![]() |
بازگشت انسان ها به آرزوی سفر به کهکشان ( نقد و بررسی Mass Effect 3 ) - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: بازگشت انسان ها به آرزوی سفر به کهکشان ( نقد و بررسی Mass Effect 3 ) (/Thread-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D8%B1%D8%B2%D9%88%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D9%87%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%86-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Mass-Effect-3) صفحهها:
1
2
|
بازگشت انسان ها به آرزوی سفر به کهکشان ( نقد و بررسی Mass Effect 3 ) - mammad78 - 07-31-2013 ![]()
ناشر: Electronic Arts
سازنده: BioWare سبک: Action Role-Playing پلتفورم ها: PC | PS3 | X360 تاریخ انتشار: March 6, 2012 رده بندی سنی : +18 مقدمه : [/b] [align=justify]سری بازی های Mass Effect بدون شک یکی از بهترین عنوان هایی هستند که می توان آن ها را تجربه کرد. همچنین این سری را می توان بهترین اثر از استودیوی BioWare دانست. نسخه های قبلی Mass Effect در زمانی که راهی بازار شدند، توانستند به عنوان های خوبی تبدیل شوند. Mass Effect 1 بازی خوبی بود، Mass Effect 2 عنوان بهتری نسبت به نسخه اول بود و Mass Effect 3 عالی ترین نسخه در بین این سه گانه به حساب می آید.
داستاندر سال 2157 میلادی انسان کشف می کند که در دنیا تنها نیست و موجودات دیگری نیز در آن زندگی می کنند. 30 سال بعد، انسان ها در کنار سایر نژادهای موجود در دنیا با هم ارتباط برقرار می کنند و اینگونه به نظر می رسد که کل نژادها به خوبی در کنار یکدیگر زندگی می کنند. اما این زندگی ایده آل با نمایان شدن نژادی دیگر که Reaperها نام دارند، به خطر می افتد. Reaperها در هر 50 هزار سال یکبار، کل دنیا را از موجودات زنده پاک می کنند و همه را از بین می برند و دوباره ناپدید می شوند. رهبران دنیا که شامل افرادی از نژادهای مختلف می شوند، این موضوع را باور نمی کنند. در این بین تنها یک نفر خطر حمله Reaperها را واقعی می داند.او اکنون قهرمانی که است زندگی تمام کهکشان ها در دستانش قرار دارد. Mass Effect 3 با چنین دیالوگ هایی شروع می شود. داستان، دنباله اتفاقاتی است که در نسخه های قبل رخ داده اند. فرمانده شپارد که در نسخه اول به عنوان اولین کارآگاه انسان در کل دنیا انتخاب شد، راهی مأموریتی می شود که در انتهای آن مشخص شد که در آینده ای نه چندان دور، Reaperها قصد نابودی کل دنیا را دارند. در Mass Effect 2 او با تهدیدی دیگر به نام Collectorها مواجه می شود. گروهی که در کنار Reaperها قصد دارند انسان را نابود کنند. شپارد توسط Collectorها کشته می شود، اما توسط تشکیلات دیگری از انسان ها که Cerberus نام داشت، به زندگی بازمی گردد تا بتواند با Collectorها مبارزه کند. در پایان ماجرا، مشخص می شود که ایلوسیومن (Illusiveman) که رئیس Cerberus است، از شپارد برای رسیدن به مقصود خودش سوء استفاده کرده و در حقیقت از شپارد به عنوان ابزاری برای رسیدن به هدف نهایی اش بهره برده است. حال در Mass Effect 3 داستان به مرحله حساس تری رسیده و دنیا بیش از پیش خطر حمله Reaperها را جدی گرفته است. ماجراهای ME3 از جایی شروع می شود که Reaperها به زمین حمله می کنند. شپارد و یارانش در سفینه Normandy برای کمک گرفتن از سایر نژادهای موجود در کهکشان، زمین را ترک می کنند و به تنها امید بشر برای نابودی Reaperها تبدیل می شود.شپارد در اولین مأموریتش به مریخ می رود تا بتواند اطلاعاتی از یک سلاح ویژه که می تواند Reaperها را نابود کند، بدست بیاورد. اما قبل از او، نیروهای Cerberus به آنجا رسیده اند و اطلاعات را زودتر از شپارد بدست می آورند. در طول این مأموریت اتفاقات زیادی رخ می دهند که حتی اشلی ویلیامیز (Ashley Williams) که یکی از یاران شپارد از نسخه اول این سری از بازی ها بود نیز به شدت مجروح می شود. شپارد پس از این مأموریت به Citadel بازمی گردد تا بتواند با ارائه اطلاعات مفید، کاری کند که نژادهای مختلف با هم متحد شوند و نیروهایی برای از بین بردن Reaperها به زمین بفرستند. اما برنامه به صورتی که شپارد در نظر دارد، پیش نمی رود و توافقی در این زمینه صورت نمی گیرد. اینجاست که شپارد باید دست به کارهای مختلفی بزند تا بتواند نژاد های مختلف را برای مبارزه با Reaperها متقاعد کند.[align=center] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() امتیازات: [align=right]گیم پلی: 9 [align=right]گرافیک: 9 [align=right]نوآوری: 8 [align=right]صداگذاری: 10 [align=right]جذابیت: 10 امتیاز کل:[align=right] 9.1
