![]() |
تاپیک رسمی مناظره بین اعضای فروم گیمفا - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: پاتوق (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%82) +--- موضوع: تاپیک رسمی مناظره بین اعضای فروم گیمفا (/Thread-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B8%D8%B1%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D9%85-%DA%AF%DB%8C%D9%85%D9%81%D8%A7) |
RE: تاپیک رسمی مناظره بین اعضای فروم گیمفا - John Watson - 07-28-2014 من فقط و فقط= PS4... اما از سر فن بازی نیست... من خودم تو کل عمرم تا قبل از PS4 ( که به زودی میاد دستم) فقط دو پلتفرم داشتم: PC - XBOX 360 عاشق XBOX 360 هم بوده و هستم... من فقط و فقط= PS4... دلیل دارم:[img]images/smi/s0 (24).gif[/img] توی کنسول های نسل هشتم... اول از همه از PC متنفرم... چرا؟ چون احساس می کنم PC وسیله ای برای انجام کار و فعالیت و ساخت بازی و نوشتن و ... و... است... PC یک وسیله لازم و ضروری برای زندگی و یه چیز بسیار عالی است.... اما... اما به هیچ عنوان برای بازی کردن نیست... ---- بعد از اون یه کنسول خوب هست که مایکروسافت اون رو ساخته= XBOX ONE یک کنسول با سخت افزاری خوب و نرم افزاری فوق العاده... و یک شبکه قدرتمند... کینکتی خارق العاده و انحصاری های خوب... --- اما در اون سمت کنسولی قرار داره که از نظر شبکه قطعا ضعیف تره... اما سخت افزاری حقیقتا قدرتمند تر داره اما بخش نرم افزاریش و داشبرد ضعیف تره و PS Camera هم صرفا برای کارای عادیه... حالا چرا PS4 بهتره؟: انحصاری های خارق العاده! ناتی داگ خودش برای کل دنیا بسه... --- به صورت کلی در دید اولیه PS4 و XBOX ONE نزدیک به هم دیده می شوند و شاید XBOX ONE بیشتر به چشم بیاد... اما همون انحصاری ها همه چیز رو تموم می کنه و در کنار سخت افزار باعث میشه که بگیم: Play Station 4 برترین و بهترین کنسول نسل هشتم موجود در دنیاست...[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: تاپیک رسمی مناظره بین اعضای فروم گیمفا - Arthas - 07-28-2014 بازیای free 2 play شبکه ی Steam کلا یک چیز دیگس[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] فقط PC[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] البته بین کسنولا، PS4 و Xbox 360 رو بیشتر از بقیه قبول دارم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: تاپیک رسمی مناظره بین اعضای فروم گیمفا - aliasghar1378 - 07-28-2014 (07-28-2014, 08:37 PM)'John Watson' نوشته است: من فقط و فقط= PS4... داداش باهات مخالفم بدجور به نظر من Pc و لب تاپ(قوی ها) از کنسول بهتره چون اگه یه PS4 یا xbox میخری 2 میلیون حداقل یه تلوزیون 3 میلیونی هم باید داشته باشی وگرنه کیف نمیده ولی یه PC میخری 2-3 میلیون هم بازی هم کار میکنی باهاش RE: تاپیک رسمی مناظره بین اعضای فروم گیمفا - Punished Snake - 07-28-2014 نقلقول: داداش باهات مخالفم بدجور به نظر من Pc و لب تاپ(قوی ها) از کنسول بهتره چون اگه یه PS4 یا xbox میخری 2 میلیون حداقل یه تلوزیون 3 میلیونی هم باید داشته باشی وگرنه کیف نمیده ولی یه PC میخری 2-3 میلیون هم بازی هم کار میکنی باهاش Joke of The Year [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] اولاً کنسول 2 میلیونی نیست، دوماً دیگه همه تو خونشون یه تلویزیون LCD یا LED یا PDP دارن بتونن ازش لذت ببرن. هیچ نیازی هم به تلویزیون 3 میلیونی نیست. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] RE: تاپیک رسمی مناظره بین اعضای فروم گیمفا - assassin47 - 07-28-2014 من که اگه پول دستم بیاد حتما یه PC میبندم ولی به چندتا نکته باید توجه کرد: 1.خریدن کنسول مثل قسط بندی یه وام میمونه (قابل توجه اونایی که میگن پول بازی های کنسول رو که روهم بزاری میشه یه PC خوب بست)شما برات راحتتره سالی 600 تومن برای قسط بدی یا بیای 5 میلیون تومن یکدفعه ای بدی؟؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]تازه تا شما بیای پول بازیا رو روی هم بزاری Pc پنج میلیونی ببندی باید 3 تومن دیگه بزاری روش چون سخت افزار قبلی دیگه جواب نمیده 2.تا چند وقت دیگه بیشتر بازی ها آنلاین میشن پس دیگه Pc بازا تفاوت چندانی با کنسول بازا ندارن 3.شما تا چند وقت میتونی با یه Pc سه چهار میلیونی سر کنی 3 سال ؟4سال ؟ خداییش 8 سال میتونی؟؟؟؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img] RE: تاپیک رسمی مناظره بین اعضای فروم گیمفا - Stan - 07-28-2014 'aliasghar1378 dateline='' نوشته است:'John Watson dateline='' نوشته است: من فقط و فقط= PS4... مى شه بگيد با PC ٢-٣ ميليونى چه بازى هايى رو مى شه اجرا كرد؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: تاپیک رسمی مناظره بین اعضای فروم گیمفا - ARK1375 - 07-28-2014 (07-28-2014, 10:05 PM)'Venom Snake' نوشته است:ولی خدایی بی راه هم نیست. یک کسول میگیری یک و نیم. دوتا بازیم میگیری 400 با یک دسته اضافه و یک اکانت پلی پلاس میشه دو و دویست. (حدودی)نقلقول: داداش باهات مخالفم بدجور به نظر من Pc و لب تاپ(قوی ها) از کنسول بهتره چون اگه یه PS4 یا xbox میخری 2 میلیون حداقل یه تلوزیون 3 میلیونی هم باید داشته باشی وگرنه کیف نمیده ولی یه PC میخری 2-3 میلیون هم بازی هم کار میکنی باهاش RE: تاپیک رسمی مناظره بین اعضای فروم گیمفا - Punished Snake - 07-28-2014 (07-28-2014, 10:15 PM)ARK1375 نوشته است:(07-28-2014, 10:05 PM)'Venom Snake' نوشته است:ولی خدایی بی راه هم نیست. یک کسول میگیری یک و نیم. دوتا بازیم میگیری 400 با یک دسته اضافه و یک اکانت پلی پلاس میشه دو و دویست. (حدودی)نقلقول: داداش باهات مخالفم بدجور به نظر من Pc و لب تاپ(قوی ها) از کنسول بهتره چون اگه یه PS4 یا xbox میخری 2 میلیون حداقل یه تلوزیون 3 میلیونی هم باید داشته باشی وگرنه کیف نمیده ولی یه PC میخری 2-3 میلیون هم بازی هم کار میکنی باهاش فقط تو ایران اینا برای ما مشکل هست! ایران رو حساب نکنیم هیچ کجای دنیا کنسول براشون گرون تر از PC در نمیاد و براشون به صرفه تره. بعضی از کارت های گرافیکی قیمتی بالای 400 دلار دارن که از کنسول گرون تره خودش. حالا اصلاً بگیریم 2,200 پول کنسول بدیم آخه نمی دونم کی گفته برای اینکه از کنسول لذت ببری حداقل حداقل باید یه تلویزیون 3 میلیونی داشته باشی! همون LCD های سری 3-4 هم کارو راه میندازن. بعضی ها تو عمرشون کنسول ندیدن یه فکت هایی صادر می کنن. دست تام چیک رو هم از پشت بستن [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] (منظورم شما نیستی.) RE: تاپیک رسمی مناظره بین اعضای فروم گیمفا - Mr.B - 08-01-2014 (07-28-2014, 06:57 PM)'Venom Snake' نوشته است:نقلقول: اون چیز هایی که شما بهش میگی افتخار فقط تو کنسول حال میده،مثلا همون گیرز آو وار. اگه به متا باشه ،که بازی بتلفیلد هم متای بالا گرفته،ولی خوب معمولا کاربرها راضی نیستن،چون فقط مرحله 1 و2 ش هست که یه خرده اکشنش گیرا هست،از مرحله 3ش ببعد،حال همه گرفته میشه دوباره میشه مثل نسخه 3ش تکراری و احمقانه با سناریو های طولانی بدرد نخور (نمونش اون مرحله ای که تو کشتی هستیم و فرمانده مارو میخواد موءاخذه کنه که چرا یه مشت چش تنگ رو راه دادیم تو کشتی...).همچنین بازی کال آو گوست هم متای زیادی از خیلی از سایت ها و منابع رسمی و معتبر گرفته ولی خوب حتی اگه تو خیابون به یه پیرمرد 99 ساله هم بگی ،میگه "شنیدم مالی نیست!" . اکثر افراد (به قرآن،به پیر به پیغمبر) به شکمشون بیشتر اعتماد دارن تا متا و نظر کارشناسی شده. مثلا بازی کانتر خداییش (نه خداییش) گیم پلی خوفی داره؟ گرافیکش خفنه ؟ متاش بالاس؟