی بازی Dragon Quest Builders 2» مطالعه بفرمایید.

چاپ این مطلب

[News] نسخه‌ی پلی‌استیشن وی‌آر بازی L.A. Noire: The VR Case Files در سایت PEGI
ارسال کننده: White Beard - 08-13-2019, 07:19 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

نسخه‌ی پلی‌استیشن وی‌آر بازی L.A. Noire: The VR Case Files در سایت PEGI ثبت شد

[تصویر:  178b4320086789f1c57f6616ca462e6f3d4dea2d-250x143.jpg]

بالاخره نسخه‌ی پلی‌استیشن وی‌آر عنوان L.A. Noire: The VR Case Files که در واقع یک بازی واقعیت مجازی بوده، در سایت PEGI ثبت شد. این بازی در ابتدا تنها برای پلتفرم رایانه‌های شخصی منتشر شد و اکنون احتمال می‌رود که بازی L.A. Noire: The VR Case Files برای پلی‌استیشن وی‌آر نیز در راه است.

بازی L.A. Noire: The VR Case Files در ابتدا برای پلتفرم رایانه‌های شخصی در دسترس قرار گرفت و برای تجربه‌ی آن به هدست واقعیت مجازی اکیلس ریفت (Oculus Rift)، اچ تی سی وایو (HTC Vive) و یا Valve Index نیاز بود. حال به نظر می‌رسد که این بازی برای پلی‌استیشن وی‌آر نیز منتشر خواهد شد.

به تازگی سایت PEGI لیستی را منتشر کرده که در آن به درجه‌بندی سنی و تاریخ انتشار نسخه‌ی پلی‌استیشن وی‌آر بازی L.A. Noire: The VR Case Files  اشاره شده است. در این لیست از تاریخ انتشار بازی رونمایی شده است و به نظر می‌رسد که این بازی قرار است تا امسال برای پلی‌استیشن وی‌آر نیز عرضه شود؛ با این وجود نمی‌توان به این تاریخ اتکا کرد و باید منتظر اعلام رسمی راک‌ستار گیمز (Rockstar Games) باشیم.

[تصویر:  la-noire-vr-case-files-ps4-pegi-rating-768x255.jpg]

بازی L.A. Noire: The VR Case Files نسبت به نسخه‌ی اصلی بازی از خط داستانی کمتری برخوردار است و تنها از هفت پرونده بهره می‌برد. با توجه به اینکه بازی L.A. Noire: The VR Case Files عنوانی واقعیت مجازی بوده، از گیم‌پلی متفاوتی بهره می‌برد و سبک مختص به خود را دارد. شما می‌توانید برای مشاهده‌ی تصاویری از بازی به پست اولین مجموعه از تصاویر L.A. Noire: The VR Case Files منتشر شد، رجوع کنید.

اگر تاکنون نسخه‌ی اصلی بازی را تجربه نکرده‌اید، به شما پیشنهاد می‌کنم تا نسخه بازسازی شده بازی L.A.Noire که هم‌اکنون برای کنسول‌های پلی‌استیشن ۴، اکس‌باکس وان و نینتندو سوییچ در دسترس قرار دارد را تجربه نمایید و از این بازی زیبا لذت ببرید. همچنین شما می‌توانید برای دریافت اطلاعات بیش‌تر در مورد بازی L.A.Noire به پست تحلیل فنی | بررسی کامل عملکرد بازی L.A. Noire مراجعه نمایید.

چاپ این مطلب

[News] اطلاعاتی از بازی Control منتشر شدند
ارسال کننده: White Beard - 08-13-2019, 07:17 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

اطلاعاتی از بازی Control منتشر شدند

[تصویر:  Control-250x141.jpg]

تنها دو هفته‌ی دیگر  تا انتشار بازی Control که توسط استودیوی بازی‌سازی رمدی انترتینمنت (Remedy Entertainment) ساخته و توسعه داده می‌شود مانده و تا به الان با تریلرها و تصاویر خود توجه افراد زیادی را جلب کرده است. حال به تازگی کارگردان این بازی اطلاعاتی از دنیای آن را در دسترس قرار داده که می‌تواند برای هواداران آن جذاب به نظر رسند.

