مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت‌نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 112,353
» آخرین عضو: jovanadele
» موضوعات انجمن: 24,197
» ارسال‌های انجمن: 225,137

آمار کامل

کاربران آنلاین
درحال‌حاضر 726 کاربر آنلاین هستند.
» 0 عضو | 723 مهمان
Bing، Google، Yandex

آخرین موضوع‌ها
فراخوان جذب نویسنده برای ...
انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت
آخرین ارسال توسط: JovanyKutch
4 ساعت پیش
» پاسخ: 8
» بازدید: 11,272
قابل توجه کاربران علاقه م...
انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت
آخرین ارسال توسط: JamesPeado
دیروز, 04:53 PM
» پاسخ: 6
» بازدید: 4,688
Rumor: Call of Duty 2016 ...
انجمن: Gamefa English Articles
آخرین ارسال توسط: Ellenhelen
02-22-2025, 07:00 AM
» پاسخ: 17
» بازدید: 3,570
ویرایش بازی
انجمن: انجمن بازی سازان
آخرین ارسال توسط: donyayesite
02-21-2025, 10:35 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 40
از تاریخ انتشار بازی واقع...
انجمن: تاریخ عرضه بازی ها
آخرین ارسال توسط: fannytomy
02-21-2025, 07:05 AM
» پاسخ: 3
» بازدید: 5,217
اینده ی بازی های کامپیوتر...
انجمن: گفت و گوی آزاد
آخرین ارسال توسط: darkness ii
02-18-2025, 09:14 PM
» پاسخ: 16
» بازدید: 4,953
تولید محتوا چیست؟
انجمن: گفت و گوی آزاد
آخرین ارسال توسط: azadkarsho
02-18-2025, 11:36 AM
» بازدید: 1,087
موسیقی گیمفا | موسیقی‌های...
انجمن: موسیقی بازی ها
آخرین ارسال توسط: p30better
02-16-2025, 08:48 PM
» پاسخ: 8
» بازدید: 3,655
معرفی سایت دانلود فیلم و ...
انجمن: معرفی سایت، کانال تلگرام
آخرین ارسال توسط: p30better
02-16-2025, 08:46 PM
» بازدید: 2,098
فروش اکانت استیم
انجمن: بازارچه
آخرین ارسال توسط: MissFatemeh
02-14-2025, 01:41 AM
» پاسخ: 0
» بازدید: 47

راهنمای بازی darksaidersII
ارسال کننده: hasan - 09-01-2012, 09:57 AM - انجمن: راهنمایی در بازی ها - پاسخ (2)

این راهنما به زبان انگلیسی است اما تمام معما ها و راهای بازی را به صورت تصویری نشان داد است و یک راهنمای کامل می باشد
لینک سایت:
http://darksidersdungeon.net/darksiders-ii-walkthrough/

چاپ این مطلب

زیر سوال برده شدم!
ارسال کننده: Expellite - 09-01-2012, 03:29 AM - انجمن: گفت و گوی آزاد - پاسخ (24)

ببخشیدا آقای دانیال نوروزی دقیقا چه سمتی تو سایت دارند؟
ایشون دیگه دارن خیلی به من کم لطفی می کنن. با لحن "عاقل اندر سفیه" با من حرف میزنن!
اونم از Kojima که برگشته به من میگه "نفهم"!
مگه من چب گفتم؟ گفتم MGS از Darksiders 2 بهتره!!! حرف بدی زدم؟ Confused86:Confused86:Confused86:
البته من اول همینو گفتم ولی حرف اون Kojima بهم برخورد MGS و Konami رو ترول کردم ولی این نمیشه که این طوری حرف بزنه!
یه جوری میگه انگار من از پشت کوه اومدم! Confused66:Confused66:
اون Kojima هم برگشته به من میگه داستان فیلم ایرانی برات سنگینه! (نه تو خوبی )! Confused66:Confused66:

چاپ این مطلب

Smile خریدار واقعی xbox 360 elite
ارسال کننده: alipunish - 08-31-2012, 08:29 PM - انجمن: بازارچه - پاسخ (9)

من چند وقتی هست میخوام ایکس باکس بخرم ولی تا الان که گشتم همه دارن قیمت های غیر واقعی میدن