RE: بازگشت انسان ها به آرزوی سفر به کهکشان ( نقد و بررسی Mass Effect 3 ) - AMIR-GAMER - 07-31-2013 خیلی بازی خوبی بود.می خوام دوباره بازی کنم RE: بازگشت انسان ها به آرزوی سفر به کهکشان ( نقد و بررسی Mass Effect 3 ) - mammad78 - 07-31-2013 (07-31-2013, 04:29 PM)'arvin2013' نوشته است: گند ترین بازی جهان........... گیم پلی: 1 گرافیک: 1 نوآوری: 1 صداگذاری: 1 جذابیت: 1 امتیاز کل: 1 RE: بازگشت انسان ها به آرزوی سفر به کهکشان ( نقد و بررسی Mass Effect 3 ) - S.M.A Mason - 07-31-2013 نقدت خوب بود آفرین[img]images/smi/s0 (62).gif[/img] بازیش یک نقش آفرینی بی نظیر بود RE: بازگشت انسان ها به آرزوی سفر به کهکشان ( نقد و بررسی Mass Effect 3 ) - keyhankm - 07-31-2013 با نقدت سازگار بودم اما با بازی نه افتضاهه اصلا نمیدونی سرو ته بازی کجاس[img]/images/smi/new/112 (1).gif[/img] RE: بازگشت انسان ها به آرزوی سفر به کهکشان ( نقد و بررسی Mass Effect 3 ) - DARKSIDERS II - 07-31-2013 تنها بازی نقش افرینی که خوشم اومد و تمومش کردم. ممنون نقدت خوب بود.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: بازگشت انسان ها به آرزوی سفر به کهکشان ( نقد و بررسی Mass Effect 3 ) - Amir Knight - 08-01-2013 من تا به حال این عنوان رو تجربه نکردم.[img]images/smi/s0 (60).gif[/img] ارزش خریدن و بازی کردن داره؟؟[img]/images/smi/new/7.gif[/img] RE: بازگشت انسان ها به آرزوی سفر به کهکشان ( نقد و بررسی Mass Effect 3 ) - Amir Fenix - 08-01-2013 والا من که مشکلی تو این بازی ندیدم [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اونا یی هم که میگن بازیش بده مطمئن باش نوبی بیش نیستند [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] سپاس بابت مطلب. RE: بازگشت انسان ها به آرزوی سفر به کهکشان ( نقد و بررسی Mass Effect 3 ) - Avenged Devil - 08-01-2013 آره هرچی نوب در کاره یا فن سونی هستش یا میان از بازی هایی که اختصاصی سونی نیست رو میگن مشکل داره! [img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (86).gif[/img][img]images/smi/s0 (38).gif[/img] آخه من موندم اینا کی میخوان درست فکر کنن؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img] یه بازی به این خوبی رو میگید آشغال ؟! [img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img] واقعا که متاسفام براتون ! [img]images/smi/s0 (53).gif[/img] [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img] ای خدا دوباره یادم آوردید !! [img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img] من برم از شماره 1 شروع کنم بازی رو .[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] RE: بازگشت انسان ها به آرزوی سفر به کهکشان ( نقد و بررسی Mass Effect 3 ) - deatg22 - 08-01-2013 آهای،کسایی که دارید به این بازی توهین می کنید،باید بگم که به هیچ وجح چیز بدی توی این بازی نمی شه پیدا کرد...[img]images/smi/s0 (86).gif[/img] از همه نظر عالی.داستان تاثیر گذار،گیم پلی خیلی خوب و روون،صدا گذاری و آهنگو ایناش که دیگه اصلا جای حرف نمیزاره،جذابیتش هم که بیست[img]images/smi/s0 (29).gif[/img] من به هیچ وجهاز این بازی بدم نیومد،و به نظر من توی این بازی هیچ ضعفی دیده نمی شد. و در ضمن،آقای Amir Knight،به نظر من حتما بازیو بگیر،اگه نگیری نصف عمرت بر فناست [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
|