میکائیل کاسورینن (Mikael Kasurinen)، کارگردان بازی Control طی پیام‌هایی از رازها، پازل‌ها و کاوش‌هایی که در این بازی گنجانده شده‌اند حکایت کرده است. او در اینباره می‌گوید:

نقل‌قول:
این بازی نسبت به تمامی عناوین پیشین این استودیوی بازی‌سازی دارای چالش‌ها و چازل‌های مختلف است. ما می‌خواستیم دنیایی پر از رمز و راز را در اختیار بازی‌بازان و کاربران قرار دهیم که پیدا کردن هر یک از آن‌ها، هدایا و جوایزی را به همراه می‌آورد.
به همین دلیل، ما پازل‌های مختلفی را درخور موقعیت‌های مختلف بازی‌باز در دنیای Control طراحی کردیم. تنوع این پازل‌ها زیاد است که از کسل کننده بودن آن‌ها می‌کاهد. بعضی از آن‌ها برروی المان‌ها داستانی و روایت آن تاثیر گذار هستند و برخی دیگر برروی مکانیزم‌ها و فیزیک بازی اثر خواهند داشت.
ما تمام تلاشمان را کردیم که آیتم‌های جذاب و منحصر به فردی را به بازی اضافه کنیم و بی‌شک افزودن این نوع از محتویات به یک عنوان سبک اکشن بسیار سخت و دشوار است اما ما موفق شدیم.

آقای کاسورینن پس از این صحبت‌ها، اندکی در مورد ذات ماجراجوی بازی Control سخن گفت که در ادامه با هم می‌بینیم:

نقل‌قول:
به جای اینکه قصد داشته باشیم یک بازی بسازیم که بیشتر تکرار شود، دنیایی را طراحی کردیم که مملو از بخش‌های قابل کشف است. ما به عنوان سازندگان این عنوان خاص قبول کردیم که باید انواع مختلفی از محتویات و آیتم‌های باحال و جذاب را طراحی کنیم که ممکن است بسیاری از بازی‌بازان و کاربران اصلا آن‌ها را در بازی پیدا نکنند. لازم به ذکر است که بسیاری از این بخش‌ها جدید و نوین هستند و از تکرار در بخش‌ها خودداری کرده‌ایم.

همان‌طور که از صحبت‌های کارگردان بازی Control برداشت کردیم، به نظر می‌رسد با یک عنوان ماجراجویی با انواع مختلفی از بخش‌ها و محتویات قابل کشف رو به رو هستیم که می‌توانند ساعت‌ها ما را به خود مشغول و سرگرم کنند. همچنین تیم سازنده مدتی پیش از مشخصات سخت‌افزار مورد نیاز برای اجرای این بازی برروی پلتفرم رایانه‌های شخصی رونمایی کرد که می‌توانید از طریق این صفحه‌ی وب‌سایت با سیستم مورد نیاز این عنوان آشنایی پیدا کنید.

بازی Control در تاریخ ۵ شهریور ماه سال ۱۳۹۸ (۲۷ آگوست ۲۰۱۹ میلادی) برای کنسول‌های اکس‌باکس وان، پلی‌استیشن ۴ و پلتفرم رایانه‌های‌شخصی عرضه خواهد شد. شایان ذکر است که اگر جزو علاقه‌مندان و هواداران پر و پا قرص این بازی هستید، به تاز‌گی مصاحبه‌ای با سازندگان Control تحت عنوان «مصاحبه با سازندگان Control | صحبت در مورد طراحی محیط، گیم‌پلی و مکانیزم‌های بازی» انجام شده که می‌توانید از طریق این صفحه‌ی وب‌سایت به مطالعه آن بپردازید.

در ضمن اگر جزو کسانی هستید که در خرید این بازی مردد هستند و هنوز به تصمیم قطعی نرسیده‌اند، پیشنهاد می‌کنیم ویدئوی هایلایت وب‌سایت گیمفا را مشاهده کرده و با نکاتی که باید پیش از خرید بازی Control بدانید آشنا شوید.