نه،ولی خوب خیلی ها ،زامبیش شدن و هر کسی رو هم ه دفعه اول میبری گیم نت، اینفکشن بهش سرایت میکنه و میشه زومبی (ببخشید،تو گفتن زومبی رو به زامبی ترجیح میدم...). مثلا یه گیم میاد "کال آو دیوتی گوست" بچه ها (بازم میگم ،حقیقت رو میگم،نه یه سری حرف انتزاعی) ولی اگر به رفیقت بگی بی نمکه ،یارو قطعا به تو بیشتر اعتماد میکنه تا این یارو چش تنگه "کوجیما" (حالا میدونم یارو منتقد نیست،همینجوری گفتم) حالا اوکی اصلا متا قبول،مگه نمیگی متای بالا ملاکه؟خوب برادر این بازی هایی که متای بالا گرفتن،از کجا متا گرفتن؟ببین نمیخوام بگم حرفت غلطه ولی میخوام بگم این قضیه ،اگر دقت کرده باشی، به شدت با سیا.ست بستگی داره و برای اکثر بازی ها،نمره شون وابسته به شرکتی هست که اونو منتشر میکنن و رابطشون با اون شرکت هست،چون حتی به بازی مثل جی تی ای وی، متای خوبی تو بعضی سایت ها ندادن (جان مادرت نپرس،که مو بدتر از این مجری شبکه 1 که عصر های میارنش تو برنامه راجع به مشکلات سیا.سی ،حال و حوصله حفظ کردن اسم سایتو الو بل ندارم...(برو تو همین گیمفای خودمون نگاه کن ..)) یه بازی هم که میبینی همه سایت ها متا میدن، ممکنه به خاطر داستان بازی و یا این باشه که فرنچایزی هست برا خودش و حق آب وگل داره شاید...مثلا رزیدنت اویل 4 خیلی قشنگ بود در زمان خودش، ولی ورژن 5ش افتضاح شد،(گرافیک مزخرف،گیمپلی =صعب العبور (مثلا در حال حرکت نمیتونست شلیک کنه اونم تو یه گیم زومبی بازار[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]!)،داستانش هم حتی یه خرده چرت بود...) آهان راستی،داداش، یه چیزی هم که تو کج فهمی پیدا کردی راجع بهش این جمله ی من بود"مگه نمیگی برای اول و سوم شخص،گیم پد بهتره؟...." من منظورم توی خاص نبودی، "تو"ی نوعی بود منظورم، میخواستم اگر در آینده ی دور خواستی راجع بهش صحبت کنی، من از قبل راجع بهش گفته باشم...به قول خودت :تمام. اون قضیه این که 3 تا بازی شاهکار بگیری هم کار درست در رابطه با گیم اوریجینال همینه،ولی (بازم منظورم "تو"ی نوعی هست،به خودت نگیر،....) تو بخوای مثلا یه گیم رو که قبلا بازی کرده بودی (یا تموم کرده بودی) در ایام مزخرف در عین حال معنوی "تابستان" (معنوی= تعطیله،مزخرف=گیم نیست[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]) رو دوباره بازی کنی،مجبوری بری گیمش رو از قبل تهیه کنی،یا اینکه در صورتی که بچه مایه دار باشی،میتونی اغیام رو (ج مکسر "گیم") نزد خویش نگاه داشته،برای بار دگر مورد استفاده قرار دهی.ولی خوب باز هم این برای پی سی باز ها یه امتیاز دیگه محسوب میشه،چون بعضی گیم ها هست که بعضی افراد (میگم،باز هم فرد نوعی رو میگم، ممکنه برای شخص خودت هم همچین حالتی پیش بیاد ) دوست دارن تا یه روز مونده به "روز قیامت" بازیش کنن،خوب طبیعتا این افراد پی سی رو ممکنه ترجیح بدن.نمونش "کانتر (با اینکه خودم ارش بدم میاد)" یا مثلا گیم های آنلاین (که بازم خودم ازش بدم میاد....) که مصداقشون "واو" یا "دوتا" یا.....که قطعا روی پی سی ارزون تر در میاد تا ایکس لیو ،چون برای ایکس لیو ،باید یه هزینه اضافی هم بپردازی (حالامن سیستمش رو نمیدونم،ولی اکثر مغزه ها،ایکس باکس "لیو" رو گرون تر میفروشن) ولی خوب پی سی باز همون هزینه ای که برای اینترنت میده ،کفایت میکنه....(حالا یه چ.س قل بیشتر،ولی نه به اندازه ی 200 سیصد تومن ایکس لیو) بعدشم داداش تو میگی کال آو بازی معمولیه >1.برو بازیش کن ،(حالا نری سراغ گوست،9 تا شماره شاهکار داره) 2.اگر به "متا" ی دنیوی اعتقاد داری برو متا شو نگاه کن. بعدم نچسب 4 تا مثالی که من زدم رو بگیر رو هوا،عمق مطلب رو درک کن پلیز. اگر میخوای کشش بدی ، این کارو نکن،خدا شاهده من روزا،یا تو تخت جمشیدم یا دارم گیم میزنم،شبا هم حال و حوصله تکون دادن دستم رو کیبورد ندارم و بهتره انرژی رو صرف مطلبی کنم که دوست دارم نه اونی که باید جواب بدم... برا روحیات جفتمون هم خوب نیست. تشکر.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: تاپیک رسمی مناظره بین اعضای فروم گیمفا - ARK1375 - 08-01-2014 موضوع این هفته: بازی را اوریجینال بخریم یا کپی؟ چرا؟ |