![]() |
امتیاز و نمره شما به فیلمی که تماشا کردید - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: حوزه سینما (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7) +--- انجمن: فیلم و سریال (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D9%88-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84) +--- موضوع: امتیاز و نمره شما به فیلمی که تماشا کردید (/Thread-%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D9%88-%D9%86%D9%85%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B4%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%AF) |
RE: امتیاز و نمره شما به فیلمی که تماشا کردید - Mr.Payne - 07-11-2016 ![]() نام: اژدها وارد می شود
ژانر: ترسناک/علمی تخیلی
«اژدها وارد میشود»، طنزِ تلخِ ترسناکی را حمل میکند که از همان ابتدایِ آغاز فیلم با دروغهای مانی حقیقی و دیگر دستاندرکاران شِدت مییابد! اژدها وارد میشود، فیلمی ترسناک ولی کاملاَ کُمدی برای دوستانِ ایرانی که دنبالِ فیلمهای نظیر حلقه، جنگیر هستند، بذلهگویی دست اندر کاران، روایتی ناقص، ترسِ ساختگی و نشات گرفته از ذِهن پوچِ نویسنده و یدک کشیدنِ عنوانِ «ترسناک»(!)، تنها بخشی از مشکلات فیلمند! در اِبتدایِ فیلم «بر اساسِ داستانِ واقعی»، الگوبرداری نویسنده فیلم را از عناوین خارجی نشان میدهد، «مخاطب» کاملاَ پی خواهد برد که طنزِ به ظاهر واقعی روبرویش قرار گرفته! در کُل از سازندهی فیلمی نظیر پنجاه کیلو آلبالو، چنین آثاری بعید نیست! نمره: 5.5/10 RE: امتیاز و نمره شما به فیلمی که تماشا کردید - Maziyar Hemmati - 07-12-2016 Paul Blart: Mall Cop 2
![]() س از شش سال ایمن نگه داشتن فروشگاه، پُل بلارت لیاقت یک تعطیلات عالی را دارد. به همین منظور او به همراه دختر نوجوانش که قرار است به زودی به دانشگاه برود، عازم لاس و گاس می شوند. اما امنیت، تعطیلات سرش نمی شود و پُل باید دوباره دست به کار شود…
داستان فیلم از هر نظر عالی بود! اینقدر داستانش زیباست که اول تا اخرش درحال خندیدن هستید گرچه بعضی از جاهاش هم چاشنی هیجان وجود داره ولی در کل از هر نظر عالیه.
نمره: 10 از 10
RE: امتیاز و نمره شما به فیلمی که تماشا کردید - B.A.T - 07-13-2016 سلام خدمت گیمفاییهای عزیز... امیدوارم حالتون خوب باشه... دلم خیلی براتون تنگ شده... قبل از هر چیز تشکری بکنم از تیم مدیریت فروم که این ایده فیلم رو به انجمن اوردن و خیلی هم فکر خوبی بود... ![]() چند روز پیش شروع کردم به دیدن یکی از مورد انتظار ترین فیلمهای خودم، «بتمن در مقابل سوپرمن». چند باری این فیلم رو دیدم و بعد رفتم به سراغ نظر منتقدین و دوستان خودم. نظرها بدون استثنا منفی بودن و همه میگفتن: «چرا این فیلم 3 ساعت از وقت ما رو تلف کرد». اینجا اومدم تا یک یاداشت کوتاه درباره این فیلم و نظرهای منفی پیراموناش بنویسم. اولین چیزی که میخواستم در مورد «بتمن در مقابل سوپرمن» بدونم، انگیزه قهرمانان برای به جون هم افتادن بود... چرا بتمن و سوپرمن که از عدالت جو ترین شخصیتهای دنیای کامیکها هستند قصد به جان هم میکنند. راستاش وقتی انگیزه قهرمانها برای این کار رو فهمیدم خیلی من رو راضی نکرد و خیلی متقاعد نشدم که این دو شخصیت بزرگ اینگونه به جنگ هم بروند. اما