چاپ این مطلب

[News] تیم ویلیتس، کارگردان اید سافتور، به استودیوی سیبر اینتراکتیو پیوست
ارسال کننده: White Beard - 08-13-2019, 07:15 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

تیم ویلیتس، کارگردان اید سافتور، به استودیوی سیبر اینتراکتیو پیوست

[تصویر:  tim-willits-id-software-580x334-250x144.jpg]

آقای تیم ویلیتس، از مالکین استودیوی اید سافتور، این استودیو را به مقصد استودیوی سیبر اینتراکتیو ترک کرده است. به گفته‌ی آقای ویلیتس، دلیل اصلی این کار، همکاری با یک تیم کوچک‌تر و کار برروی پروژه‌های جالب‌تر بوده است.

پس از یک همکاری ۲۴ ساله با اید سافتور (Id Software) به عنوان کارگردان استودیو، آقای تیم ویلیتس (Tim Willits) از این استودیو جدا و به عنوان مدیر ارشد بخش نوآوری به استودیوی سیبر اینتراکتیو (Saber Interactive) ملحق شده است. آقای ویلیتس در مصاحبه‌ی جدید خود با وب‌سایت Fortune درباره‌ی هیجان همکاری با یک تیم کوچک‌تر، صحبت کرده است. ایشان علاقه‌ی زیادی به کار برروی یک بازی جدید که در سبک تیراندازی نباشد، دارند که یک تغییر بزرگ نسبت به سری‌هایی همچون Doom، Quake و Rage به شمار می‌رود.

آقای ویلیتس در این مصاحبه بیان کرده است:

نقل‌قول:
پس از یک همکاری ۲۴ ساله با یک استودیو، ترک آن استودیو بسیار سخت است. اگر بخواهم مثال بزنم، این چیزی شبیه به یک ازدواج است. من می‌دیدم که شرکت سیبر در حال رشد و جمع‌آوری تیم‌ها و استودیوهای جدید بود. این زمان بسیار خوبی برای ملحق شدن به آن‌ها بود.
چابکی تیم‌های کوچک و توانایی آن‌ها در انجام سریع کارها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. من قصد بد گفتن از شرکت بتسدا (Bethesda) را ندارم؛ چرا که من عاشق آن‌ها هستم ولی کار با یک تیم کوچک بسیار هیجان‌انگیز و مفرح است. زمانی که یک نفره ایده‌ی خوبی دارد، ما سریع به سراغ آن می‌رویم و اگر این ایده به درستی کار نکرد، دوباره آن را به سرعت تغییر می‌دهیم.

آقای ویلیتس درباره‌ی دلیل اصلی ترک استودیوی اید سافتور بیان کرده است که ایشان تمایل زیادی برای کار کردن برروی «چیزهای مفرح» دارند.

نقل‌قول:
من چیزی برای ثابت کردن به دیگران ندارم. من در این صنعت موفق بوده‌ام. من بازی‌های بسیار خوبی ساخته‌ام. در نهایت من باید به سراسر دنیا سفر کنم تا بتوانم با تیم‌های فوق‌العاده همکاری کرده و بازی‌های جدید بسازم. برای چه باید این فرصت را از دست می‌دادم؟

البته یکی از عناوین جدید استودیوی اید سافتور و آقای ویلیتس یعنی Doom Eternal هنوز منتشر نشده است. این بازی در تاریخ جمعه ۱ آذر ماه سال جاری(۲۲ نوامبر سال ۲۰۱۹ میلادی) برروی کنسول‌های پلی‌استیشن ۴، اکس‌باکس وان، نینتندو سوییچ، پلتفرم رایانه‌های شخصی و سرویس گوگل استیدیا عرضه می‌شود.

چاپ این مطلب

[مقاله] ماجراجویی ادامه دارد | هر آنچه که دوست داریم در Uncharted 5 ببینیم
ارسال کننده: White Beard - 08-13-2019, 06:14 AM - انجمن: نقد و بررسی - بدون پاسخ

ماجراجویی ادامه دارد | هر آنچه که دوست داریم در Uncharted 5 ببینیم

[تصویر:  IMG_20190810_230221_795.jpg]

