![]() |
شلیک به هدف ، خیزش دلتا فورس | نقد و بررسی Call Of Duty Modern Warfare 3 - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: شلیک به هدف ، خیزش دلتا فورس | نقد و بررسی Call Of Duty Modern Warfare 3 (/Thread-%D8%B4%D9%84%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B2%D8%B4-%D8%AF%D9%84%D8%AA%D8%A7-%D9%81%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-Call-Of-Duty-Modern-Warfare-3) صفحهها:
1
2
|
RE: شلیک به هدف ، خیزش دلتا فورس | نقد و بررسی Call Of Duty Modern Warfare 3 - mohammad ps4 - 07-18-2014 داداش نقدت متوسط بود راستشو بخوای خیلی فن کالاف دراوردی بعد شاهد چند غلط املایی هستیم مانند:makarov درسته نه macarov بعد یه جا دیدم نوشته بودی باتلفیلد به جای بتلفیلد. با نمره دهیت تاحدودی موافق نیستم به گرافیک خیلی نمره بالایی دادی.به نظرم باید ۸ میدادی.بعد نمره موسیقی رو ندادی. به نظرم نمره موسیقی خواستی بدی ۱۰ بده.چون واقعا موسیقی بازی عالی کار شده بود وبرایان تایلر کارشو عالی انجام داده بود. هوش مصنوعی راستشو بخوایباید ۹ میدادی چون در بعضی مواقع دشمن ها متوجه حضور من نمیشدند .گیم پلی رو عالی دادی. امید وارم همه این هاییرو که گفتم ناراحت نشده باشی و ادم انتقاد پذیری باشی.[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] راستی یادم رفت صدا گزاری رو هم عالی دادی.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: شلیک به هدف ، خیزش دلتا فورس | نقد و بررسی Call Of Duty Modern Warfare 3 - hadiac - 07-18-2014 نقد بسیار خوبی بود و هست همیشه سری MW از داستان حماسی و جذابی بهره برده اند... منتظر MW4 هستم... ببینم اینبار میخوان داستان رو چطوری پیش ببرن گرافیک MW3 که واقعا ضعیف بود... صداگذاری COD هم اصلا به پای BF نمیرسه (البته فعلا که اینطوره) COD تا حالا از لحاظ داستان نسبت به بقیه شوتر های اول شخص بهتر عمل کرده (البته صحنه های سینماتیک خیلی خوبی هم داره) (گیم پلی COD دیگه بنظر بنده تکراری شده) اما سینگل COD:Ghosts از سینگل BF4 بهتر بود... RE: شلیک به هدف ، خیزش دلتا فورس | نقد و بررسی Call Of Duty Modern Warfare 3 - dark_prince277 - 07-18-2014 اولین قانون: کلیه علائم نگارشی مثل نقطه، کاما، نقطه ویرگول و ... باید چسبیده به کلمه قبل از خودشون باشه. بعدش یه space میزنین، کلمه بعدی رو مینویسین. تو همین پستی که دارم جواب میدم کاملا رعایت شده هست! برای نقد روی تالار و صفحه اصلی سایت، قسمت بیوگرافی نمیخواد. RE: شلیک به هدف ، خیزش دلتا فورس | نقد و بررسی Call Of Duty Modern Warfare 3 - Amirkarabi - 07-19-2014 عالی بود.فقط بنظر میاد بیش از حد بهش نمره دادی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img] من خودم حدودا 3 ساله بازی میکنم جدیدا هم تو فاز آنلاینش هستم :| یکی از بهترین نسخه های call of duty هستش.البته بعد از MW2 RE: شلیک به هدف ، خیزش دلتا فورس | نقد و بررسی Call Of Duty Modern Warfare 3 - It's Me - 07-23-2014 نقد خوبی بود [img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img] از بین کالاف فقط WAW رو تموم کردم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] RE: شلیک به هدف ، خیزش دلتا فورس | نقد و بررسی Call Of Duty Modern Warfare 3 - 4sadra yousefi - 07-31-2014 بهتر بود اول سخن هاتو می زاشتی بعد معرفی شخصیت هارو . ولی از این که بگذریم نقدت خیلی عالی بود. RE: شلیک به هدف ، خیزش دلتا فورس | نقد و بررسی Call Of Duty Modern Warfare 3 - Hunter03 - 07-31-2014 داداش نقدت که عالی بود. خاطراتمم زنده شد. عجب بازی باحالی بود [img]images/smi/s0 (29).gif[/img] RE: شلیک به هدف ، خیزش دلتا فورس | نقد و بررسی Call Of Duty Modern Warfare 3 - F.Lampard - 08-01-2014 کلا فن کال آف نیستم ولی این نسخه خوب بود . مرسی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] |