![]() |
// توئیتهای بروبکس گیمفا // - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF) +--- موضوع: // توئیتهای بروبکس گیمفا // (/Thread-%D8%AA%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%DA%AF%DB%8C%D9%85%D9%81%D8%A7) |
RE: // توئیتهای بروبکس گیمفا // - Lightninghero - 07-25-2016 اوج بدبختی اینه که هم تو این دنیا سختی داشته باشی هم تون اون دنیا پس یه کاری کنیم که حداقل فقط تو این دنیا سختی بکشیم.
RE: // توئیتهای بروبکس گیمفا // - HeathcliffAndrewLedger - 07-25-2016 **
چَن دِیــقہ سُکــوتــ بہ اِحتـِـرام لَبــایــــے کہ جُـز فیلتـر سیــگار چیزیو لَمس نَکرد ** RE: // توئیتهای بروبکس گیمفا // - Leonardo DiCaprio - 07-26-2016 ![]() امروز تولد استنلی کوبریک هستش
روحش در آرامش Born: 7/26/1928 Died: 3/7/1999 #Stanley_Kubrick #استنلی کوبریک #کارگردان RE: // توئیتهای بروبکس گیمفا // - Mr.Payne - 07-26-2016 به نوبه خودم، بازگشت دوباره سردبیر سابق، تحریریه فوق حرفه ای سایت، جزو فعال ترین عضو نسل دوم گیمفـا، نویسنده با سابقه مجله بازینما و دوست بسیار گرامی خودم آقایِ امیر محمد جیریایی (Wander) رو تبریک می گم، به امید این که با ورود ایشون بتونیم بهترین مقالات را چه در فروم و چه در صفحه اصلی گیمفا ببینیم.
نقلِ قولی از ایشون:
نقلقول: این دفعه بیچاره ای چون قراره مثل بختک رو سرت بیفتم. ![]() ![]() همچنین در سال 1391 ایشون به عنوان نویسنده سال توسط اعضای گیمفا انتخاب شدن، اون موقع بهزاد شعبانی بیچاره کلی حسرت خورد ( هر کجا هستی بهزاد برات بهترین ها رو آرزو می کنم )
«کسانی که می خواهند ورود ایشون رو خوشآمد بگویند فقط از کلید «تشکر» استفاده کنن، نوشتن متن جداگانه باعث ایجاد هرج و مرج در توئیت ها می شه »
#امیرمحمدجیریایی #پست_ثابت #خوشآمدگویی_اَساسی
RE: // توئیتهای بروبکس گیمفا // - Tyrion - 07-27-2016 آنها که آزادی را فدای امنیت میکنند نه لایق امنیت هستند و نه شایستگی آزادی را دارند.
RE: // توئیتهای بروبکس گیمفا // - Tyrion - 08-02-2016 اونا که از رنگارنگ شدن فروم گله میکردن تحویل بگیرن. عاقبت همهمون سه رنگه: خاکستری، زنگ زده، مشکی.
پ.ن: یادش بخیر یه زمانی یه جایی گفتیم فِید تو بلک، گفتن فِید تو رِد. هه.
![]() RE: // توئیتهای بروبکس گیمفا // - Maziyar Hemmati - 08-02-2016 تا چند هفته پیش شاهد رنگین کمونی شدن انجمن بودیم! الان دیدیم روی انجمن خاکستر ریختن!
#انجمن #رفتن_تیم_مدیریت
RE: // توئیتهای بروبکس گیمفا // - mnhgm - 08-03-2016 (08-02-2016, 10:02 PM)Tyrion نوشته است: سپاس از کسانی که برادر شدند در هر لحظه ای یار و یاور شدند در هر موقعی با قلبمان بوده اند حتی موقع ای که خاکستر شدند RE: // توئیتهای بروبکس گیمفا // - Writer Bot - 08-03-2016 چند وقت پیش حمزه سروری، توئیت بسیار پرمعنایی ارسال کرد.
نقلقول: حالا من بهت میگم حرفتو برعکس کن
![]() با همین عبارت، پرونده توئیت خودم رو میبندم.
I Love My Squad
GodBye My Squad
@پویان امینی
![]() RE: // توئیتهای بروبکس گیمفا // - B.A.T - 08-03-2016 هر بار با رفتن یک دوست، یک تکه از آدم جدا میشود و تا چند روز (یا شاید چند هفته) یک حس غمناک به طرز وحشتناکی گریبان نزدیکان را میگیرد... اما
وقتی این دوست تنها یک آشنا نباشد و به تنهایی #دوست، #پشتیبان، #برادر_بزرگتر و #راهنما محسوب شود، حس نا امیدی و شکستگی همه وجود آدم را فرا میگیرد.
خدا پشت و پناهتان باد.
![]() #ایستگاه_اصفهان
|