پس از موفقیت نسخه‌ی چهارم یعنی Uncharted 4: A Thief’s End که با ماجراهای جدید نیتن دریک همراه بودیم، استودیوی ناتی‌داگ  نسخه‌ی فرعی دیگری از این سری را با نام Lost Legacy معرفی کرد و در این نسخه، داستان بازی پیرامون دو شخصیت مونث این سری یعنی نادین و کلوئی جریان داشت که شاهد ماجراجویی آن‌ها همراه با Sam برادر نیتن بوده‌ایم. حال بازی بازان بسیار کنجکاوند که بدانند این سری در آینده چگونه پیش خواهد رفت. با توجه به موفقیت این سری و فروش بالای نسخه چهارم، قطعا استودیوی ناتی‌داگ نسخه‌ی دیگری از سری اصلی و نه نسخه فرعی را خواهد ساخت اما این که داستان نسخه‌ی جدید چه باشد و ساهد حضور چه شخصیت هایی باشیم هنوز مشخص نیست. خصوصا اینکه با توجه به اتفاقات پایانی بازی Uncharted 4: A Thief’s End، به نظر می رسد که نیتن دریک دیگر بازنشسته شده باشد. بنابراین در این مقاله قصد داریم به بررسی نکاتی بپردازیم که دوست داریم در Uncharted 5 شاهد آن ها باشیم.

شاید جزئیات زیادی از بازی Uncharted 5 نداشته باشیم اما این باعث نمی شود تا در رابطه با این بازی و آینده این فرانچایز صحبتی نکنیم. باتوجه به فروش موفق سری Uncharted بدیهی است که سونی به فکر ساخت نسخه‌ی پنجم این سری باشد و آن را در دستور کار قرار دهد. محبوبیت سری Uncharted به قدری است که حتی قرار است فیلم سینمایی از آن ساخته شده و در سال ۲۰۲۰ عرضه شود. بنابراین با در نظر گرفتن این که بازی Uncharted 5 قطعا ساخته می‌شود، با یکدیگر مروری خواهیم داشت بر ویژگی‌ها و نکاتی که دوست داریم در نسخه‌ی پنجم شاهد آن‌ها باشیم.
هشدار اسپویل: اگر به هر دلیلی هنوز دو بازی Uncharted 4 و یا نسخه‌ی Lost Legacy زا تجربه نکرده‌اید از خواندن این مقاله صرف نظر کنید زیرا این مقاله حاوی قسمت‌هاییی از بخش داستانی بازی‌های مورد نظر را فاش می‌سازد.

تغییر شخصیت اصلی داستان بازی
بعد از حضور نیتن دریک به عنوان شخصیت اصلی سری Uncharted در چهار نسخه‌ی این سری و با توجه به اتفاقات پایانی بازی Uncharted 4: A Thief’s End، به نظر می رسد که نیتن دریک دیگر بازنشسته شده و اکنون زمان آن فرا رسیده باشد که این ماجراجویی را با شخصیت جدیدی تجربه کنیم. اما اگر این گونه باشد و شاهد تغییر شخصیت داستانی اصلی بازی باشیم، چه کسی می‌تواند جایگزین نیتن دریک جذاب و محبوب شود؟ چه کسی می‌توان پا جا پای این شکارچی گنج بگذارد و بتواند بار دیگر دل میلیون‌ها بازی‌باز را به دست آورد؟ در نگاه اول با توجه به اینکه شاهد انتشار نسخه‌ی فرعی با نام Lost Legacy با حضور دو شخصیت کلوئی و نادین بودیم، به به نظر می‌رسد محتمل‌ترین گزینه، حضور دوباره‌ی این دو به عنوان شخصیت‌های اصلی داستان بازی باشد؛ خصوصا اگر دقت کرده باشید، در پایان بازی، نادین اشاره می‌کند که علاقه دارد تا بار دیگر شکار گنج را تجربه کند.
اما گزینه‌ی دوم کسی نیست جز کَسی (Cassie)، دختر نیتن دریک و النا. بازی Uncharted 4 پایان بسیار خوبی داشت و شاهد بودیم که در نهایت النا و نیتن (Nathan) تصمیم می‌گیرند که حقیقت را در رابطه با خود به کَسی بگویند و ماجراجویی‌های خود را برای وی تعریف کنند. حال که کَسی از ماجرا آگاه می‌شود شابد تصمیم بگیرد ماجراجویی‌های خود را آغاز کند و یا وی نیز راه پدر و مادر خود را ادامه دهد و به یک شکارچی گنج تبدیل شود. راستش را بخواهید، اگر شما هم باشید با شنیدن این داستان جذاب مطمئنا وسوسه می‌شوید تا هرچه سریع‌تر ماجراجویی خود را آغاز کنید. اگر دقت کرده باشید کَسی یک سگ نیز به همراه داشت بنابراین اگر در نسخه‌ی پنجم کَسی به عنوان شخصیت اصلی داستان و سگ وی نیز به عنوان همراه حضور داشته باشند، قطعا سفر پرماجرا و هیجان انگیزی را در پی خواهیم داشت.

