![]() |
لیست نامزدهای Game Awards 2015 اعلام شد - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: اخبار بازی ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7) +--- موضوع: لیست نامزدهای Game Awards 2015 اعلام شد (/Thread-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85%D8%B2%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-Game-Awards-2015-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%AF) |
RE: لیست نامزدهای Game Awards 2015 اعلام شد - Station - 11-14-2015 یه دونه از اون" زرشک" های پرمحتوا تقدیم به بخش"مورد انتظارترین عنوان سال آینده" ![]() نو منز اسکای رو آوردن ولی بازی های پایین رو بوق حساب کردن ![]() دارک سولز۳، هوم فرونت، مافیا۳، فارکرای، هیتمن، فورهانر، دیس هانرد۲، اسنایپر گوست واریور۳، گوست ریکن، و از همه مهم تر، دیویژن ![]() RE: لیست نامزدهای Game Awards 2015 اعلام شد - ehsan1377 - 11-14-2015 (11-14-2015, 04:41 PM)station نوشته است: یه دونه از اون" زرشک" های پرمحتوا تقدیم به بخش"مورد انتظارترین عنوان سال آینده" درود بر مدیر کل انجمن. حرف منم همینه. ![]() RE: لیست نامزدهای Game Awards 2015 اعلام شد - Arash-Fire - 11-14-2015 نقلقول: دارک سولز۳، هوم فرونت، مافیا۳، فارکرای، هیتمن، فورهانر، دیس هانرد۲، اسنایپر گوست واریور۳، گوست ریکن، و از همه مهم تر، دیویژناونایی که قرمز رنگ کردم میتونستن باشن...! RE: لیست نامزدهای Game Awards 2015 اعلام شد - The White Witcher - 11-14-2015 (11-14-2015, 05:28 PM)ehsan1377 نوشته است:(11-14-2015, 04:41 PM)station نوشته است: یه دونه از اون" زرشک" های پرمحتوا تقدیم به بخش"مورد انتظارترین عنوان سال آینده" بعد، اومدن آنچارتد ۴ رو گذاشتن تو لیست ![]() ![]() RE: لیست نامزدهای Game Awards 2015 اعلام شد - Arash-Fire - 11-14-2015 نظر من:
بازی سال Bloodborne Fallout 4 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Super Mario Maker The Witcher 3: Wild Hunt توسعهدهنده سال Bethesda Game Studios CD Projekt Red FromSoftware Kojima Productions Nintendo بهترین روایت داستان Her Story Life Is Strange Tales From The Borderlands The Witcher 3: Wild Hunt Until Dawn بهترین کارگردانی هنری Batman: Arkham Knight Bloodborne Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Ori and the Blind Forest The Witcher 3: Wild Hunt بهترین موسیقی متن Fallout 4 Halo 5: Guardians Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Ori and the Blind Forest The Witcher 3: Wild Hunt بهترین عملکرد
Ashly Burch بهعنوان Chloe Price در Life is Strange Camilla Luddington بهعنوان Lara Croft در Rise of the Tomb Raider Doug Cockle بهعنوان Geralt در The Witcher 3: Wild Hunt Mark Hamill بهعنوان The Joker در Batman: Arkham Knight Viva Seifert در Her Story بهترین بازی سبک شوتر سال
Call of Duty: Black Ops 3 Destiny: The Taken King Halo 5: Guardians Splatoon Star Wars Battlefront بهترین بازی اکشن و ماجراجویی سال
Assassin’s Creed Syndicate Batman: Arkham Knight Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Ori and the Blind Forest Rise of the Tomb Raider بهترین بازی نقشآفرینی سال Bloodborne Fallout 4 Pillars of Eternity The Witcher 3: Wild Hunt Undertale بهترین بازی مبارزهای سال
Guilty Gear Xrd –SIGN Mortal Kombat X Rise of Incarnates Rising Thunder بهترین بازی خانوادگی سال Disney Infinity 3.0 Lego Dimensions Skylanders: SuperChargers Splatoon Super Mario Maker بهترین بازی ورزشی و مسابقهای سال FIFA 16 Forza Motorsport 6 NBA 2K16 Pro Evolution Soccer 2016 Rocket League بهترین بازی چندنفره Call of Duty: Black Ops 3 Destiny: The Taken King Halo 5: Guardians Rocket League Splatoon انتظارترین عنوان سال آینده
