مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت‌نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 112,363
» آخرین عضو: tatumadele
» موضوعات انجمن: 24,197
» ارسال‌های انجمن: 225,137

آمار کامل

کاربران آنلاین
درحال‌حاضر 836 کاربر آنلاین هستند.
» 1 عضو | 832 مهمان
Bing، Google، Yandex، tatumadele

آخرین موضوع‌ها
فراخوان جذب نویسنده برای ...
انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت
آخرین ارسال توسط: JovanyKutch
11 ساعت پیش
» پاسخ: 8
» بازدید: 11,275
قابل توجه کاربران علاقه م...
انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت
آخرین ارسال توسط: JamesPeado
دیروز, 04:53 PM
» پاسخ: 6
» بازدید: 4,693
Rumor: Call of Duty 2016 ...
انجمن: Gamefa English Articles
آخرین ارسال توسط: Ellenhelen
02-22-2025, 07:00 AM
» پاسخ: 17
» بازدید: 3,570
ویرایش بازی
انجمن: انجمن بازی سازان
آخرین ارسال توسط: donyayesite
02-21-2025, 10:35 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 40
از تاریخ انتشار بازی واقع...
انجمن: تاریخ عرضه بازی ها
آخرین ارسال توسط: fannytomy
02-21-2025, 07:05 AM
» پاسخ: 3
» بازدید: 5,217
اینده ی بازی های کامپیوتر...
انجمن: گفت و گوی آزاد
آخرین ارسال توسط: darkness ii
02-18-2025, 09:14 PM
» پاسخ: 16
» بازدید: 4,954
تولید محتوا چیست؟
انجمن: گفت و گوی آزاد
آخرین ارسال توسط: azadkarsho
02-18-2025, 11:36 AM
» بازدید: 1,087
موسیقی گیمفا | موسیقی‌های...
انجمن: موسیقی بازی ها
آخرین ارسال توسط: p30better
02-16-2025, 08:48 PM
» پاسخ: 8
» بازدید: 3,655
معرفی سایت دانلود فیلم و ...
انجمن: معرفی سایت، کانال تلگرام
آخرین ارسال توسط: p30better
02-16-2025, 08:46 PM
» بازدید: 2,098
فروش اکانت استیم
انجمن: بازارچه
آخرین ارسال توسط: MissFatemeh
02-14-2025, 01:41 AM
» پاسخ: 0
» بازدید: 47

نظرتونو تو یه جمله راجع به نفر قبل بگین!
ارسال کننده: Real G - 09-02-2012, 01:23 PM - انجمن: گفت و گوی آزاد - پاسخ (212)

خوب من کلا از این تاپیک دوست ندارم و به نظرم زیاد جالب نیست ولی یه خوردش واسه تنوع خوبه!راستی لطفا به هم بی احترامی نکنین هر چند بچه های این سایت اهلش این کارا نیستن.کاری که باید بکنین هم از اسم تاپیک معلومه!

چاپ این مطلب

هفته نامه پلک باز
ارسال کننده: javad - 09-02-2012, 01:21 PM - انجمن: دیگر مجلات - پاسخ (12)

با سلام به دوستان خوبمان امروز بعد از کش وقوس های فراوان تصمیم گرفتیم که از مجله بودن در بیاییم و هفته نامه را برگزینیم چون داشتن یک مجله خوب همراه بودن سرمایه و تعداد افراد زیاد و وقت فراوان است و به همین امر یک هفته نامه ای منتشر کرده ایم که دران مطالب کم واختصاصی از یک بازی ودو بازی باشد تا به بهترین شکل به شما اراه شود.

[تصویر:  COVER2.jpg]

مطالب این هفته بررسی کامل بازیbeyond two souls
بیو گرافی الن پیج
مصاحبه با مدیر سایت گیمفا (کسری نراقی)
لینک دانلود

چاپ این مطلب

نسخه كپي بازي Resident Evil 6 همكنون در فروشگاه هاي لهستان !
ارسال کننده: GamerStation - 09-02-2012, 01:11 PM - انجمن: اخبار بازی ها - پاسخ (9)

دقايقي پيش سايت هاي خبري اعلام كردند كه چند نسخه PS3 بازي Resident Evil 6 در فروشگاهي در لهستان با نام poznan به فروش رسيده. زبان نسخه هاي بازي آلماني , لهستاني و انگليسي هست همچنين اين فروشگاه تصاويري از اين بازي منتشر كرده است كه مي توانيد تصاوير را در زير مشاهده نماييد :