[تصویر:  tumblr_oplqrdbn9f1rafcymo7_500.png]

تغییر گیم‌پلی بازی
دومین نکته‌ی حائز اهمیت، گیم‌پلی بازی است. امیدواریم در نسخه‌ی پنجم، شاهد تغییرات مثبتی در زمینه‌ی گیم‌پلی بازی باشیم. در نسخه‌های آخر عرضه شده از این سری، تقریبا شاهد سکانس‌های اکشن و مکانیک‌های تکراری در گیم‌پلی بازی بوده‌ایم. اگرچه یکی از تغییرات مثبتی که در نسخه‌ی چهارم اتفاق افتاد، اضافه شدن مکانیزم‌های مخفی کاری به گیم‌پلی بازی بود. نسخه‌ی Lost legacy اگرچه گیم‌پلی مشابهی با فرمول همیگشی سری Uncharted داشت اما از ویژگی‌های متفاوتی نیز بهره می‌برد. یکی از تغییرات مثبت این نسخه، مهارت‌های ویژه‌ی کلوئی بود که با شخصیت وی بسیار سازگاری داشت؛ به مانند مهارت باز کردن قفل‌ها. بنابراین انتظار داریم که نسخه‌ی پنجم همین مسیر را ادامه دهد و البته مهارت‌های بیشتری را به بازی اضافه کند؛ چه بسا اگر حتی شخصیت جدیدی قرار است معرفی شود، شاهد تغییر در شیوه‌ی مبارزات بازی نیز باشیم. معرفی ویژگی‌های جدید در گیم‌پلی بازی در کنار حفظ استایل همیشگی این سری و مکانیزم‌های محبوب آن، می‌تواند این سری را متحول کند و به آن جان تازه‌ای ببخشد.

[تصویر:  mainimage-tvorcheskiyat-direktor-na-unch...ty-dog.jpg]

مناطق جدید 
در طول این سال‌ها و در سری Uncharted شاهد مناطق مختلف و متنوعی بوده‌ایم؛ از جنگل‌های بارانی آمازون در نسخه‌ی اول و استانبول در نسخه‌ی دوم گرفته تا لندن در Uncharted 3 و ماداگاسکار در نسخه‌ی چهارم. بنابراین علاقه‌مندیم تا در نسخه‌ی پنجم نیز شاهد مناطق و لوکیشن‌های جدید با جلوه‌های بصری باشکوهی باشیم که حتی بسیاری از آن‌ها چالش‌های جدیدی را پیش روی بازی‌بازان قرار دهند زیرا این موضوع می‌تواند باعث شود همه چیز در بازی جدید و البته هیجان انگیز به نظر برسد.

[تصویر:  uncharted-4-a-thiefs-end_2755051.jpg]

بازگشت بخش فتومُد
همانطور که اشاره کردیم، نسخه‌ی چهارم از لحاظ بصری شگفت انگیز بود. غیر ممکن است که در محیط بازی به گشت و گذار بپردازید ولی دلتان نخواهد که در میان جنگل‌های انبوه و یا در مناطق مختلف بازی، توقف کرده و با استفاده از بخش فتومُد، تصاویر متفاوتی را از بازی ثبت کنید. یکی دیگر از انتظاراتی که از نسخه‌ی پنجم داریم، بازگشت بخش فتومُد اما به صورت بهبود یافته و البته همراه با ویژگی‌های بیشتری است؛ درست به مانند آن‌چه در Horizon Zero Down مشاهده کردیم که دوربین بازی در قسمت فتومُد دارای ویژگی‌های زیادی از جمله قابلیت تنظیم حاشیه ها و همچنین سطح Sharpness بود. همان طور که اشاره کردیم، اینکه وقتی نیتن دریک در حال بالا رفتن از صخره یا مکان‌های دیگری بود و می‌توانستید تصویر وی را در آن لحظه ثبت کنید، بسیار جذاب بود اما اضافه شدن حالت‌های چهره به نسخه‌ی Lost Legacy، ویژگی بود که قطعاً تجربه‌ی بخش فتومُد را جذاب‌تر ساخت. بنابراین امیدواریم بخش فتومُد با دست پر به نسخه‌ی پنجم باز گردد.

