Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C)
+--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF)
+--- موضوع: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ (/Thread-%D8%AA%D8%A7-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%A7-%DA%86%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%DB%8C%D9%86%D8%9F)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - Abandoned Kratos - 10-31-2015

درود بر همه
هممون گیمریم اونم نه یه سال و دو سال بلکه بیش از یک دهه
تا حالا چی از بازی کردن یاد گرفتین؟
البته منظورم چیزای معنوی نیست. مثلا اینکه بیایین بگین یاد گرفتیم صبور باشیم یا با مشکلات بجنگیم، اینا مد نظرم نیست.
منظورم چیزایی که توی زندگی به دردتون خورده.
مثلا من خودم حروف الفبای انگلیسی و همچنین برخی از کلماتش رو قبل از اینکه برم مدرسه یا مهد کودک از بازی‌ها یاد گرفتم.
منتظر جواب هاتون هستم.

RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - Be the story - 10-31-2015

از مافیا یاد گرفتم که ادم با کت و شلوار قشنگ تره :)

RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - PG.AMiRHoSsEiN - 10-31-2015

من با بازی کردن زبانم خیلی قوی شد مخصوصا تو حوضه ف.و.ح.ش Eee
همینطور چیزایی که تو بازی های شوتر میدیم رو یاد گرفتم و تیر اندازی واقعیم بهتر شد و یاد گرفتم چجوری تفنگ بگیرم دستم
کلا بازی ها جدا از جنبه سرگرمی چیزهایی بهت یاد میده که تو مدرسه ها یادنمیدن
(جمله سنگین بود...)

RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - Serious Gamer - 10-31-2015

من تا حالا نمیدونستم بورس چیه ولی تو بازی gta v زدم تو کار سرمایه گذاری و الان حرفه ای شدم

RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - Yves Guillemot - 10-31-2015

زبانم خیلی خوب شد :cool: . فن هاشون رو تو دعوا اجرا میکنم :D . روحیه ام دیگه مثل قدیما بچه گانه نیست و آدم جدی شدم  وخیلی چیزای دیگه که بعدا میگم .

RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - BadBoy4Ever - 10-31-2015

از کمبت یاد گرفتم که دل و رودتو هم بکشن بیرون و با ایکس ری استخونتم خورد کنن تو راند بعدی میتونی صحیح و سالم ادامه بدی !؟ حالا بیاین وسط  :gameemag.ir_smiley (54):

RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - Lightninghero - 10-31-2015

از فاینال فانتزی نقاشی رو یاد گرفتم :heart: :heart:

RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - www. - 10-31-2015

از god of war یاد گرفتم بعضی دردارو هرگز نمیشه فراموش کرد...

از Max Pin 3 یاد گرفتم برای رهای از برخی مشکلات مشروب بخورم و سیگار بکشم...

RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - Geralt-Of-Rivia - 10-31-2015

(10-31-2015, 01:27 AM)www. نوشته است: از god of war یاد گرفتم بعضی دردارو هرگز نمیشه فراموش کرد...

از Max Pin 3 یاد گرفتم برای رهای از برخی مشکلات مشروب بخورم و سیگار بکشم...

واقعا از مکس پین چه چیزای خوبی هم یاد گرفتین 
از تلو یاد گرفتم که رابطه ی پدر فرزندی یعنی چی 
با بیوند تنهایی رو درک کردم 
فهمیدم گدایی یعنی چی 
از گرن توریسمو ترمز کردن سر پیچ رو یاد گرفتم 
از انتیل داون تصمیم گیری رو یاد گرفتم

RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - The Kingslayer - 10-31-2015

توی دنیای بازی‌ها با شخصیت‌های زیادی ‌آشنا شدم و به بعضی از جنبه‌های شخصیت‌شون علاقه‌مند شدم و بعدش اونا رو توی شخصیت خودم پیاده کردم. نتیجه خوبی داشت. طبیعتا به بهتر شدن زبانمم خیلی کمک کرد. خصوصا اینکه همیشه دیکشنری رو توی گوشیم باز نگه می‌داشتم و تا به یک کلمه ناآشنا برمی‌خوردم اونو جست‌وجو می‌کردم و معناش رو می‌فهمیدم. توی محیط آنلاین هم چنتا دوست خوب پیدا کردم که توی زندگیم به دردم خوردن. البته جنبه‌های منفی خودشم داشت. بعضی اوقات خیلی توی دنیای بازی میرم و بعد به خودم میام می‌بینم سه ساعته دارم بازی می‌کنم که باعث میشه به کارای روزمره‌ام نتونم به خوبی رسیدگی کنم یا با خانواده‌ام باشم. مطمئنا اگر در آینده هم آدم فضایی ها به زمین حمله کنن یا مردم به زامبی‌ تبدیل بشن٬ ما گیمرها از همه آماده‌تریم!