یک نکته بزرگ رو فراموش نکنید، این «انگیزه به جان هم افتادن» در هیچ کامیک و اثری آنطور که باید روایت نشده است. در کامیکهای Injustice با آنهمه محبوبیت و سریهای بی پایان، انگیزه خوب درآورده نشده است، در جنگ داخیلی مارول هم همینطور... اینها را گفتم تا یادآوری کنم این ضعف فیلم رو اصلا به گردن کارگردان، نویسنده یا کس دیگری نیندازید. نویسنده یا کارگردان هر چه که باشد، نمیتواند از کامیکها جلو بزند چون جلو زدن از منبع الهام تقریبا محال است. قبول دارم «بتمن در مقابل سوپرمن» شخصیت پردازی افتضاحی دارد، روایت ناقصی دارد، انتظارها را برآورده نمیکند و خیلی چیزهای دیگر ولی از نکات مثبت این فیلم غافل نشویم... فعالیتهای دیوانهوار و زیرکانه الکساندر لوتر، رویاروییهای بروس وین و کلارک کنت و ربط دادن داستان به فیلم Justice Legue که در حال ساخت است، برخی دیالوگهای جذاب و موسیقیهای زیبا همه از نقاط قوت فیلم هستند که به نظر من دیده نشدند. امتیاز من به شخصه به این فیلم 7/10 است. خیلی ممنون که این متن رو مطالعه کردید... موفق باشید. RE: امتیاز و نمره شما به فیلمی که تماشا کردید - UNIQ - 07-13-2016 Memories of Murder
![]() به تازگی دوباره این شاهکار سینمای شرق رو دیدم و کفتم که به دوستان هم معرفی کنم.
داستان فیلم درباره ی قاتلیه که زنان رو می کشه، و مسئولیت حل پرونده این قتل ها بعهده ی یه کارآگاه محلی با همکار خشنشه که با ورود یه کارآگاه از سئول اوضاع پیچیده تر می شه.
من آدمیم که خیلی کم پیش می آد از فیلمی تعریف کنم، این فیلم شاهکاره.
قاب بندی ها و دکوپاژش کلاس درسیه برای باقی فیلم ها، موسیقیش با ذهن آدم بازی می کنه، بازی بازیگران در بالاترین سطح خودشه، داستان فیلم بر خلاف انتظارها اصلا کلیشه ای نیست.
در کل اگر حوصله تون از این فیلم های کارآگاهی و تعقیب و گریزی هالیوودی سر رفته، بهتون پیشنهاد می کنم حتما اینو تماشا کنید.
نمره : 10/10
RE: امتیاز و نمره شما به فیلمی که تماشا کردید - Hidden Shadow - 07-13-2016 World War Z
![]() باز هم برد پیت!
این بار به سبک بقا
خوب داستان فیلم دربارهی پراکنده شدن یه ویروس تو سرتاسر جهان هست که این وسط این دوست ما یک مامور قدرتمند و مهم ایالات متحده آمریکا محسوب میشه و همینطور برگ برنده دنیا، دوستِ برد پیت تو سازمان ملل یکی از مدیران کوچک هست و از وی می خواد تا کمکش کنه دنیا رو نجات بده و تو این داستان به صحنه های جالبی و همینطور دشواری بر می خورد
اولین مورد که باید نقد کنم این هست که تصویر جدیدی از زامبی ها رو به تصویر میکشه که جالب بنظر می رسه توصیه میکنم که تماشا کنید.
نمرهی من به این فیلم:8.2/10 RE: امتیاز و نمره شما به فیلمی که تماشا کردید - PG.AMiRHoSsEiN - 07-13-2016 Hardcore Henry
![]() یه فیلم با سبک و سیاق کاملا جدید و متفاوت!
همون طور که از عکس پیداست فیلم یه دید اول شخص داره که به آدم حس و حال call of duty میده که مطمئنم گیمر های طرفدار سبک FPS
حتما ازش لذت میبرند...!
داستان:فیلم راجع به شخصیتی به نام هنری هست که به تازگی از مرگ احیا شده و حالتی نیمه رباتی داره که همین ویژگی اون رو تبدیل به یه ماشین کشتار میکنه که البته این کشتار بی مورد نیست و هنری برای پیدا کردن زنش و نجات اون دست به هر کاری میزنه اما در راه...