دوستانی که ایکس باکس 360 الایت جاسپر دارن ترجیحا بدون دسته اضافی که میخوان بفروشن من خریدارم

فقط رو دستگاه آپدیت LT3 نصب شده باشه و بن هم نشده باشه چون بیشتر میخوام آنلاین بازی کنم

هرکی قصده فروش داره در خدمتم فقط خواهشا قیمتای فضایی ندید

اینم شمارم : 09305203549

قیمتاتونو اس ام اس کنید

ممنون

چاپ این مطلب

Xbox Live بر روی ویندوز 8 !!!
ارسال کننده: GamerStation - 08-31-2012, 08:15 PM - انجمن: اخبار بازی ها - بدون پاسخ

مایکروسافت لیستی از بازی های قابل بازی Xbox Live که برروی PC, laptop در ویندوز8 قابل بازی هستند را منتشر کرد
محدوده انتشار این ویندوز در اطراف 26 اکتبر است که بازیهای بزرگ مایکروسافت را به Xbox Live on Windows 8 می آورد
این بازیها از طریق خرید از فروشگاه خود ویندوز و 8 Xbox Games app قابل دانلود هستند و مسیولان شرکت قول داده اند بازی هایی بزرگتر از این لیست را هم به صورت رایگان بیاورند:
4 Elements II Special Edition
A World of Keflings
Adera: Episode 1
Adera: Episode 2
Adera: Episode 3
Angry Birds
Angry Birds Space
Big Buck Hunter Pro
BlazBlue Calamity Trigger
Collateral Damage
Crash Course GO
Cut the Rope
Disney Fairies
Dragon's Lair
Field & Stream Fishing
Fruit Ninja
Gravity Guy
Gunstringer: Dead Man Running
Hydro Thunder Hurricane
IloMilo
iStunt 2
Jetpack Joyride
Kinectimals Unleashed
Microsoft Mahjong
Microsoft Minesweeper
Microsoft Solitaire Collection
Monster Island
PAC-MAN Championship Edition DX
Pinball FX 2
Reckless Racing Ultimate
Rocket Riot 3D
Shark Dash
Shuffle Party
Skulls of the Shogun
Taptiles
Team Crossword
The Harvest HD
Toy Soldiers Cold War
Wordament
Zombies

منبع

چاپ این مطلب

آموزش دور آزاد بازی کردن Starcraft 2
ارسال کننده: NS game - 08-31-2012, 07:12 PM - انجمن: راهنمایی در بازی ها - پاسخ (2)

سلام دوستان
خیلی وقت بود که دنبال این بودم که ZERG ها باشم البته این کمی ناقصه و هنوز چیزایی نامعلومه ولی از هیچی بهتره و میتونید با هر گروهی بخواهید بازی کنید

1)وارد محله نصب بازی شوید

[تصویر:  06871920623735305639.jpg]
2)وارد پوشه ی Maps شوید
[تصویر:  94966552033660657356.jpg]
3)وارد پوشه sc2allin1 شوید
[تصویر:  30973703524777187871.jpg]
4)در اینجا دو یا چند برنامه است است که Map های بازی است
[تصویر:  64913516042033082387.jpg]
5)حالا Map باز شده و حالا شما مانند شکل زیر به آن قسمت کلید کنید
[تصویر:  03153852764319291072.jpg]

شما وارد بازی شدید زمانی که وارد شدید شاید شما این گروه را نخواهید مشکلی نیست وارد منو شوید و Restart را بزنید

چاپ این مطلب

نظر سنجي بازي هاي آنلاين
ارسال کننده: GamerStation - 08-31-2012, 06:57 PM - انجمن: گفت و گوی آزاد - پاسخ (4)

به نظر شما آموزش آنلاين بازي كردن كدوم يك از بازي هاي زير در فروم قرار بگيره ؟

Minecraft

Left For Dead 2

Dirt Showdown

Syndicate

Inversion

GTA IV با هك سرور هاي اصلي

چاپ این مطلب

مشکل در بازی Frontlines fuel of war
ارسال کننده: Farzadtehran - 08-31-2012, 06:19 PM - انجمن: راهنمایی در بازی ها - پاسخ (1)