[تصویر:  2016-05-05-image-8.png]

بازگشت بخش چند نفره
اگرچه اکثر بازی‌بازان، سری Uncharted را به دلیل تجربه‌ی بخش داستانی آن خریداری می‌کنند اما تجربه‌ی این بازی به صورت چند نفره نیز در نوع خود بسیار هیجان انگیز است. در نسخه‌ی چهارم، شاهد بخش چند نفره با حالت‌ها و البته نقشه‌های مختلفی بودیم و راستش را بخواهید تجربه‌ی بازی همراه با دوستان بسیار لذت بخش بود. بنابراین آخرین ویژگی که انتظار داریم در نسخه‌ی پنجم شاهد آن باشیم، بازگشت بخش چند نفره با نقشه‌، ویژگی و حالت‌های جدید است؛ چه چیزی بهتر از اینکه وقتی داستان نسخه‌ی پنجم به اتمام رسید، به سراغ بخش چند نفره رفته و با دوستان خود یک ماجراجویی متفاوت را تجربه کنید.

[تصویر:  TB4y5uNk7HeNnxcHvRHiY6-650-80.jpg]

نظر شما در رابطه با این موضوع چیست، شما چه انتظارانی از نسخه‌ی پنجم دارید؟ نظرات خود در را این رابطه حتما با ما به اشتراک بگذارید.

چاپ این مطلب

[ویدئو گیمفا] مرگ، مرگ تا پیروزی | بررسی ویدئویی Dark Souls II: Scholar of the First
ارسال کننده: White Beard - 08-13-2019, 06:13 AM - انجمن: نقد و بررسی ویدئویی - بدون پاسخ

ویدئو گیمفا: مرگ، مرگ تا پیروزی | بررسی ویدئویی Dark Souls II: Scholar of the First Sin

[تصویر:  Dark-Souls-II-Scholar-of-the-First-Sin-video.jpg]

