![]() |
mountain chiliad mystery|اونایی که gta v دارن حتما بخونن - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: پاتوق (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%82) +--- موضوع: mountain chiliad mystery|اونایی که gta v دارن حتما بخونن (/Thread-mountain-chiliad-mystery-%D8%A7%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-gta-v-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86-%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%86) |
RE: mountain chiliad mystery|اونایی که gta v دارن حتما بخونن - MWOLFM - 05-22-2015 آقا فیلم شو بکیر بذار ماهم جت پک رو پیدا کنیم RE: mountain chiliad mystery|اونایی که gta v دارن حتما بخونن - black.ghost - 05-22-2015 دوستان اصلا قضیه فقط جت پک نیست و اینکه موجودات فضایی تو زمین چی میخوان و سفینه رو از کجا میشه سوار شد و غیره هم هست.همونطور که میدونید تو یکی از مراحل بازی هم مایکل میره تو سفینه و موجوداته فضایی هم میبینه.تو یکی از مراحل strangers and freaks هم یک ادمی به اسم oxema به فرانکلین میگه فضایی هارو دیده و تو شهر 50 قطعه فضایی هست که اگه همشو پیدا کنید و برید پیشه oxema بهتون یه ماشین فضایی میده.احتمالا جت پک (من که ندیدم همه سایتا هم نوشتن پیدا نشده)یه رد گم کنی برای چیز های بزرگ تره :D RE: mountain chiliad mystery|اونایی که gta v دارن حتما بخونن - Edge And Christian - 05-22-2015 (05-22-2015, 02:00 PM)black.ghost نوشته است: دوستان اصلا قضیه فقط جت پک نیست و اینکه موجودات فضایی تو زمین چی میخوان و سفینه رو از کجا میشه سوار شد و غیره هم هست.همونطور که میدونید تو یکی از مراحل بازی هم مایکل میره تو سفینه و موجوداته فضایی هم میبینه.تو یکی از مراحل strangers and freaks هم یک ادمی به اسم oxema به فرانکلین میگه فضایی هارو دیده و تو شهر 50 قطعه فضایی هست که اگه همشو پیدا کنید و برید پیشه oxema بهتون یه ماشین فضایی میده.احتمالا جت پک (من که ندیدم همه سایتا هم نوشتن پیدا نشده)یه رد گم کنی برای چیز های بزرگ تره :D چرا هستش داداشم شما اگه اولین تریلر GTA V برای نسل هشتم رو نگاه کرده باشی، اون ماشین رو میبینی. اگر شد عکس هم میذارم RE: mountain chiliad mystery|اونایی که gta v دارن حتما بخونن - MWOLFM - 05-22-2015 کسری جان جت پک رو پیدا کردی فیلمشو بذار منم پیدا کنم RE: mountain chiliad mystery|اونایی که gta v دارن حتما بخونن - black.ghost - 05-22-2015 (05-22-2015, 12:43 AM)tak3az.ir نوشته است: چرا از سایت های gta که انگلیسی هستند استفاده نمیکنید؟داداش من همین کارو میکنم و ترجمشو میزارم اینجا (05-22-2015, 02:04 PM)mr of 619 نوشته است:داداش ماشینو خودم هم پیداش کردم.من جت پکو میگم که بعضی ها تو اینترنت میگن پیداش کردن ولی نمیگن چطور.(05-22-2015, 02:00 PM)black.ghost نوشته است: دوستان اصلا قضیه فقط جت پک نیست و اینکه موجودات فضایی تو زمین چی میخوان و سفینه رو از کجا میشه سوار شد و غیره هم هست.همونطور که میدونید تو یکی از مراحل بازی هم مایکل میره تو سفینه و موجوداته فضایی هم میبینه.