Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
رفع مشکلات Pc بازی GTA V - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: راهنمایی و ترفند های بازی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%B1%D9%81%D9%86%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C)
+--- انجمن: راهنمایی در بازی ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7--130)
+---- انجمن: راهنمایی در بازی ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7)
+---- موضوع: رفع مشکلات Pc بازی GTA V (/Thread-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-Pc-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-GTA-V)

RE: رفع مشکلات Pc بازی GTA V - Scarecrow110 - 08-18-2015

با عرض سلام خدمت دوستان، من این بازی رو تا حدود 60% رفتم، حالا یه مرحله ای هست به اسم T که برا هر سه کاراکتر بزرگ نشون داده میشه!! وقتی به محل T میرم چیزی برای شروع مرحله نمیگه.
 باید چیکار کنم؟؟؟؟؟ :huh:

RE: رفع مشکلات Pc بازی GTA V - john.pop - 08-18-2015

سلام دوستان
هنوز مشکل من که قفل بودن ساعت بازی روی 12 ظهر بود حل نشده !
خواهش میکنم کمکم کنید
من هیچ مادی نصب نکردم
بازی رو هم پاک کردم و دوباره ریختم اما بازم ساعت بازی روی 12 ظهر قفل بود
نسخه بازی من ریلودد هست و فیکس ریلودد رو هم دانلود کردم و ریختم
این قفل بودن ساعت بازی تا حالا برای من مشکلی ایجاد نکرده بود تا اینکه به مرحله nervous ron رسیدم و به بالای منبع آب رفتم که ظاهرن این مرحله توی شب جریان داره برای همین بازی سعی داشت آب و هوا رو تغییر بده و روی شب قرار بده اما این قفل بودن ساعت بازی اجازه این کار رو به بازی نمیده و همش mission failed میده
تو چندین صفحه قبل هم این مشکلم رو گفتم اما به نتیجه ایی نرسیدم ...
خواهش میکنم کمکم کنید

RE: رفع مشکلات Pc بازی GTA V - Seed - 08-18-2015

(08-18-2015, 04:42 PM)john.pop نوشته است: سلام دوستان
هنوز مشکل من که قفل بودن ساعت بازی روی 12 ظهر بود حل نشده !
خواهش میکنم کمکم کنید
من هیچ مادی نصب نکردم
بازی رو هم پاک کردم و دوباره ریختم اما بازم ساعت بازی روی 12 ظهر قفل بود
نسخه بازی من ریلودد هست و فیکس ریلودد رو هم دانلود کردم و ریختم
این قفل بودن ساعت بازی تا حالا برای من مشکلی ایجاد نکرده بود تا اینکه به مرحله nervous ron رسیدم و به بالای منبع آب رفتم که ظاهرن این مرحله توی شب جریان داره برای همین بازی سعی داشت آب و هوا رو تغییر بده و روی شب قرار بده اما این قفل بودن ساعت بازی اجازه این کار رو به بازی نمیده و همش mission failed میده
تو چندین صفحه قبل هم این مشکلم رو گفتم اما به نتیجه ایی نرسیدم ...
خواهش میکنم کمکم کنید
خوب وقتی بیشتر از 3بار mission failed بده گزینه ای به نام skip به وجود میاد که میتونین بدون اینکه این مرحله رو برین مرحله بعدی بیاد  S0 (43) S0 (43) S0 (43)

RE: رفع مشکلات Pc بازی GTA V - alireza grimes - 08-18-2015

سلام خسته نباشین 
من بعد اون مرحله زیر دریایی کشتیو اینا که lester میاد بصورت کاملا زیبا هیچ علامتی رو مپم غیر علامت سوال نیسس کمک کنین ممنون میشم

RE: رفع مشکلات Pc بازی GTA V - parda$ - 08-18-2015

(08-18-2015, 06:01 PM)alireza grimes نوشته است: سلام خسته نباشین 
من بعد اون مرحله زیر دریایی کشتیو اینا که lester میاد بصورت کاملا زیبا هیچ علامتی رو مپم غیر علامت سوال نیسس کمک کنین ممنون میشم

سلام.من خودم چندین بار GTA V رو PC تموم کردم اگه یه مقدار بیشتر توضیح بدی میتونم کمکت کنم ;)

RE: رفع مشکلات Pc بازی GTA V - alireza grimes - 08-18-2015

بله من ماسکو لباس واس ترور و فرانکلین و مایکل گرفتم بعده اونا هنوز هیچی نیومده نمیدونم چرا واقعا

(08-18-2015, 06:54 PM)alireza grimes نوشته است: بله من ماسکو لباس واس ترور و فرانکلین و مایکل گرفتم بعده اونا هنوز هیچی نیومده نمیدونم چرا واقعا

خب بعد از اینکه لباس و ماسک گرفتی..برو یه ماشین چهار دره پیدا کن(البته موقع که پیدا کردی خوده بازی بهت پیغام میده که میتونی از این ماشین
استفاده کنی یا نه)بعدش که ماشین مورد نظر رو پیدا کردی برو یه جای خیلی خلوت که کسی نباشه همون جا زنگ بزن به اون دو تا شخصیت دیگه بازی
به غیر از گزینه Hang Out یک گزینه جدید برات میاره اسمشو دقیقا یادم نیس همون رو بزن بعدش حله دیگه ماموریت شروع میشه و یک علامت H میاد
موفق باشید :cool:

RE: رفع مشکلات Pc بازی GTA V - The Last King On The Earth - 08-18-2015

سلام...
دوستان تازگی ها زیاد GTA نمیزنم حدودا 2 هفته ای گذشته است امروز رفتم توی بازی؛ بازی کرش میکنه
میرم توی شهر کر میکنه
باید چیکار کنم؟

(08-18-2015, 07:36 PM)Quantum Break نوشته است: سلام...
دوستان تازگی ها زیاد GTA نمیزنم حدودا 2 هفته ای گذشته است امروز رفتم توی بازی؛ بازی کرش میکنه
میرم توی شهر کر میکنه
باید چیکار کنم؟

با سلام.از کدوم نسخه استفاده میکنی 3dm یا ریلودد؟

RE: رفع مشکلات Pc بازی GTA V - alireza grimes - 08-19-2015

سلام حاجی یه زحمت دیگه برات دارم 
این بازی وقتی از یه کاراکتر به کاراکتر دیگه سویچ میکنم ارور gta has stoped working میده که فقط close program داره قبلا هم این ارور رو میداد بعضی جاها ولی نه همیشه ولی بعد همون مرحله که با پلیسا درگیر میشم و فرانکلین ماشین اشغالیو تو کوچه پارک میکنه و بازی خودکار میاد رو مایکل همش این ارور میاد
تو رو خدا اگه میدونین بگین که خیلی داغون میشم Confused