Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
جملات ماندگار انیمیشن ها - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: حوزه سینما (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7)
+--- انجمن: انیمیشن (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%86)
+--- موضوع: جملات ماندگار انیمیشن ها (/Thread-%D8%AC%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D9%87%D8%A7)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - ChaosAgent - 08-10-2016

دو نفر بودن که در تیمارستان بستری بودن، ولی یک شب آنها تصمیم گرفتن که فرار کنن. اون‌ها رفتن پشت‌بوم، و روی لبه ساختمان ایستاد شدن، شهر رو دیدن، و آزادی رو احساس کردن، یکی از اون‌ها از روی ساختمان برروی ساختمان دیگر پرید، ولی اون یکی دلش رو نداشت که بپره، اونی که پریده بود گفت:"هی! نگاه کن، من یه چراغ قوه دارم، میتونم با این فاصله میان دو ساختمان رو پر کردم و تو ازش رد بشی".  اون یکی گفت:"چی فکر کردی، فکر کردی من دیوونم؟! که وقتی خواستم ازش رد بشم چراغو خاموش کنی؟!"

جمله ماندگار | Batman - The Killing Joke | جوکر

RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - ChaosAgent - 08-11-2016

برای اینکه قهرمان باشی، لازم نیست کارهای بزرگ انجام بدی، فقط باید کارهای درست رو انجام بدی.

جلمه ماندگار | Ratchet and Clank

RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - Maziyar Hemmati - 08-31-2016

من بدم ... و این خوبه
هیچ وقت یه آدم خوب نمیشم...
و این بد نیست!
من نمیخوام کسی باشم بجز خودم

جلمه ماندگار | رالف خرابکار 

RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - You Never Win - 09-01-2016

Mirai Nikki

اوریو میننه (نهمی): هیچ چیزی خوبی از مرور کردن گذشته حاصل نمیشه.
 ---------------------------------------------------------------------------------
آمانو یوکیترو (اولی): من رقت انگیزم. همیشه سعی میکردم دنیا رو از دور تماشا کنم. از آسیب دیدن می‌ترسیدم. تنها بودم.
 ---------------------------------------------------------------------------------
اوریو میننه (نهمی): بچگی من پر از خون و مرگ بود. هیچ وقت به عشق نیازی نداشتم. نه اون موقع، نه الان.
گاسایی یونو (دومی): ماه کامل؛ یه طرفش روشنه، یه طرفش تیره. درست مثل من.
گاسایی یونو (دومی): همه چیزای این دنیا یه بازیه و ما هم به سختی بازیگراش شدیم.
آمانو یوکیترو (اولی): اگه یه معجزه وجود داره که با مبارزه کردن تا آخر کار میشه دیدش، پس سعی میکنم ببینمش.
آکیسه آرو: اگه میخوای بدونی بقیه چه فکری میکنن اول خودت بگو چه فکری میکنی.
گاسایی یونو (دومی): شاید آینده بد باشه، اما بعد از اونم یه آینده دیگه ست. درسته؟
اوریو میننه (نهمی): همیشه سعی کن بجنگی، حتی اگه ارزش زیادی نداشته باشه.
اوریو میننه (نهمی): غیر ممکنه بشه همه چیو نجات داد. باید از اول هدفات رو محدود کنی.
آکیسه آرو: این که می‌بازیم یا می‌بریم دست خودمونه.
ایکوسابه مارکو (هفتمی): اگه امروز بدترین روز ممکنه، فردا ممکنه بهتر باشه.

[تصویر:  b2puan5kpqvxq79stgnx.jpg]

RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - Hitler.16 - 09-02-2016

الان ما ادمای خوبی هستیم که بدن
هس عجیبی دارم مثل دل پیچه
------------
کارتون تیتان گو

RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - Maziyar Hemmati - 09-05-2016

عشق یعنی خواسته های یکی دیگه رو 
به خواسته های خودت ترجیح بدی

جمله ماندگار | انیمیشن «Frozen»

RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - Lightninghero - 09-10-2016

black butler
سباستین: هر کاری می کنم تا روحت رو به دست بیارم و در ناامیدی غرق بشی،این وظیفه یه شیطانه.

RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - You Never Win - 09-18-2016

Fullmetal Alchemist

آلفونز الریک: فداکاری هم خودش یه استعداده.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
روی ماستانگ: من سربازام رو از دست دادم، فیلم رو از دست دادم، قلعه‌م رو از دست دادم، و حتی وزیرمم از دست دادم؛ ولی هنوز کیش و مات نشدم.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ادوارد الریک: انتقامی که دیگران رو درگیر کنه، اصلاً مناسب نیست.
وینری راکبل: توی زندگی چیزایی هستن که فقط با کلمات بیان میشن.
ادوارد الریک: چطوری میتونی به جلو بری وقتی همیشه از گذشته‌ت احساس پشیمونی میکنی؟
روی ماستانگ: زندگی که از دست رفته دیگه برنمیگرده. این حقیقت نشون دهنده معنای زندگی و ارزش اونه.

RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - Maziyar Hemmati - 09-18-2016

Code Geass: خنده ساختگی خودتو عذاب میده و گریه ساختگی دیگرانو
Absolute Duo: دنیا اینقدر مهربون نیست که بزاره خودت واسه زندگیت تصمیم بگیری
Hikigaya Hachiman: خیلی خنده داره اگه فکر کنی فقط با گفتن؛همه متوجه احساساتت میشن...صحبتهای سنگین از طرف کسی که حرف میزنه و سکوت از طرف کسی که گوش میده... قرار نیست همیشه با حرف زدن همدیگه رو درک کنیم.

RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - Lightninghero - 09-27-2016

black butler
شیل: گریه و زاری رو بذار کنار،این دنیا هیچوقت با کسی مهربون نبوده
[تصویر:  IMG_20160926_230815.jpg]