Detroit: Become Human | Official Thread - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +---- انجمن: بحث و تبادل نظر پیرامون بازی ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%88-%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%84-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7) +---- موضوع: Detroit: Become Human | Official Thread (/Thread-Detroit-Become-Human-Official-Thread) صفحهها:
1
2
|
Detroit: Become Human | Official Thread - Station - 10-29-2015 به نام خدا
Detroit: Become Human
نام: Detroit: Become Human
ناشر: Sony Computer Entertainment توسعه دهنده: Quantic Dream پلتفرم: PlayStation 4
تاریخ انتشار: نامعلوم
انسان بودن چه احساسی دارد?! ربات بودن چطور?! اگر رباتی باشیم که عواطف و احساسات یک انسان را درک کنیم، آن وقت چه حسی دارد?! زندگی از دیدگاه یک ربات چگونه می تواند باشد?!.... . این ها همگی سوالاتی هستند که ذهن ما را به سمت عنوان تازه معرفی شده Detroit: Become Human می برد. دیوید کیج خالق آثاری چون Heavy Rain و Beyond: Two Souls برای بار دیگر، بازیبازان را شگفت زده کرد. طی مراسم Paris Games Week 2015 بود که دیوید کیج، بنیان گذار و رئیس استدیو فرانسوی Quantic Dream با حضور بر روی صحنه، شروع به صحبت کردن راجع به Kara همان شخصیتی که در سال 2012 دموی آن بر روی PS3 پخش شد، کرد. Kara شخصیت رباتی است که گویا دچار بحران عواطف و احساسات شده است. بازیی که به گفته خود کیج یک بازی داستان محور بوده و هرگز علمی تخیلی هم نیست. چیزی که مشخص است، خلق عنوان پرطرفداری دیگر از سوی کیج می باشد. بازی هایی که بر محوریت هوش مصنوعی و احساسات و عواطف ساخته شده اند و می شوند، دارای طرفداران خاص خود هستند.
امیدواریم شاهد گیم پلی نابی در این عنوان باشیم چراکه به عقیده خیلی ها، ساخته های دیوید کیج دارای ضعف در گیم پلی هستند; اما ظاهرا در این بازی، اتفاقات غیرقابل پیش بینی در انتظار بازیباز هست. از طرفی هم داستانی غنی، مزیتی منحصربفرد برای کیج و آثار خلق شده ی وی است. شاید بگویید چرا دیترویت?! به عقیده کوانتیک دریم، دیترویت شهری رباتی خواهد بود که در آینده قرار است صنعت ربات و تولیدات آن در دیترویت توسعه یابند. در حال حاضر باید به همین چند خط اطلاعات جزئی و تصاویر و تریلر بسنده کنیم چراکه جزئیات بیشتری در دسترس نیست.
تصاویر اولیه
RE: Detroit: Become Human | Official Thread - Qeiji - 10-29-2015 حاج امیر ما شما رو نداشتیم چی کار میکردیم تو گیمفا؟ :D فقط به خاطر بعضی از مدیران اینجاس که دلم نمیاد سر نزنم. امروز که دوتا خبر خوندم (یدونش درباره همین بازی بود) کلا به سایت گفتم **FU. چقدر طرفدار احمق داریم تو سایت. چه PC چه PS4 چه XBOX از دم نفهم و بی شعورن. (همتون بریزید سرم ) چهار نفر آدم به زور پیدا میشه که اونا هم دیگه ترجیح میدن اصلا نظر ندن. باز تو اینجا چهارتا آدم درست حسابی که بازی براشون ارزش داره پیدا میشه. به قول محمود بلالی (میدونم نمیشناسیدش ولی اصلا برام مهم نیست ) صنعت بازیسازی سه تا استاد تو زمینه داستان نویسی و ترکیب بازی با فیلم داره که هر سه تاشون بازی های بی نظیر تولید میکنن: David cage (داوود قفس ) Sam lake (دریاچه مسموم ) و Hideo kojima (چیز خاصی به ذهنم نمیرسه ) فرقی هم نمیکنه بازیشون واسه کدوم کنسول و شرکت باشه. همیشه دوستشون داشتم (گرچه دیوید تو "ماورا" یه ذره ناامیدم کرد) ودارم. کوجیما که داریم از دستپختش لذت میبریم. سم هم معلوم نیست بازیش کِی برای PC بیاد، (اگه بیاد) این دیوید هم که ما رو نابود کرد یعنی اگه من به همه انحصاری های PS4 حتی آنچارتد بگم **FU، به این یدونه، "نه" نمی گم. بخاطر همینم که شده یه روز PS4 میخرم. RE: Detroit: Become Human | Official Thread - isapor123 - 10-30-2015 (10-29-2015, 06:54 PM)PWLG نوشته است: حاج امیر ما شما رو نداشتیم چی کار میکردیم تو گیمفا؟ :D عجب نظر سنگینی بود کمرم شکست این سازنده هایی که گفتی ماشالله تو خلق کاراکتر و ایده پردازی پرچم صنعت گیم رو بالا بردن ولی تنها نکات ازار دهنده درمورد بازیاشون گیم پلی یکنواختی هستس که تو عنواینشون بکار گرفته میشه RE: Detroit: Become Human | Official Thread - Geralt-Of-Rivia - 10-30-2015 باز هم داوود قفس سر این بازی گل کاشت مورد انتظار ترین بازی برای من اینه دوستانی که من رو میشناسن میدونن که من عاشق انچارتدم ولی این یک تجربه ی جدیدی بهم داد که هیچ بازی نداد حتی خیلی از دوستان پی سی فن و ایکس باکس فن هم عاشق بازی شدن با یک تریلر سه دقیقه ای عاشق شخصیت اصلی شدم و باهاش ارتباط برقرار کردم چیزی که شاید خیلی از بازی ها نتونن تو هشت ساعت انجام بدن یک رباطی که اگاهایش نسبت به رباط های بیشتر بالاتره میره تو جمع مردم تا ببینه انسان بودن یعنی چی ولی میگه دنیا اون چیزی نیست که فکر میکردم دنیا سرد و تاریکه من از شما میپرسم انسان بودن یعنی چی ؟؟(سوال داوود تو نمایشگاه پاریس ) یعنی صحبت کردن ؟؟ از نظر من انسان بودن یعنی احساسات و افکار بیشتر نسبت به حیوان انسان بودن یعنی درک کردن مگرنه ما چه فرقی با یک حیوون یا یک رباط داریم ؟؟ این چیزی هست که دترویت میخواد بگه واقعا به نظر بازی شاهکاره راستی دوستان قبل معرفی بازی یه اطلاعاتی بیرون اومده بود که انگار اب وهوای بازی داینامیکه و هوش مصنویی در حد انسان واقعیه My name is Kara This is our story راستی این بازی به جز داوود دو تا نویسنده ی دیگه هم داره RE: Detroit: Become Human | Official Thread - BadBoy4Ever - 10-30-2015 نقلقول: باز هم داوود قفس سر این بازی گل کاشت باز هم سر این بازی گل کاشت ؟ مگه قبلا هم سرش گل کاشته بود ؟! نقلقول: مورد انتظار ترین بازی برای من اینه والا تا میفهمی یه بازی انحصاری شده میشه مورد انتظار ترین عنوانت !!! نقلقول: دوستانی که من رو میشناسن میدونن که من عاشق انچارتدم آنچارتد هم اگه مولتی پلتفرم بود یه دید دیگه داشتین بهش در ضمن مگه تجربش کردی ؟ هنو معلوم نیست کی میاد اونوقت چجوری تجربه ای که این بازی بهت داد رو هیچ بازی ای نداده ؟ بازی های کیج که اصن گیم پلی ندارن (غیر از اون قدیمیاش مثل فارنهایت) نقلقول: حتی خیلی از دوستان پی سی فن و ایکس باکس فن هم عاشق بازی شدن کی کجا چی ؟؟! نقلقول: با یک تریلر سه دقیقه ای عاشق شخصیت اصلی شدم و باهاش ارتباط برقرار کردم باو تو که عاشق از تریس گرفته تا الی و شخصیت های آنتیل دان شدی چنتا چنتا !؟ نقلقول: چیزی که شاید خیلی از بازی ها نتونن تو هشت ساعت انجام بدن آنتیل دان تونست ؟ نقلقول: یک رباطی که اگاهایش نسبت به رباط های بیشتر بالاتره منظورت ربات هست دیگه ؟ رباط به سیستم های عصبی بدن میگن ! نقلقول: میره تو جمع مردم تا ببینه انسان بودن یعنی چی خودت داری میگی رباته اونوقت انسان بودن به چه دردش میخوره !؟ ماموریت تکمیل شد : تخریب یک فن بوی :cool: RE: Detroit: Become Human | Official Thread - Geralt-Of-Rivia - 10-30-2015 (10-30-2015, 05:06 PM)BadBoy4Ever نوشته است:الان هدف شما از اینکار چی بود؟؟؟