Horizon Zero Dawn No Man’s Sky Quantum Break The Last Guardian Uncharted 4: A Thief’s End نقلقول: بعد، اومدن آنچارتد ۴ رو گذاشتن تو لیستتو را میسپارم به پوکر فیس ![]() حداقل چند تا دلیل بیار ![]() RE: لیست نامزدهای Game Awards 2015 اعلام شد - Tyrion - 11-14-2015 (11-14-2015, 04:41 PM)station نوشته است: یه دونه از اون" زرشک" های پرمحتوا تقدیم به بخش"مورد انتظارترین عنوان سال آینده" این بازیایی که گفتی رو با بازیایِ توی لیست مقایسه کن خودت میفهمی چرا نیستن... نو منز اسکای هم شاید توی ایران به دلیل نت ضعیف و نبود پهنای باند زیاد دنبال کننده نداشته باشه ولی اونور آب حاضرن یه دستشونُ بزارن گرو یه ماه زودتر بازی کننش. ![]() پ.ن: VGA از مراسم امی و گلدن گلوب هم کم ارزشتره به نظر من. ![]() ![]() RE: لیست نامزدهای Game Awards 2015 اعلام شد - 0099 - 11-14-2015 (11-14-2015, 05:47 PM)Nothing Else Matters نوشته است:(11-14-2015, 04:41 PM)station نوشته است: یه دونه از اون" زرشک" های پرمحتوا تقدیم به بخش"مورد انتظارترین عنوان سال آینده" No Man's sky آفلاین هم می شه بازی کرد آنلاینش هم اونجوری نیست که مثلا با دوستتون همراه بشید فقط می تونید اکتشافات و اطلاعاتتون رو با دیگران به اشتراک بذارین ولی انصافا the last guardian و no man's sky از بازی هایی که station نام برده پر طرفدار تر و مورد انتظار ترن؟ من با این بازی ها هیچ مشکلی ندرام لطفا نریزین سرم ![]() RE: لیست نامزدهای Game Awards 2015 اعلام شد - Geralt-Of-Rivia - 11-14-2015 (11-14-2015, 06:36 PM)0099 نوشته است:(11-14-2015, 05:47 PM)Nothing Else Matters نوشته است:(11-14-2015, 04:41 PM)station نوشته است: یه دونه از اون" زرشک" های پرمحتوا تقدیم به بخش"مورد انتظارترین عنوان سال آینده" به نظرم بهتر بود به جای لست گاردین و نو منز اسکای, دارک سولز و دیس انرد رو بزاریم ولی انچارتد که واقعا حقشه و شاید مورد انتظار ترین بازی.سال بعد هم باشه هورایزون هم با توجه به جوایزی که تو e3 برد میشه فهمید چه غولیه کوانتوم هم نظری ندارم RE: لیست نامزدهای Game Awards 2015 اعلام شد - Mohammad Reza Sahraee - 11-14-2015 تو این لیست حق چند عنوان بود که تو بخشهای بیشتری نامزد بشند (Rise Of Tomb Raider) ولی این اتفاق نیفتاد ولی در طرف مقابل بعضی از عناوین که به شدت دو از انتظار بودند تقریبا تو هر بخش کاندید شدند (البته این لیستا دل بخواهیه و به قول حمزه باید منتظر "بیگ وینر" امسال باشیم که حدس زدن در موردش سخته) در مورد عناوبن مورد انتظار سال بعدم هیچ حرفی ندارم فقط خوب شد که یک اثر از استاد لیک توش بود مگر نه باید این لیست پرت میکردی تو سطل آشغال نقلقول: هورایزون هم با توجه به جوایزی که تو e3 برد میشه فهمید چه غولیهوالله من که تا الان چیزی جز مستند شکار حیوانات ندیدم! تو این دوتا تریلری که نشون دادن شخصیت اصلی بازی "Aloy" فقط میره تو یک منطقه دوتا ربات "grazer"شکار میکنه آخرشم با یک "thunderjaw" میجنگه تموم نقلقول: ولی انچارتد که واقعا حقشه و شاید مورد انتظار ترین بازی.سال بعد هم باشهچطور روت اومد این حرف بزنی خدایی من که در تعجبم فکر کردی همه عین تو فقط یک بازی تو لیستاشونه هر کسی به یک بازی علاقه داره پس نظرتو نمی خواد به "همه" نسبت بدی RE: لیست نامزدهای Game Awards 2015 اعلام شد - Geralt-Of-Rivia - 11-14-2015 (11-14-2015, 07:13 PM)The Legend Within نوشته است: تو این لیست حق چند عنوان بود که تو بخشهای بیشتری نامزد بشند (Rise Of Tomb Raider) ولی این اتفاق نیفتاد ولی در طرف مقابل بعضی از عناوین که به شدت دو از انتظار بودند تقریبا تو هر بخش کاندید شدند (البته این لیستا دل بخواهیه و به قول حمزه باید منتظر "بیگ وینر" امسال باشیم که حدس زدن در موردش سخته)والا شما وقتی چیزی ندیدی دلیل نمیشه که منم چیزی نبینم خب سازنده چیز های زیادی فعلا از بازی منتشر نکرده و فکر هم نمی کنم منتشر کنه ولی خب از جوایز به نظر میاد بازی هست که به دل خیلی ها نشسته بهترین بازی ارجینال e3 بود و نامزد جایزه ی بهترین هم شد و نظر شخصی من اینه که بازی موفقی هست گوریلا سر این خیلی از افراد سی دی رد پراجگت و بتسدا رو گرفت تا یه rpg خیلی خوب بسازه سر آنچارتد من نظرمو به همه نسبت ندادم و جایی هم ننوشتم که فقط این تو لیستمه ولی گل سرسبدشون اینه هر کسی میتونه نظر دیگه ای بده و من هم باهاش مخالف نیستم چون نظر شخصیشه ولی از نظر کمن اژگر بخوایم به دور از نظر شخصی بهش نگاه کنیم با توجه به نمایش ها میتونه اصلی ترین مهره تو سال 2016 باشه مثلا شما بیشتر منتظر توم ریدر هستی تا آنچارتد من باید بهتون گیر بدم؟؟ |