[تصویر:  resident-evil-6-polish-copy-screen-6.jpg]
[تصویر:  resident-evil-6-polish-copy-screen-5.jpg]
[تصویر:  resident-evil-6-polish-copy-screen-3.jpg]
[تصویر:  resident-evil-6-polish-copy-screen-4.jpg]

منبع

چاپ این مطلب

مجله‌ی “بازی نگار” شماره ۳ منتشر شد
ارسال کننده: javad - 09-02-2012, 12:06 PM - انجمن: دیگر مجلات - بدون پاسخ

سلام بچه‌ها! حالتون خوبه؟ با تابستون بی‌بازی در دیبازی چه می‌کنید؟! به هر حال تابستون هم دیگه گذشت و داره پاییز میاد با یه عالمه بازی دوست‌داشتنی.. ما دوباره اومدیم و براتون شماره‌ی سوم از مجله‌ی “بازی نگار” رو آوردیم. امیدوایم خوشتون بیاد و باز هم ما رو نگاه کنید. سعی کردیم بازی‌های منتشر شده در ماه مرداد رو کاملا پوشش بدیم برای نقد و به علت کمبود شمار بازی‌ها تعداد پیش نمایش ها رو افزایش دادیم. همچنین چهار بخش جدید هم براتون آماده کردیم که امیدواریم خوشتون بیاد. این شما این هم شماره‌ی سوم از مجله‌ی بازی نگار.

[تصویر:  fl2w6t2nnffv85xk8j0e.jpg]
اخبار

خبرهای خوب و بد ماه

تاریخ نگار

Series Dead Space

از دل کراکتر

Arthas Menethil

ذره بین

David Cage – Eidos Interactive

از دل مرحله

گناهان پدر

سینما نگار

نگاهی به میزان تاثیرات بازی و سینما بر روی یک‌دیگر

تکنولوژی

بررسی موتور گرافیکی فراست‌بایت۲ – گوشی برتر ماه – سخت افزار – سیستم پیشنهادی ماه

مسابقه

پیش نمایش

Assassin’s Creed III

Borderland 2

XCOM

MOST WANTED

DISHONORE

نقد

DarkSiders II

Orcs Must Die 2

Tur de France

Risen 2

Ice Age 4

Sleeping Dogs

شماره سوم از مجله الکترونیکی بازی نگار با دو کیفیت عالی و متوسط برای شما عزیزان آماده شدهاست.
لینک دانلود کیفیت بالا
لینک دانلود کیفیت متوسط

چاپ این مطلب

darksaidersII
ارسال کننده: darksaiders - 09-02-2012, 11:10 AM - انجمن: گفت و گوی آزاد - پاسخ (1)

سلام به تمامی گیمرهای ایرانی
من این تاپیک را با دو هدف ایجاد کردم اولی اینکه من این بازی رو چند روز پیش به دلیل تبلیغات زیاد وتعریفهای که از بازی شده بود تهیه کردم اما دیدم واقعا چنگی به دل نمی زن به خاطر همین می خواستم ببینم چقدر از این بازی استقبال شده و این نظر سنجی رو گداشتم هدف دومی این که می خواستم ببینم داستان این بازی چی بود مثل چرا مر گ اخرش ماسکشو در میاره و خودش می نداره پاین هرکدوم از دوستان که مقداری از داستان این بازی رو می دونن در بخش نطر ات بنویسن تا ببینیم چی بازی کردیم
با تشکر از تمامی گیمرهای ایرانی

چاپ این مطلب

مشکل در بازی sc II
ارسال کننده: kiyan lord - 09-02-2012, 10:40 AM - انجمن: راهنمایی در بازی ها - پاسخ (3)

سلام دوستان.بالاخره تونستم دور skirimish بازی starcraft 2 رو پیدا کردم یعنی دانلود کردم ولی مشکل اینه که فقط با یک درجه سختی میشه بازی کرد اونم هارده کسی میدونه چطوری میشه درجه سختیش رو تغییر داد؟Confused60:Confused60:Confused60:

چاپ این مطلب

ﮐﺎﺭﺕ ﮔﺮﺍﻓﯿﮏClub 3D HD 7870ﻧﺴﺨﻪEyefinity 6ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺎﺯﯾﺨﻮﺭﻫﺎ...
ارسال کننده: Hunter01 - 09-02-2012, 10:08 AM - انجمن: اخبار سخت افزار - پاسخ (1)

