تاپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: PC (https://forum.gamefa.com/Forum-PC) +--- انجمن: انجمن PC داران! (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-PC-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: تاپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim (/Thread-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-The-Elder-Scrolls-V-Skyrim) |
RE: تاپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - The Grand Tour - 09-11-2016 بچه ها یکی می تونه سبک اسکایریم/داستان و کارایی که تو بازی میشه انجام داد رو بگه RE: تاپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - S.T.A.R.S - 09-11-2016 (09-11-2016, 05:10 PM)Jeremy Clarkson نوشته است: بچه ها یکی می تونه سبک اسکایریم/داستان و کارایی که تو بازی میشه انجام داد رو بگه سبکش Role-Playing یا RPG داستانشو نمیدونم کارایی که تو بازی میشه انجام داد تقریبا همه چیز البته من چون زیاد بازی نکردم اطلاع زیادی ندارم RE: تاپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - Funny Man - 09-11-2016 (09-11-2016, 05:10 PM)Jeremy Clarkson نوشته است: بچه ها یکی می تونه سبک اسکایریم/داستان و کارایی که تو بازی میشه انجام داد رو بگه سبک بازی اکشن نقش افرینی یا action rpg هستش داستان هم بخوام طوری بهت بگم که اسپویل نشه اینه که اژدها ها بعد از سالها دوباره برگشتن و شخصیت اصلی که شما باشی یک ازدها زاده هستی یعنی کسی که میتونه به زبان اژدها سخن بگه، روح اژدها رو موقع مرگش ازش بگیره و از فریادهایی استفاده کنه که به زبان اژدها ها نوشته شدن گستردگی بازی خیلی زیاده کلی ماموریت جانبی، فرقه، غار و سیاهچال برای گشتن هستش همه اینا رو هم اگه تموم کردین، میتونین به سراغ مادهای بازی برین که خود اون ها هم کلی گسترده میکنن بازی رو و حتی گرافیک بازی رو به شدت قدرتمند میکنن. به صورت کلی انجام بازی به هر کسی پیشنهاد میشه چون به شدت سرگرم کننده و جذاب هستش RE: تاپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - The Grand Tour - 09-11-2016 شرمنده 2 تا سوال دیگه:1-انلاین داره و کرک شدس2-حجمش چه قدره RE: تاپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - Funny Man - 09-11-2016 (09-11-2016, 05:20 PM)Jeremy Clarkson نوشته است: شرمنده 2 تا سوال دیگه:1-انلاین داره و کرک شدس2-حجمش چه قدره انلاین که نداره ولی یه ماد شنیدم داره که میتونین دونفره بازی کنین به صورت افلاین کرک هم بله شده حجمش والا نسخه بلک باکس اگه اشتباه نکنم 5 گیگ یا یکم بیشتر بودش RE: تاپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - alirezabetad - 09-11-2016 چگونه سلاح و لباس خفن خوشگل پیدا کنیم؟ (بدون کد و یا مود) سیاه چاله در این بازی چیه؟ از کجا میشه پیدا کرد؟ ممنون. RE: تاپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - Booker_Dewitt - 09-11-2016 (09-11-2016, 05:23 PM)BELLATOR DEI نوشته است:(09-11-2016, 05:20 PM)Jeremy Clarkson نوشته است: شرمنده 2 تا سوال دیگه:1-انلاین داره و کرک شدس2-حجمش چه قدره 3.5 گیگ هست تقریبا. نسخه بلک باکس RE: تاپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - alirezabetad - 09-11-2016 سلام من توی اون گروهی که برای گرگینه شدن باید عضو بشیم عضو شدم. چند تا کار گفت که انجام دادم تا گفت باید برم یک گرگ رو بکشم و وقتی اینکارو کردم و برگشتم به یک زنی گفتم که گرگ مرد. بعدش جه کار باید بکنم که گریگ بشم؟ و یک سوال دیگه توی لیست جادو ها یک سری جادو هستن که نوشتن اکتیو ... یا یه همچین چیز ها که پایین ترین سری است. اون ها چی هستن؟ RE: تاپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - alirezabetad - 09-11-2016 رمز پول چیه؟ RE: تاپیک رسمی بازی The Elder Scrolls V: Skyrim - بازی_خور - 09-12-2016 (09-11-2016, 08:59 PM)alirezabetad نوشته است: سلام من توی اون گروهی که برای گرگینه شدن باید عضو بشیم عضو شدم.اون ها شات هستن یا z می تونی ازشون استفاده کنی |