عرض سلام و ادب و احترام دارم خدمت تمامی دوستان عزیزم و مخاطبین بزرگوار و فهیم وبسایت بزرگ گیمفا. امیدوار هستم که  در خوبی و خوشی و سلامتی کامل به سر ببرید و از اتفاقاتی که در زندگیتان می افتد راضی و خشنود باشید. نوبت به یک ویدئوی نقد و بررسی دیگر رسیده که قصد داریم ساخت این ویدئوها را با کیفیت هر چه بهتر نسبت به گذشته ادامه دهیم و با استفاده از نظرات شما هر روز کار را باکیفیت تر کنیم تا نزدیک به سطحی که شایسته شماست شویم. همان طور که می دانید از حدود ۳ سال قبل با تلاش و کوشش زیاد و با حمایت ها راهنمایی های شما موفق شدیم تا بخش نقد و بررسی ویدئویی گیمفا را راه اندازی کنیم که به صورت مرتب و منظم برای شما تقریبا هر هفته منتشر شود و کاربران عزیزمان از آیتم های ویدئویی نیز لذت ببرند. بدون هیچ شکی حق کاربران عزیز ما است که به مانند وب سایتهای بزرگ دنیا مطالب ویدئویی اعم از نقد و بررسی و ۱۰ برتر و … را در اختیار داشته باشند و از تماشای آن لذت ببرند. قطعا این روند را به صورت مستمر و مداوم ادامه می دهیم تا شما عزیزان شاهد ویدئوهایی کامل و با کیفیت بالا به شکل حداقل یک عدد در هفته باشید و این گونه، تنوع مطالب وبسایت گیمفا نیز تکمیل گردد. همچنین قصد داریم تا بازی های بزرگ را هم به صورت نقد متنی در سایت قرار دهیم و هم به صورت نقد ویدئویی آنها را برای شما بررسی نماییم تا بیشتر به بازی های مورد علاقه و محبوب شما پرداخته شود و تنوع بیشتری را در انتخاب مطلب برای شما رقم بزنیم. اتفاقا بازی امروز نیز از عناوینی است که قبلا نقد متنی آن را تقدیم شما کرده ایم و حالا با بررسی ویدئویی این شاهکار خاطره انگیز و جذاب که هم در نسل هفتم و هم در نسل هشتم موجود است، در خدمت شما هستیم. 
ویدئویی که امروز برای شما عزیزان در نظر گرفته ایم، بررسی یکی از عناوین شاهکارهای اکشن نقش آفرینی تاریخ بازی هاست که Dark Souls II: Scholar of the First Sin نام دارد و مطمئن هستم که بسیاری از شما آن را در نسل هفتم یا هشتم تجربه کرده اید. البته صحبت امروز ما در خصوص نسخه ریمستر شده نسل هشتمی این بازی است و بررسی کرده ایم که ایا این بازی برای کسانی که در نسل هفتم آن را تجربه کرده اند هم ارزش خرید دوباره را دارد یا خیر و اگر ارزش دارد به چه دلیل؟  البته نام این بازی آن قدر بزرگ است که از همین الان پاسخ این سوال را می دانید و مطمئنم که می دانید حتی اگر در نسل هفتم بارها آن را بازی کرده باشید باز هم در نسل هشتم اگر به سراغ نسخه ریمستر شده آن بروید کلی لذت خواهید برد و همان بازی کردن بر روی ۶۰ فریم خودش دلیل کافی برای خرید دوباره است. Dark Souls II: Scholar of the First Sin یک عنوان اکشن نقش آفرینی بسیار جذاب که در نسل هفتم توسط باندای نامکو ساخته و برای کنسول های پلی استیشن ۳ و ایکس باکس ۳۶۰ و رایانه های شخصی منتشر گردید و توانست موفقیت بسیار زیادی را کسب کند و سس در نسل هشتم نسخه ارتقا یافته آن برای پلی استیشن ۴ و ایکس باکس وان نیز عرضه گردید. امروز شاهد بررسی ویدئویی از این شاهکار هیجان انگیز، هاردکور و جاودانه خواهید بود. داستان و روایتی مرموز و خاص، شخصیت های عجیب و غریب با رفتارهای غیر قابل پیش بینی، طراحی هنری شاهکار، گیم پلی بسیار عمیق و چالش برانگیز و باکلاس و همینطور صداگذاری و موسیقی زیبا همه و همه از دلایلی هستند که سبب شده اند تا بازی Dark Souls II: Scholar of the First Sin عنوانی جاودانه در تاریخ بازی ها باشد.

[تصویر:  afeba12a-5122-4da7-ac9c-db222031202c_1.8...40733.jpeg]

اگر هم به احتمال خیلی ضعیف این بازی را نمی شناسید یا در نسل هفتم آن را تجربه نکرده اید و می خواهید بدانید که آیا به درد شما می خورد یا خیر، فقط کافیست این ویدئو رو تماشا فرمایید تا بتوانید به راحتی تصمیم بگیرید. سعی کرده ایم در این ویدئو به صورت مفید و مختصر و با ارائه تصاویری جذاب از بازی، شما را با Dark Souls II: Scholar of the First Sin در نسل هشتم آشناتر کنیم و با دیدن ویدئو، تمام مواردی که می خواهید از این بازی دستگیرتان شود. قطعا در مسیری که هستیم اشکالات و ایراداتی وجود دارد که خود ما نیز از آن آگاه هستیم و در صدد هستیم تا در هر ویدئوی جدید آن ها را رفع کنیم و هر بار یک ویدئوی کامل تر را برای شما عزیزان قرار دهیم. به امید این که بتوانیم این روند را در آینده و با کیفیت بالا و به صورت مداوم ادامه دهیم، زیرا که همان طور که همیشه عرض کرده ام، لیاقت کاربران گیمفا فقط و فقط بهترین هاست و معرفت را نمی شود با چیزی جبران کرد. پس همه تلاش خود را می کنیم تا لااقل شاید شما عزیزان از ما راضی باشید و از مطالب گیمفا لذت ببرید. بیشتر از این صحبت نمی کنم و توجه شما را در ادامه به نقد و بررسی ویدئویی و اختصاصی گیمفا از بازی Dark Souls II: Scholar of the First Sin جلب می کنم. منتظر نظرات و پیشنهادات شما خوبان هستیم.

