بازگشت به اوج؟ | نقد و بررسی عنوان Call Of Duty: Black Ops 3 - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: بازگشت به اوج؟ | نقد و بررسی عنوان Call Of Duty: Black Ops 3 (/Thread-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D9%88%D8%AC%D8%9F-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-Call-Of-Duty-Black-Ops-3) صفحهها:
1
2
|
RE: بازگشت به اوج؟ | نقد و بررسی عنوان Call Of Duty: Black Ops 3 - Yves Guillemot - 11-21-2015 نسخه نسل هفتم این بازی یک فاجعه به تمام معنا بود ومانند یک بازی ناقص بود و این پول پرستی باعث شد که حتی از ارزش این بازی کم بشه . RE: بازگشت به اوج؟ | نقد و بررسی عنوان Call Of Duty: Black Ops 3 - isapor123 - 11-21-2015 از اونجایی که حوصله نظر دادن ندارم بخش داستانی بشدت خشک خود داستان هم بشدت آبکی :|||| و تمام نقلقول: این دوستمون سهیل زیاد حالش خوش نیست مثل اینکه :|||| فکر کنم قرصاش رو برعکس خورده :|||||| RE: بازگشت به اوج؟ | نقد و بررسی عنوان Call Of Duty: Black Ops 3 - ERFAN RP - 11-21-2015 بازیش فعلا اصلا ارزش نداره روی pc تجربش کرد(با اون افت فریم داغونش روی سیستم های غول ) برای اوریجینال گرفتنم کلا پیشنهاد نمیشه(مخصوصا اونایی که فقط برای سینگل بازی رو میگیرن) نسل هفت هم با قیف ر*د (درست نمیکردش سنگین تر بود) همون سینگل پلیر رو هم که فنای کد میزدن تو سره بقیه بازی ها امسال چنگی به دل نمیزد(با توجه به نقد ها و نظرات دوستان) RE: بازگشت به اوج؟ | نقد و بررسی عنوان Call Of Duty: Black Ops 3 - alireza_jm - 11-21-2015 سلام زامبیش دونفره افلاین بالا میاد رو ps4 یا حتما باید انلاین باشه RE: بازگشت به اوج؟ | نقد و بررسی عنوان Call Of Duty: Black Ops 3 - ERFAN RP - 11-21-2015 (11-21-2015, 10:52 PM)alireza_jm نوشته است: سلام زامبیش دونفره افلاین بالا میاد رو ps4 یا حتما باید انلاین باشه قسمت زامبی و مولتی پلیر هردو قابلیت split screen داره RE: بازگشت به اوج؟ | نقد و بررسی عنوان Call Of Duty: Black Ops 3 - mjsh - 11-21-2015 بهترین مولتی و بهترین زامبی کل سری عجین شده با یکی از برترین داستانای کل سری cod ( از نظر من برترین ) از این بازی یکی از برترینای 2015 رو میسازه. واقعا زیر 9 حقش نیست. یه نمره هم به خاطر پیچیدگی زیاد داستان و گنگ تموم شدن اونه وگرنه نکته منفی دیگه ای به نظرم بازی نداره. RE: بازگشت به اوج؟ | نقد و بررسی عنوان Call Of Duty: Black Ops 3 - Devil Prince - 11-23-2015 (11-21-2015, 12:25 AM)The Legend Within نوشته است: با عرض سلام به محمد امین عزیزسلامی دوباره متاسفانه خیلی ها منظور من رو در این مورد به خصوص درک نمی کنند. منظور من تعداد و کمیت و برابری نکات منفی و مثبت نبود. منظور من تاثیرگذاری نکات منفی بر نمره ی بازی بود که به نظرم درست اعمال نشده. بنده هم اشاره ای به این موضوع نکردم که نویسنده باید تک تک مشکلات و نقاط قوت بازی رو شرح بده. این از این. در ضمن فکر نمیکنم اینکه اختلالی در بین متن اصلی و جمع بندی پایانی وجود داشته باشه، به موضوع صحبت های ما ربطی داشته باشه (البته جسارتاََ). اینکه شما هم میگید منتقد های سایت از ترس کاربر ها این نمره رو به بازی های بزرگ می دهند، از نظر من واقعا غیر متعارف هست (بد نیست غول کشی رو از سایت هایی مثل Gamespot و Polygon یاد بگیریم). در واقع شما دارید به کاربر خیانت می کنید (با این نمره ی دروغین). در ضمن من از مثال شما هم استفاده می کنم. هین Gamespot ده برابر گیمفا کاربر داره و گاهی میاد جوری بازی های بزرگ رو زیر پاش له می کنه (البته با دلیل و منطق) که ظاهرا بی رحمانه میاد ولی در واقع داره بهمون خدمت می کنه و با ارائه ی یک تصویر حقیقی از بازی، به ما این فرصت رو میده که بازی و مشکلات و نقاط قوتش رو با روحیات و سلایق خودمون مقایسه کنیم و تصمیم برای خرید یا نخریدن بازی رو بگیریم (البته این سایت هم گاهی پارتی بازی می کنه. مثلا همین آقای Van Ord که خیلی از دوستان سنگ ایشون رو به سینه می زنند، باید بدونند که این عزیز به طرز عجیبی به بازی های RPG علاقه داره و گاهی یا چشماشو به روی مشکلاتش می بنده یا اون توجه به جزئیات ریز رو به طور کامل فراموش می کنه). حالا شما به من بگید. کی داره راه درست رو میره. ما یا اون ها؟ به امید پیشرفت روز افزون ... RE: بازگشت به اوج؟ | نقد و بررسی عنوان Call Of Duty: Black Ops 3 - isapor123 - 11-23-2015 این هم یه چندتا عکس خوشکل از کالاف تخیلی که خودم گرفتم RE: بازگشت به اوج؟ | نقد و بررسی عنوان Call Of Duty: Black Ops 3 - PG.AMiRHoSsEiN - 11-23-2015 واقعا قشنگ بود مخصوصا مرحله آخرش |