RE: امتیاز و نمره شما به فیلمی که تماشا کردید - isapor123 - 07-23-2016 Keanu - 2016
![]() نمره خودم: 3 از 10
نظر شخصی: زیاد باهاش حال نکردم درکل خیلی سرسری و کلیشه ای بود فقط بعضی جاهاش آدم رو میخندونه که همون جاهای طنزش هم تکراریه
![]() ![]() طنز هم طنزهای قدیم
![]() RE: امتیاز و نمره شما به فیلمی که تماشا کردید - Writer Bot - 07-24-2016 The BFG 2016
![]() یه چیزی تو مایههای Jack The Giant Slayer 2013 بود. گرافیک و کیفیت فیلم هم اینطوری بگم «مفتضح» بود. یعنی واقعاً کیفیت در حد فیلمهای سال 2016 نبود و تحت تاثیر سال بازی یعنی 1982 مونده بود، در صورتی که میتونستند با یک کیفیت فوق العاده، فقط محیط رو به شکل مثلا خانه و مکانهای سال 1982 در بیارند. چون بازی در سال 1982 اتفاق میافته و بر پایه رمان Roald Dahl این فیلم رو ساختند. داستان بسیار بسیار کلیشهای، به طوری که اگر Jack The Giant Slayer 2013 رو دیده باشید، میفهمید که واقعاً شبیه هم هستند. یعنی من داخل بیشمار فیلمهایی که دیدم، خیلیها همین داستان رو در پیش گرفته بودند. بهتون اینطوری بگم، 1 ساعت و 52 دقیقه و 11 ثانیه
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نمره من: 3/10 "اونم فقط بخاطر زحمت Steven Spielberg بابت ساخت فیلم"
RE: امتیاز و نمره شما به فیلمی که تماشا کردید - Maziyar Hemmati - 07-30-2016 ![]() نام فیلم: مقصد نهایی ۱
کارگردان: جیمز ونگ
تاریخهای انتشار: ۱۷ مارس ۲۰۰۰
مدت زمان: ۹۸ دقیقه
داستان فیلم: شروع فیلم به این گونه است که گروهی از دانشجویان برای یک سفر تفریحی/علمی عازم سفر هستند. قبل از پرواز پسری به نام الکس به حالتی فرو میرود و متوجه این میشود که قرار است هواپیمای پرواز 180 به مقصد نرسد و منفجر شود. او که از دیده خود اطمینان داشت تلاش کرد که پرواز را نگهدار ولی فقط موفق شد که 8 تن از همکلاسیهایش را از هواپیما خارج کند. بعد از خارج کردن همکلاسیانش آنها با وی وارد بحث میشود تا اینکه هواپیما از زمین بلند و پس از مدتی منفجر میشود! دوستان الکس که از کار وی بسیار عصبی بودند شکه میشوند، این عمر باعث میشود که اکثر دوستان وی از اون فاصله بگیرند. ولی کماکان مرگ آنها را تعفیب میکند و آنها یکی پس از دیگری به همان ترتیبی که باید در هواپیما میمردند کشته میشوند والکس میفهمد که مرگ دوستانش یک نقشه است و سعی میکند که نقشه مرگ را عملی نکند!
در کل نمیشه گفتش که یک فیلم ترسناک کامله، ولی میشه گفتش که یک فیلم نیمه ترسناک هستش! داستان فیلم به گونهای هستش که جذب دیدن ادامه فیلم میکنه. دیدن این فیلم رو به تمامی دوستان پیشنهاد میکنم ![]() نمره من: 9/10
RE: امتیاز و نمره شما به فیلمی که تماشا کردید - Clegane - 08-23-2016 آخرین فیلمهای نسبتا خوبی که دیدم:
The martian 2015
![]() Zootopia 2016
![]() فیلمهای بد:
Batman v Superman: Dawn of Justice 2016
![]() Me before you 2016
![]() triple 9
![]() |