چاپ این مطلب

[موسیقی گیمفا] آلبوم دوم موسیقی‌های متن بازی Red Dead Redemption 2
ارسال کننده: White Beard - 08-11-2019, 10:24 PM - انجمن: موسیقی بازی ها - بدون پاسخ

موسیقی گیمفا | آلبوم دوم موسیقی‌های متن بازی Red Dead Redemption 2

[تصویر:  IMG_20190810_230218_809.jpg]

سلام خدمت کاربران و همراهان همیشگی گیمفا. امیدوارم حالتان خوب باشد و روزهای تابستانی داغ و خوبی را سپری کنید. با بخش جدید «موسیقی‌ گیمفا» همراه شما هستیم. به مانند گذشته، در این بخش سعی داریم تا موسیقی متن بازی‌های ویدئویی محبوب شما را تهیه کرده و برای دانلود قرار دهیم. در اولین قسمت به سراغ آلبوم دوم از موسیقی‌های بازی محبوب Red Dead Redemption 2 رفته‌ایم؛ پس با ما همراه باشید.

اگر به خاطر داشته باشید چندی پیش بخش موسیقی‌های گیمفا را با یک آلبوم از موسیقی‌های یکی بازی بی نظیر آغاز کردیم. بله از بازی Red Dead Redemption 2 صحبت می‌کنیم که ماه گذشته اولین آلبوم موسیقی‌های متن این بازی در دسترس قرار گرفت. مطمئنا شما هم به مانند ما از شنیدن موسیقی‌های متن بازی آز آلبوم اول لذت برده‌اید و بی‌صبرانه منتظر انتشار دومین آلبوم موسیقی‌های متن بازی Red Dead Redemption 2 هستید.

خبر خوب اینجاست که به تازگی آلبوم دوم موسیقی‌های متن بازی Red Dead Redemption 2 منتشر شده است. این آلبوم در واقع شامل موسیقی‌های اصلی بازی و قطعات ساخته شده توسط وودی جکسون (Woody Jackson) می‌شود که دارای ۲۲ قطعه خواهد بود. شما می‌توانید فهرست قطعات موجود در آلبوم دوم موسیقی‌های متن بازی Red Dead Redemption 2 را در قسمت پایین مشاهده و در ادامه نیز از طریق لینک‌های قرار داده شده آلبوم مورد نظر را دریافت کنید:

By 1899, The Age Of Outlaws And Gunslingers Was At An End – Jeff Silverman, Woody Jackson & Luke O’Malley

Outlaws From The West – Woody Jackson

Blessed Are The Peacemakers – Woody Jackson

Mrs. Sadie Adler, Widow – Woody Jackson

Revenge Is A Dish Best Eaten – Mario Batkovic & Woody Jackson

It All Makes Sense Now – Woody Jackson

The Fine Art Of Conversation – Woody Jackson

Banking, The Old American Art – Michael Leonhart & Woody Jackson

There She Is…A Real City, The Future – Mario Batkovic

Everybody Wake Up – Woody Jackson

Welcome To The New World – Senyawa & Colin Stetson

Paradise Mercifully Departed – Senyawa, Woody Jackson & Colin Stetson

Doctor’s Opinion – Colin Stetson

Fleeting Joy – Colin Stetson & Woody Jackson

Icarus And Friends – Colin Stetson, David Ralicke & Jeff Silverman

Country Pursuits – Arca & Woody Jackson

An American Pastoral Scene – Woody Jackson

Blood Feuds, Ancient And Modern – Woody Jackson

Red Dead Redemption – Woody Jackson

The Wheel – Woody Jackson

American Venom – Woody Jackson

American Reprise – Woody Jackson

[تصویر:  CoverTMoRDR2OS.jpg]

دانلود موسیقی‌های متن بازی Red Dead Redemption 2 ( کیفیت ۳۲۰)

دانلود موسیقی‌های متن بازی Red Dead Redemption 2 (کیفیت FLAC 16 Bit)
بازی Red Dead Redemption 2 هم‌اکنون برروی کنسول‌های اکس‌باکس وان و پلی‌استیشن ۴ در دسترس قرار دارد.

چاپ این مطلب