با سلام
من این بازی رو نصب کردم و وقتی تو قسمت LAN میرم و سرچ میکنم کسی رو پیدا نمیکنم البته میخوام با یکی از دوستان از LAN دو نفره بازی کنم
کسی میدونه چرا دوستم رو پیدا نمیکنم؟؟
این پچ ها هم دانلود کردم و موقعی که میخوام بریزم پچ ها رو نمیریزه اررور میده:
[تصویر:  Untitled.png]

چاپ این مطلب

چگونه رتبه وب سایت خود را در سایت الکسا بهبود بخشیم؟
ارسال کننده: AMIR-GAMER - 08-31-2012, 06:19 PM - انجمن: معرفی سایت، کانال تلگرام - پاسخ (4)

الکسا نام یک سایت بین المللی جهت ارائه وضعیت ترافیک وب سایت های مختلف می باشد. در الکسا با وارد کردن نام وب سایت مورد نظر خود می توانید اطلاعات جامع و دقیقی را بدست آورید.
[تصویر:  ic5rbb3mkzo67cbvx.jpg]

این مقاله در اصل برای وب مسترهای عزیز آماده شده است. در این مقاله به معرفی راه هایی در جهت بهبود رتبه وب سایت ها در الکسا می پردازیم. می خواهیم ببینیم چگونه می توانیم رتبه بهتری در الکسا داشته باشیم.

نصب تولبار رسمی الکسا
الکسا همانند بسیاری از سایت های دیگر دارای یک تولبار اختصاصی می باشد. یکی از راه های افزایش رنک الکسا نیز نصب و استفاده تولبار آن در مرورگر خود می باشد. به عبارتی ، باز کردن صفحات یک وب سایت با مرورگری که دارای تولبار الکسا می باشد به بهبود رنک آن وب سایت کمک فراوانی می کند.

پس هم اکنون تولبار الکسا را از لینک زیر دانلود و بر مرورگر خود نصب کنید. همچنین به دوستان و همکاران خود در وب سایت نیز پیشنهاد استفاده از تولبار الکسا را بدهید. لینک دانلود تولبار الکسا برای تمامی مرورگرها:

http://www.alexa.com/toolbar

مطالب و نوشته هایتان را جذاب کنید

مطمئنا رتبه بالا در الکسا نیازمند بازدیدکنندگان زیاد می باشد. لذا سعی کنید سایت خود را برای خوانندگان جذاب نگه دارید. جذاب بودن سایت تنها به قالب و طراحی وب سایت مربوط نیست بلکه به مطالب شما نیز بستگی دارد. نوشته های شما در صورتی که خواندنی و جذاب باشند خواننده های بیشتری را به خود جذب می کنند.

همچنین عنوان مطالب شما نیز باید به گونه ای باشد که در جست و جوهای گوگل دخیل باشد. ورودی های بخش گوگل به افزایش بازدید شما کمک بسیار زیادی می کنند. همچنین با به اشتراک گذاری لینک هایتان در شبکه های اجتماعی و لینک دونی ها نیز می توانید بازدید وب سایت خود را روز به روز افزایش دهید.

تعطیلی معنا ندارد
رتبه یک سایت در الکسا به تعطیلی ها توجهی ندارد. حتی اگر وب سایت شما به صورت معمولی و غیر حرفه ای فعالیت می کند شما باید در روز حداقل دو مطلب را در وب سایت شما قرار دهید.
تنها دو مطلب کافیست؟ خیر ، دو مطلب در روز به افزایش رتبه شما در الکسا کمکی نمی کند. بهترین وب سایت های جهان نیز در هر روز حداقل ۵ مطلب را برای خوانندگان قرار می دهند.

استفاده از ویجت الکسا

قهرمانان و برگزیدگان مسابقات و جشنواره ها همیشه مدال یا یادبود خود را در معرض دید خود و دیگران قرار می دهند. در مورد وب سایت ها نیز این امر دخیل می باشد. شما نیز باید از ویجت رتبه الکسا در وب سایت خود استفاده کنید. این عامل موجب بهبود افزایش رتبه شما در الکسا می شود. همچنین در صورتی که رتبه الکسا وب سایت شما در حد خوبی باشد ، خوانندگان نیز اعتماد بهتری نسبت به شما بدست می آوردند و در نتیجه بازدیدهای ثابت وب سایت بالا می رود.
از نویسنده های مهمان استفاده کنید

امروزه بسیاری از وب سایت ها از نویسنده های مهمان استفاده می کنند. به طوری که بازدیدکنندگان معمولی می توانند مطالبی را برای شما ایمیل کنند و شما نیز در صورت تشخیص صلاحیت آن مطلب آن را در سایت خود قرار می دهید و پس از قرار دادن آن ، به نویسنده مطلب اطلاع رسانی نمایبید.

