![]() |
این آشوب دوستداشتنی | نگاهی بر سری بازیهای GTA - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: این آشوب دوستداشتنی | نگاهی بر سری بازیهای GTA (/Thread-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D8%B4%D9%88%D8%A8-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%E2%80%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-GTA) صفحهها:
1
2
|
RE: این آشوب دوستداشتنی | نگاهی بر سری بازیهای GTA - white.wolf - 04-08-2016 مقاله زيباي بود gta واقعا یه شاهکار به تمام معناس قشنگ میشه باهاش زندگى کرد هر چند وقت یه بار هی باید بری سراغش بازی کنی و هیچ وقت خسته کننده میشه. توی تمام نسخه های gta این iv کلا با بقیه نسخه ها فرق داره یعنی iv یه طرف بقیه یه طرف خودمم با iv از بقیه بیشنر حال کردم بی صبرانه منتطر نسخه بعدی gta هستم RE: این آشوب دوستداشتنی | نگاهی بر سری بازیهای GTA - RoleX - 04-08-2016 دوران دبستان من با III و Vice City و San Andreas گذشت میدونم دیگه هیچوقت اون حس خوشحالی و شوق برنمیگرده هنوز ۳ تاشو رو PC دارم هنوزم حال میده مخصوصا III خسته نباشی دوست عزیز یه نکته ی عجیب این بود که من توقع داشتم IV حد اقل متاش از SA و V پایین تر باشه ولی بیشترین متارو داره RE: این آشوب دوستداشتنی | نگاهی بر سری بازیهای GTA - Destiny - 04-08-2016 (04-08-2016, 07:31 PM)white.wolf نوشته است: مقاله زيباي بود gta واقعا یه شاهکار به تمام معناس قشنگ میشه باهاش زندگى کرد هر چند وقت یه بار هی باید بری سراغش بازی کنی و هیچ وقت خسته کننده میشه. توی تمام نسخه های gta این iv کلا با بقیه نسخه ها فرق داره یعنی iv یه طرف بقیه یه طرف خودمم با iv از بقیه بیشنر حال کردم بی صبرانه منتطر نسخه بعدی gta هستم درسته IV یک انقلابی در این سری بود ولی اون لذتی که سن اندرس به من داد واقعا عالی بود و IV بازی کاملی بود اما جذابیت این عنوان به این آشوب و هرج و مرجشه (04-08-2016, 07:41 PM)RoleX نوشته است: دوران دبستان من با III و Vice City و San Andreas گذشت بله واقعا من هنوزم که هنوزه سن اندرسو بازی میکنم با کلی ماد حتی توی سایت Game modding روزانه یه عالمه ماد براش انتشار میشه پیشنهاد میکنم اگه تاحالا به این سایت نرفتید حتما یه سری بزنید البته شیلتره RE: این آشوب دوستداشتنی | نگاهی بر سری بازیهای GTA - BadBoy4Ever - 04-08-2016 فکر نکنم فن سنگین تر از من رو SA باشه یه زمانی (اون دور دورا) کل بازیو ادیت کرده بودم سی جی رو شکل سوپر من کرده بودم از نوع سفید پوست بیگ اسموکو کرده بودم هالک حتی به منوی بازی هم رحم نکرده بودم واقعا یادش بخیر ی ماد ریخته بود با ماشین از دیوار میرفت بالا اصن یه وضعی بود بهترین بازی تاریخ و بهترین بازی عمرمه GTA SA ![]() RE: این آشوب دوستداشتنی | نگاهی بر سری بازیهای GTA - Destiny - 04-08-2016 (04-08-2016, 09:43 PM)BadBoy4Ever نوشته است: فکر نکنم فن سنگین تر از من رو SA باشه اره واقعا سن اندرس یکی از بهترین بازی های عمرم هست هنوزم بازیش میکنم ولی آزادی عملی که این بازی داشت تو نسخه وی حس نکردم ولی در کل به پای شما نمیرسیم RE: این آشوب دوستداشتنی | نگاهی بر سری بازیهای GTA - Free man - 04-09-2016 سلام ممنون بابت مقاله! برم بخوانم! ![]() ولی بهترین نسخه بدون شک GTA: SA هست و انقلابی ترین و فاخرترین بدون شک IV هست و خوش ساخت ترین V هست ![]() ![]() کلا سری بازی های عالیییییییی هستن و با هر نسخه میشه 2-3 ماه سرگرم شد! ![]() یادش به خیر رمزهایی که توی سن اندریاس می زدیم....! بعدش رمز و مواردی از این دست تو IV کمتر شد و به شخصه اصلا حتی برای یک بار از رمز توی V استفاده نکردم ![]() RE: این آشوب دوستداشتنی | نگاهی بر سری بازیهای GTA - Big Killer - 04-09-2016 عالی بود فقط یه مشکلی داشت نقلقول: هم مارا به 9 سال قبل زمانی که ترور و فرانکلین به همراه دو نفر دیگر دست به سرقتترور و فرانکلین ![]() ![]() RE: این آشوب دوستداشتنی | نگاهی بر سری بازیهای GTA - Destiny - 04-09-2016 (04-09-2016, 03:41 PM)importante causa de muerte نوشته است: عالی بود فقط یه مشکلی داشت سلام ممنون از توجهتون ببخشید مایکل میشد یه لحظه قاطی کردم الان اصلاح میکنم RE: این آشوب دوستداشتنی | نگاهی بر سری بازیهای GTA - Maziyar Hemmati - 04-13-2016 مقاله زیبایی بود ...! سری بازی های جی تی ای یکی از بهترین سری بازی هایی بود که بازی کرده بودم ...! ![]() RE: این آشوب دوستداشتنی | نگاهی بر سری بازیهای GTA - Destiny - 04-14-2016 (04-13-2016, 11:14 PM)maziyarr نوشته است: مقاله زیبایی بود ...! ممنون بله واقعا یکی از بهترین و موفق ترین هاست هیچ وقت یه نسخه بد ازش ندیدیم |