![]() |
دوست دارید ادامه ی کدوم بازی ها ساخته بشه؟ - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF) +--- موضوع: دوست دارید ادامه ی کدوم بازی ها ساخته بشه؟ (/Thread-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87-%DB%8C-%DA%A9%D8%AF%D9%88%D9%85-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%B4%D9%87%D8%9F) |
RE: دوست دارید ادامه ی کدوم بازی ها ساخته بشه؟ - ユニーク - 05-15-2015 CRASH RE: دوست دارید ادامه ی کدوم بازی ها ساخته بشه؟ - Pilgrim - 05-15-2015 بیشتر از همه دوست دارم ادامه ای بر محبوب ترین سری بازی عمرم(البته به غیر از شماره 2! :) )،یعنی سری بایوشاک ببینم البته فقط و فقط دست پخت شخص لیواین باشه وگرنه نمیخام! :D هر چند که به نظر غیر ممکن میرسه چون هم Irrational Games ورشکسته شد و بسته شد و هم 2K Australia !!! بعد از اون بیشتر از همه دوست دارم Half Life 3 ساخته بشه،البته ساخته میشه ولی Gabe Newell دوست داره کمتر از شاهکار نباشه به همین خاطر عجله ای نداره تیم سازنده اگه بخوام منطقی نگاه کنم HL رو یه نیم سر و گردن! بالاتر از بایوشاک میدونم ولی به شخصه هیچ بازی برام بایوشاک نمیشه و نخواهد شد. بازی های زیاد دیگه ای هم هستن که شاهکارشون نمیدونم ولی خیلی دوسشون دارم از قدیم الایام...از جمله سری ولفنشتاین که حتی اگه متاش 10! هم بشه بازم من با شوق بازیش میکنم. فعلا همینا به ذهنم رسید. ;) RE: دوست دارید ادامه ی کدوم بازی ها ساخته بشه؟ - The Wolf Of Rivia - 05-15-2015 من دوست دارم نسخه های جدید این بازی ها منتشر بشن : CRASH Red Dead Mafia God Father RE: دوست دارید ادامه ی کدوم بازی ها ساخته بشه؟ - BadBoy4Ever - 05-15-2015 آخر مافیا 2 ما رو تو خماری نگه داشته ![]() اصلا نفهمیدم چی شد فقط امیدوارم قسمت بعدی این ساخته بشه RE: دوست دارید ادامه ی کدوم بازی ها ساخته بشه؟ - The Last King On The Earth - 05-15-2015 منتظر call of duty mw4 هستم RE: دوست دارید ادامه ی کدوم بازی ها ساخته بشه؟ - Milad OC - 05-15-2015 Crysis :( RE: دوست دارید ادامه ی کدوم بازی ها ساخته بشه؟ - MWOLFM - 05-15-2015 همه بازیهارو گفتید جز Max Payne 4 من میخوام سری جدید مکس پین ساخته بشه اما داستانش رمانتیک باشه مثل نسخه ی دومش. Watch Dogs 2 تو رانندگی هیچ مشکلی نبود قلق داشت که باید قلقش رو یاد می گرفتی. Dead Space 4 الانم تو کف پایان داستان نسخه ی سومش موندم که قراره داستان نسخه ی بعدیش چی بشه، اول که نقدای بازی رو خوندم خوشم نیومد، ولی بعدا که بازی رو تهیه کردم و نشستم از نسخه ی اولش بازی کردم دیدم نسخه ی سومش شاهکاره، بنده به متا هیچ توجهی نمی کنم. NFS: Carbon 2 بهتربن عنوان ریسینگ 2006 Farcry 5 من با تمام نسخه های فارکرای حال کردم و دوست دارم عنوان بعدیش با این نام ساخته بشه Farcry: Blood Knife Splinter Cell حرفی برای گفتن باقی نمیذاره مخصوصا Blacklist یوبیسافت e3 امسال نسخه ی جدیدش رو معرفی کنه چی میشه. Prance OF Persia جدید با داستانی رمانتیک L.A Noire 2 Shadow OF Mordor 2 Witcher 4 امیدوارم آخرین نسخه ی ویچر نباشه Sniper Elite 4 با تم مخفی کاری واقعی و مبارزات سخت Dying Light 2 قطع کردن اعضای زامبیا فوق العاده بود به خصوص پارکور هیجان انگیزش Metro جدید با ایده های جدید فعلا از میان بازی های مورد علاقم اینا یادمه. RE: دوست دارید ادامه ی کدوم بازی ها ساخته بشه؟ - SMAUG - 05-15-2015 Bulletstorm امیدوارم بالاخره EA تو E3 ادامه این عنوانو تایید کنه. RE: دوست دارید ادامه ی کدوم بازی ها ساخته بشه؟ - POIROT - 05-15-2015 امیدوارم این لیست ها ارائه بشن :exclamation:
RE: دوست دارید ادامه ی کدوم بازی ها ساخته بشه؟ - offboy - 05-15-2015 یعنی تو این لیستت جایی برای Need for Speed: Hot Pursuit نبود ؟؟؟؟ !!! بی نظیره این بازی حیف که دیگه ازش نساختن |