تو یکی از مراحل strangers and freaks هم یک ادمی به اسم oxema به فرانکلین میگه فضایی هارو دیده و تو شهر 50 قطعه فضایی هست که اگه همشو پیدا کنید و برید پیشه oxema بهتون یه ماشین فضایی میده.احتمالا جت پک (من که ندیدم همه سایتا هم نوشتن پیدا نشده)یه رد گم کنی برای چیز های بزرگ تره :D RE: mountain chiliad mystery|اونایی که gta v دارن حتما بخونن - The Last King On The Earth - 05-22-2015 (05-22-2015, 01:12 PM)badboyX نوشته است: خونه ی فرانکلین چیه دیگه ؟؟؟یه عکس بزار ببینم این نا کجا آبادی که میگی کجاس بعد این لوکینش چیه؟ (05-22-2015, 02:00 PM)black.ghost نوشته است: دوستان اصلا قضیه فقط جت پک نیست و اینکه موجودات فضایی تو زمین چی میخوان و سفینه رو از کجا میشه سوار شد و غیره هم هست.همونطور که میدونید تو یکی از مراحل بازی هم مایکل میره تو سفینه و موجوداته فضایی هم میبینه.تو یکی از مراحل strangers and freaks هم یک ادمی به اسم oxema به فرانکلین میگه فضایی هارو دیده و تو شهر 50 قطعه فضایی هست که اگه همشو پیدا کنید و برید پیشه oxema بهتون یه ماشین فضایی میده.احتمالا جت پک (من که ندیدم همه سایتا هم نوشتن پیدا نشده)یه رد گم کنی برای چیز های بزرگ تره :Dیعنی چه همه ی سایتا میگن نیست من خود قطعاتو پیدا کردم و عکس همه ی محل هایی که قطعه در آن هست هم هست. درضمن مایکل هم نمیره تو صفینه ی فضایی اون چیزی کشیده بود تو توهم بود RE: mountain chiliad mystery|اونایی که gta v دارن حتما بخونن - black.ghost - 05-22-2015 (05-22-2015, 02:45 PM)HOSSEIN COD نوشته است:داداش من جت پکو میگم که سایتا میگن نیس.قطعاتو خودم هم پیدا کردم.اون جایی هم که مایکل میره پیشه فضایی ها پسرش بش یه نوشیدنی داده بود توش خواب اور بود(مرحله داستانی).تو یه مرحله فرعی هم سیگار میکشه میره تو توهم و فضایی ها رو میکشه(05-22-2015, 01:12 PM)badboyX نوشته است: خونه ی فرانکلین چیه دیگه ؟؟؟یه عکس بزار ببینم این نا کجا آبادی که میگی کجاس RE: mountain chiliad mystery|اونایی که gta v دارن حتما بخونن - BadBoy4Ever - 05-22-2015 (05-22-2015, 02:45 PM)HOSSEIN COD نوشته است:(05-22-2015, 01:12 PM)badboyX نوشته است: خونه ی فرانکلین چیه دیگه ؟؟؟یه عکس بزار ببینم این نا کجا آبادی که میگی کجاس لوکینش ؟؟؟ منظورت location است دیگه؟ یعنی مکان دقیقا همین عکسه هست که گذاشتم برو تو اون نقطه که مشخص شده با علامت + بزرگ بعد یه سری بوته میبینی برو توی بوته ها اونوقت جت پکو میگیری به همین راحتی RE: mountain chiliad mystery|اونایی که gta v دارن حتما بخونن - tak3az.ir - 05-22-2015 این رمز هوای بارانی رو بهم بدید که منم برم ببینم صفینه و اینا اخر به کجا میرسه اون تلسکوپه اخر پیشش جت پکه یا سفینه؟ ایا میشه سوارش شد؟ RE: mountain chiliad mystery|اونایی که gta v دارن حتما بخونن - Pooriya__kh - 05-22-2015 (05-22-2015, 03:47 PM)tak3az.ir نوشته است: این رمز هوای بارانی رو بهم بدید که منم برم ببینم صفینه و اینا اخر به کجا میرسه با ترینر هم میشه مگه ترینر نریختی؟! |