[تصویر:  i449353_524947-396844420351194-17113-n.jpg]

ﮐﻤﭙﺎﻧﯽClub 3Dﮐﺎﺭﺕ ﮔﺮﺍﻓﯿﮏHD 7870ﺭﺍ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ6ﻋﺪﺩ ﺧﺮﻭﺟﯽmini DisplayPortﺑﺮﺍﯼ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺳﺎﺯﯼ ﻓﻨﺎﻭﺭﯼEyefinity 6ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻣﻌﻤﺎﺭﯼ28ﻧﺎﻧﻮﻣﺘﺮﯼ ﻣﻮﺳﻮﻡ ﺑﻪGCNﺩﺭ ﮐﺎﺭﺕ ﻫﺎﯼ ﺳﺮﯼ7000ﺳﺒﺐ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﮐﺎﺭﺍﯾﯽ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﯽ ﺩﺭ ﺭﺯﻭﻟﻮﺷﻦ4096ﭘﯿﮑﺴﻞ ﺗﺼﺎﻭﯾﺮ ﺭﺍ ﻧﻤﺎﯾﺶ ﺩﻫﺪ.ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﭼﻨﺪ ﺻﻔﺤﻪ ﻧﻤﺎﯾﺶ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺟﺮﺍﯼ ﺑﺎﺯﯾﻬﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻟﺬﺕ ﺩﻭ ﭼﻨﺪﺍﻧﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥ ﺍﻫﺪﺍ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ.ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﺕ ﻓﺮﮐﺎﻧﺲ ﻫﺴﺘﻪ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺑﺎ1 ﮔﯿﮕﺎﻫﺮﺗﺰ ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺗﻌﺪﺍﺩ1280ﭘﺮﺩﺍﺯﻧﺪﻩ ﺟﺮﯾﺎﻧﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻥ ﺩﺭ ﻧﻈﺮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺣﺎﻓﻈﻪ ﻧﯿﺰ ﻫﻤﺎﻥ2048ﻣﮕﺎﺑﺎﯾﺖ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﺭﺍﺑﻂ256ﺑﯿﺘﯽ ﮐﺎﺭﺕ7870ﺍﺳﺘﺎﻧﺪﺍﺭﺩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺗﻐﯿﯿﺮﯼ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻣﺸﺎﻫﺪﻩ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ.ﺑﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻣﻌﻤﺎﺭﯼ28ﻧﺎﻧﻮﻣﺘﺮﯼ، ﻣﺼﺮﻑ ﺗﻮﺍﻥ ﺩﺭ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﺑﺎﺭﮔﺬﺍﺭﯼ ﺑﻪ175ﻭﺍﺕ ﺩﺭ ﺳﺎﻋﺖ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺭﺳﯿﺪ ﮐﻪ ﺭﻗﻤﯽ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺍﺳﺖ.ﺩﺭ ﺑﺨﺶ ﺧﻨﮏ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻧﯿﺰ ﺗﻐﯿﯿﺮﯼ ﺩﯾﺪﻩ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻫﻤﺎﻧﻨﺪ ﻧﺴﺨﻪ ﺍﺳﺘﺎﻧﺪﺍﺭﺩ ﺍﺯ ﺩﻭ ﻋﺪﺩ ﻟﻮﻟﻪ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺎ ﺁﻟﯿﺎﮊ ﻣﺲ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.ﺍﯾﻦ ﻣﺤﺼﻮﻝ ﺑﻪ ﺯﻭﺩﯼ ﺩﺭ ﻓﺮﻭﺷﮕﺎﻩ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺘﯽ ﻋﺮﺿﻪ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ ﻭﻟﯽClub 3Dﻗﯿﻤﺖ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﻋﻼﻡ ﻧﮑﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
ﻣﻨﺒﻊ:ﺳﺨﺖ ﺍﻓﺰﺍﺭﻣﮓ

این هم اولین اخبار من
انشالا قسمت اخبار با کمک دوستان و بنده حقیر پربارتر میشه

چاپ این مطلب

اموزش انلاین بازی کردن shogun 2 total war
ارسال کننده: nimah - 09-02-2012, 12:47 AM - انجمن: بازی های تحت ویندوز - بدون پاسخ

