![]() |
پایان نامه | اعلام استعفا از سمت سردبیری - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: تالارهای گفتگوی™ Gamefa (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C%E2%84%A2-Gamefa) +--- انجمن: اطلاعیه ها و قوانین سایت (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA) +--- موضوع: پایان نامه | اعلام استعفا از سمت سردبیری (/Thread-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%B1%DB%8C) |
RE: پایان نامه | اعلام استعفا از سمت سردبیری - سجاد محمدی پور - 04-13-2016 تراژدی حامد زاهدی هم در گیمفا به همین زودی تمام شد! همهی ما کاربران میدونیم از وقتی که گیمفا بود، حامد زاهدیای هم بود. هیچوقت فراموش نمیکنیم که گیمفا چی بود و چی شد آقا حامد. دوران شما تو گیمفا در تاریخچهی این وبسایت ثبت میشه و از اون مهمتر شمایید که همیشه در خاطر ما کاربران خواهید موند و هیچوقت فراموش نمیشید. یادمون نمیره زحماتی که برای تمام گیمفاییها کشیدید قربان.
هیچی، حرف دیگهای ندارم...
امیدواریم در آینده هم موفق و قدرتمند ظاهر بشید
![]() ![]() RE: پایان نامه | اعلام استعفا از سمت سردبیری - admil - 04-13-2016 واقعا متاسفم که یکی از بهترین های گیمفا داره میره. من با حامد زاهدی گیمفا رو شناختم. امیدوارم هر جا باشی موفق باشی. RE: پایان نامه | اعلام استعفا از سمت سردبیری - B.A.T - 04-13-2016 حامد فکر میکنم که بیشتر حرفهام رو باهات زدم و چیز خاصی نمیمونه... فقط میخوام برات آرزوی موفقیت از صمیم دل بکنم... هر کاری میکنی، هر جایی میری به امید خدا موفق باشی و همیشه شاد باشی تو یکی از اصلی ترین دلایلی بودی که به گیمفا اومدم... همیشه دوستت داشتم و خودت هم میدونی... دیگه بغض گلومو گرفته... RE: پایان نامه | اعلام استعفا از سمت سردبیری - saeed aghababaee - 04-13-2016 روزی که من به گیمفا اومدم با اولین نفری که حرف زدم حامد زاهدی بود. کسی که یه مدیر واقعیه و زیر نظرش من کلی چیز یاد گرفتم و تا همیشه به عنوان کسی که واقعا برام عزیزه و خیلی برام زحمت کشیده ازش یاد می کنم. ارزوم از صمیم قلبم اینه که می موندی و همینجوری که توی این مدت ادامه می دادیم بازم به جلو می رفتیم و شما هدایت می کردی تیم تحریریه و خبرنگاری و مجله و ..... ولی چیزهایی گاها اتفاق می افته که از کنترل ما خارجه و باید قبولش کنیم. امیدوارم هرجا هستی موفق باشی و مرسی از زحماتی که برای گیمفا و شخص من کشیدی و همیشه مدیونت خواهم بود. هرجایی که باشی و بری موفقیت رو با خودت به اونجا خواهی برد و اونجا محکوم به موفقیت خواهد شد وقتی تو باشی. موفق و سلامت باشی. خدا نگهدار. RE: پایان نامه | اعلام استعفا از سمت سردبیری - ReZa JiMmY - 04-13-2016 وقتی عنوان رو خوندم شوکه شدم به شخصه نظرم اینه که آقای زاهدی دوران خیلی خوبی رو برای گیمفا به وجود آوردن از صمیم قلب ناراحتم که همچین فرد بزرگی اسعفا دادن با آرزوی سلامتی و موفقیت برای آقای زاهدی ![]() RE: پایان نامه | اعلام استعفا از سمت سردبیری - Destiny - 04-13-2016 حرف خاصی ندارم ممنون از زحماتتون و امیدواریم همیشه در هر زمینهای و توی هرجایی موفق باشید ![]() RE: پایان نامه | اعلام استعفا از سمت سردبیری - The Last Guardian - 04-13-2016 حامد جان اولین باری که وارد سایت شدم همه چیز به هم ریخته بود سیستم مدیریتی تقریبا وجود نداشت و سایت به یه سکان دار قدرتمند نیاز داشت تا بتونه ادامه بده شما تو این مدت تمام تلاشت رو کردی که سایت جایگاهش رو حفظ کنه و جزو بهترین ها باقی بمونه هر چند کار شکنی ها و موانع کوچک و گاها بزرگی که در مسیر وجود داشت باعث شد که به طور کامل به هدفت دست پیدا نکنی اما هیچ وقت زحمات و تلاش های شبانه روزیت رو فراموش نمی کنیم. RE: پایان نامه | اعلام استعفا از سمت سردبیری - Edge And Christian - 04-13-2016 درودحامدجان... دیگه گفتنی ها رو همه دوستان گفتن.... من فقط گلچینی از اون ها رو یکبار دیگه تکرار می کنم که از نظرم واقعا زیبا هستن و حقایق رو درون خودشون دارن... سعید آقابابایی: نقلقول: هرجایی که باشی و بری موفقیت رو با خودت به اونجا خواهی برد و اونجا محکوم به موفقیت خواهد شد وقتی تو باشی. اشکان عالی خانی: نقلقول: فقط میخوام برات آرزوی موفقیت از صمیم دل بکنم... هر کاری میکنی، هر جایی میری به امید خدا موفق باشی و همیشه شاد باشی کاربر admil نقلقول: واقعا متاسفم که یکی از بهترین های گیمفا داره میره. سجاد محمدی پور نقلقول: دوران شما تو گیمفا در تاریخچهی این وبسایت ثبت میشه و از اون مهمتر شمایید که همیشه در خاطر ما کاربران خواهید موند و هیچوقت فراموش نمیشید. یادمون نمیره زحماتی که برای تمام گیمفاییها کشیدید قربان. حالا به علت کمبود وقت دیگه نمی تونم بقیه مسیج هارو کپی کنم... منم هم از طرف خودم آرزوی موفقیت دارم برات حامد جان... RE: پایان نامه | اعلام استعفا از سمت سردبیری - Abandoned Kratos - 04-13-2016 من هم به نوبه خودم خسته نباشید و ارزوی موفقیت دارم براتون. درسته در آخر روابطمون به تیرگی گرایید ولی بالاخره خوبی های شما هم از یادم نرفته. تجربه های زیادی در کنارتون کسب کردم. امیدوارم بزودی دوباره ببینیمتون. RE: پایان نامه | اعلام استعفا از سمت سردبیری - Mobin Ahmadi - 04-13-2016 بالاخره هرچیزی یه پاییانی داره چه خوب چه بد ... شیر گیمفا هم کنار کشید ![]() یه مدتیه گیمفا رو میشناسم و زحمات حامد رو مستقیما نظاره کردم. دمت گرم داداش؛ دمت گرم واسه همه چی؛ دمت گرم واسه محبت هات، واسه خوبی هات، واسه راهنماییهات، واسه زحماتِ وصف ناشدنی ات که شب و روز نمیشناخت، واسه سخت گیری هات که چیزی جز نفع واسه من و امثالم نداشت ... خسته نباشی مطمئنم بهترین تصمیم ممکن رو گرفتی چون میدونی که میخوایی چیکار کنی! مطمئنم موفق خواهی بود این رنگ اصلا نمیاد بهت و عادت بهش سخته؛ ولی بازم میدونم موفق خواهی شد دمت گرم واسه همه زحماتت ![]() |