نقلقول: باز هم داوود قفس سر این بازی گل کاشت صرفا جهت اطلاع بگم که وقتی آنچارتد شد بازی مورد علاقم من نمیدونستم انحصاریه بازی دیوید کیج همون چیزی هست که میخوام و حتی از گیم پلی دکمه زنی شون هم لذت میبرم داستان و گرافیک فوق العاده دارن با همین تریلر تجربه ای بهم داد که هیچ بازی نداد بهتره یه ذره دور و ورتون رو ببینید الان احسان خوشش اومده علیرضا یا مارویل دیمون خوشش اومده تو سایت هم بهتره نگاه بندازید که این بازی چیکار ها کرده تریس کیلو چنده؟؟؟ من فقط از الی و سامانتا و بقیشون خوشم اومد چون شخصیت پردازی غولی داشتن اره آنتیل تا حدودی تونست اشتباه از من بود ولی رباط برای سیستم عصبیه؟؟؟مطمینی؟؟؟ احیانا اون مایع محکم از جنس بافت پیوندی نیست که استخوان هارو به هم وصل میکنه؟؟؟ من کنسولی رو انتخاب کردم که عاشق بازی هاشم و تقریبا همشون به سلیقم میخوره و ربطی به فن بازی نداره من از توم ریدر و کوانتوم هم لذت میبرم همراه با گرز هدف تکمیل شد نابودی یک هیتر RE: Detroit: Become Human | Official Thread - Station - 06-11-2016 استودیو کوانتیک دریم که به عنوان سازنده عناوین Heavy Rain و Beyond: Two Souls شناخته میشود، در نمایشگاه E3 2016 حضور خواهد داشت تا جدیدترین بازی خود یعنی Detroit: Being Human را نمایش دهد.
این خبر را گرگ میلر از Kinda Funny در توئیتر اعلام کرده است. حتی گیوم د فوندیمیر یکی از مدیران کوانتیک دریم هم گفته است که کنفرانس سونی را “از دست ندهید”. پس با این حساب احتمال خیلی زیادی وجود دارد که ما شاهد Detroit: Being Human باشیم. البته مشخص نیست که این بار ما شاهد یک نمایش گیمپلی خواهیم بود یا دوباره یک تریلر سینمایی نشان داده میشود؛ عنوانی که کوانتیک دریم آن را “درام تعاملی” خطاب میکند. هر اتفاقی که بیفتند، باز هم این خبری خوشحال کننده برای هواداران بازیهای داستان محور ساخته شده توسط کوانتیک دریم است. Detroit: Being Human عنوان انحصاری کنسول پلیاستیشن ۴ است و فعلا تاریخ انتشار دقیقی برای عرضه ندارد. RE: Detroit: Become Human | Official Thread - Station - 06-14-2016 E3 2016| تریلر بازی Detroit: Become Human نمایش داده شد
دانلود با کیفیت ۱۰۸۰p دانلود با کیفیت ۷۲۰p دانلود با کیفیت ۴۸۰p RE: Detroit: Become Human | Official Thread - مجیدنصر - 06-14-2016 روز جاری دیوید کیج به عنوان کارگردان Detroit: Become Human اطلاعات جالبی را در رابطه با گیمپلی و تصمیمات بازیبازان در عنوان نامبرده منتشر کرد.
نمایش Detroit: Become Human در کنفرانس سونی شامل تریلر بسیار زیبایی میشد که میتوانید آن را بهصورت کامل در این بخش تماشا یا دانلود کنید. علاوه بر این، خلاصهای از اطلاعات منتشر شده توسط دیوید کیج هم در ادامه قرار دارد:
[font=yekan, Arial]۲۵ خرداد ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۳[/font]
RE: Detroit: Become Human | Official Thread - Station - 06-16-2016 E3 2016| اطلاعات جدیدی از Detroit: Become Human منتشر شد
سعید شیخیپور ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۱:۵۹
در طول کنفرانس زنده سونی در E3 2016 دیوید کیج به عنوان کارگردان Detroit: Become Human، اطلاعات جالبی را از گیمپلی، داستانسرایی، ویژگیهای موتور بازی، جلوههای بصری پیشرفته و سایر موارد به اشتراک گذاشت.
علاوه بر این، دیوید کیج در گذشته هم جزئیات جالبی را از گیمپلی ارائه داده بود که میتوانید در این بخش مروری بر آنها داشته باشید.
|