اول از همه بايد از برنامه تانگل براي شبکه کردن استفاده کنيد که ميتونيد از لينک رو به رو دانلود کنيد. اول از همه بايد از برنامه تانگل براي شبکه کردن استفاده کنيد که ميتونيد از لينک زیر استفاده کنید
در مرحله دوم باید برنامه steam را نصب کنید و کرک smart steam را در جایی که steam را نصب کردید کپی کنید و حالا با smart steam را اجرا کنید و بازی شوگان را در لیست اضافه کنید.برای دانلود smart steam در زیر کلیک کنید. برای دانلود برنامه steam در زیر کلیک کنید.
و بعد این کار ها بازی را نصب کرده و بعد نصب باید پچی را دانلود کنید که حدودا 1 گیگ و 300 مگ هست که باید دانلود کنید که من برای شما لینک تورنت قرار دادم. برای دانلود پچ از تورنت در زیر کلیک کنید (باید نرم افزار تورنت داشته باشی)

خوب تا اینجا این کار هایی را که گفتم را انجام دادید فقط یادتان باشد قبل اینکه پچ را در محل نصب بازی بریزید باید از SHOGUN 2 TOTAL WAR\data\****** یک کپی بگیرید و بعد کپی گرفتن پچی که دانلود کردید را در محل نصب بازی shogun ریخته و بعد کپی کردن در محل نصب بازی باید دوباره اون فایلی را که کپی کردین را در محل نصب بازی ریخته.

خوب و اخر باید برید به جایی که بازی را نصب کرده اید SHOGUN 2 TOTAL WAR\data\****** و باید فایل local_ge_patch.pack را پاک کنید تا بازی را بتوانید به صورت دو نفری بازی کنید.

نکته :کسانی که زبان بازیشون انگلیسی نیست باید برون جایی که بازی را نصب کرده اند SHOGUN 2 TOTAL WAR\data\****** و بعد رفتن فایلی هست به نام language.txt که بعد دابل کلیک رون ان باید حرف داخل ان را به EN نغییر دهید.

تانگل= http://downloads.tunngle.tv/software/Tun....4.1.0.exe
کرک = http://wdl.persiangig.com/pages/download...41-fix.rar
http://www.4shared.com/file/0MGvyNSP/SteamInstall.html =steam
پچ= http://kisyou.persiangig.com/pach%20torr...02.torrent

نکته:با این روش هم میتوانید versors بازی کنید و همچنین Co-Op.

چاپ این مطلب

آموزش آنلاین بازی کردن Inversion
ارسال کننده: GamerStation - 09-01-2012, 11:48 PM - انجمن: بازی های تحت ویندوز - پاسخ (14)

[تصویر:  23587044619540070527.jpg]

سلام بر همه ي دوستان گيفايي خوب امروز مي خوام آموزش آنلاين بازي كردن Inversion رو براتون بزارم اميدوارم كه خوشتون بياد .

اول دو تا نكته : نكته اول اينه كه اين بازي درسته سينگل پليرش زياد جالب نيست ولي مولتي پليرش خيلي حال ميده و نكته دوم هم اينه كه بازي تون بايد حتما كرك SKIDROW باشه .

خوب اول تانگل رو از اين لينك دانلود كنين

حالا بايد استيم رو دانلود و آپديت كنيد : دانلود استيم

حالا Green Luma رو دانلود كنين و محتوياتش رو تو محل نصب استيم كپي كنيد : دانلود Green Luma

پسورد Green Luma : www.gamefa.com

حالا Lan Fix بازي رو دانلود و محتوياتش رو تو محل نصب بازي در پوشه Bin كپي كنيد : دانلود LAN FIX ( كرك آنلاين )

حالا تانگل رو باز كنيد و وارد روم Inversion بشيد و بعد از اون استيم رو از طريق Green Luma اجرا كنيد و وارد بازي بشيد حالا دكمه هاي Shift + Tab رو با هم بزنيد تا استيم باز شه حالا گزینه party setting رو بزنيد و دوستتون رو اینوایت کنید حالا بريد تو قسمت مولتي پلير يا CO OP و از بازي با هم لذت ببريد .

چاپ این مطلب

تهران موزیک
ارسال کننده: Yashar - 09-01-2012, 11:24 PM - انجمن: معرفی سایت، کانال تلگرام - پاسخ (2)

سلامConfused25:
یه سایت خوب برای موزیک و موزیک ویدئو میخوام بهتون معرفی کنم.
سایت تهران موزیک یک سایت در رابطه با موزیک هستش که موزیک ویدئو های بسیاری داره(من که خیلی حال کردم)

چاپ این مطلب