مطمئنا مطالبی که توسط نویسنده های مهمان برای شما ارسال می کنند ، مربوط به رشته کاری وب سایت شما می باشد. البته تعداد مطالبی که از نویسنده های مهمان دریافت می کنید نباید از حد معمول فراتر رود.
نظر بازدیدکنندگان در الکسا

بازدیدکنندگان وب سایت ها می توانند نظرات منفی یا مثبت خود را در مورد آن وب سایت در الکسا بیان کنند. نظرات مثبت در بهبود رتبه الکسا نقش به سزایی دارند و در عین حال ، نظرات منفی نیز تاثیر منفی در رتبه الکسا می گذارند. از این رو ، بازدیدکنندگان وب سایت خود را به اعلام نظرات مثبتشان در الکسا تشویق کنید.
برای امتیاز دهی به وب سایت ها در الکسا ، بر روی گزینه زیر کلیک کنید:
کلیک کنید
تبلیغات ؛ موثرترین راه

مهمترین و موثرترین راه برای افزایش تعداد بازدید ، تبلیغات در وب سایت های پربازدید دیگر است. البته تبلیغات در وب سایت های خوب نیازمند هزینه های بالایی می باشد. اما با پرداخت این هزینه ها ، بازدید وب سایت شما تا حد قابل توجهی بالا می رود.

پس سعی کنید به اندازه بودجه ای که در اختیار دارید ، تبلیغات کنید.

یک مطلب در زمینه ” چگونه رتبه الکسای بهتری داشته باشیم” در وب سایت خود قرار دهید

افراد زیادی به دنبال بالابردن رتبه الکسای خود می باشند. در نتیجه قرار دادن مقاله ای نظیر همین مقاله ، بازخورد بسیار بالایی را از طرف خوانندگان به دست می آورد.
http://www.game--tech.com/

چاپ این مطلب

PES باز
ارسال کننده: Yashar - 08-31-2012, 05:45 PM - انجمن: معرفی سایت، کانال تلگرام - پاسخ (2)

با سلامConfused74:
امروز یه سایت در مورد بازی PES بهتون میخوام معرفی کنم به اسم PES باز که هر چیزی که مربوط به بازی PES هست توش پیدا میشه خیلی سایته خوبی هست.
بفرمایید داخل

چاپ این مطلب

آیا این تبلت جدید اچ تی سی است؟
ارسال کننده: Yashar - 08-31-2012, 04:30 PM - انجمن: گفت و گوی آزاد - بدون پاسخ

ین تصاویر احتمالا تبلت جدید اچ تی سی را نشان می دهد که ممکن است در نمایشگاه IFA معرفی شود. البته ظاهر عجیب آن سبب می شود که بیشتر به این فکر کنیم که با تصاویری جعلی مواجه هستیم.
به گزارش سافت گذر به نقل ازنارنجی؛ به هر حال در این تصاویر تبلتی ۱۰ اینچی دیده می شود که طراحی نسبتا متفاوتی نسبت به مدل های موجود فعلی دارد و شاید ایده جدید این شرکت برای بازگشت به بازار تبلت ها باشد.

بدنه تبلت به نظر بسیار باریک می آید و پایین آن شبیه iMac اپل است. وقتی آن را به صورت عمودی ببینید، بیشتر متوجه غیر عادی بودن این طراحی می شوید.
[تصویر:  HTC-tablet-5_narenji.jpg]

شما فکر می کنید اچ تی سی واقعا مشغول کار روی این تبلت است یا اینکه فقط یا چند تصویر دستکاری شده مواجه هستیم؟
[تصویر:  HTC-tablet-2_narenji.jpg]

[تصویر:  HTC-tablet-4_narenji.jpg]

[تصویر:  HTC-tablet-3_narenji.jpg]

منبع:سافت گذر

چاپ این مطلب