![]() |
ترول های انتقادی گیمفا - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: طنز (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B7%D9%86%D8%B2) +--- موضوع: ترول های انتقادی گیمفا (/Thread-%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D9%85%D9%81%D8%A7) |
RE: کارگاه ترول سازی - javad - 05-13-2013 زدن این بخش بسیار کار نیک و پسندیده ای هست خیلی هم جالب و سرگرم کننده و ممنون اقای فرهان برای این تایپیک. پیشنهاد من این هست کلا از مدیر های سایت در بخش های مختلف ترول ساخته بشه . RE: کارگاه ترول سازی - Maximum-Dev - 05-13-2013 دوستان اول تاپیک رو بستم اما دلم نمیاد بزنم تو حال همه پس بازش میکنم اما ترول هارو به جاهای باریک نکشین وگرنه خیلی شدید برخورد میشه. RE: کارگاه ترول سازی - Ronan - 05-14-2013 حق با maximum-dev می باشد،یعنی چی یه ترول از هر مدیر بسازیم؟اینجوری شان سایت زیر سوال میره عزیز من. RE: کارگاه ترول سازی - Farhan - 05-14-2013 (05-14-2013, 07:26 AM)'آدینه' نوشته است: حق با maximum-dev می باشد،یعنی چی یه ترول از هر مدیر بسازیم؟اینجوری شان سایت زیر سوال میره عزیز من.ما قرار نیست از مدیرا ترول بسازیم.قراره کارهای اشتباه آن ها رو نقد کنیم.همین آقای اسپارتاکوس ترول کارش رو ساختم و چون به قول ادمین اگه تو فروم میزاشتم به جاهای باریک کشونده میشد.ترول ایشون رو خصوصی بهشون دادم.می تونید از خود ایشون هم بپرسید.تا الان هیچ اتفاقی نیفتاد و ایشون هم پی به کارشون بردن و دیگه اون کار رو انجام ندادن.آقای جواد هم ترولشون ساخته شده منتهی با اسم مستعار و چون مشکلی نداشت تو فروم گذاشتم.ترول که قیافه رو نشون نمیده که بگی ترول فلانی رو ساختم یعنی قیافش رو درست کردم.بلکه حرکاتش ترول شده.وگرنه ترول همیشه یک فرد خندان بوده و هست.ترول یک شوخی کوچیکه با هدفی بزرگ و باید خواننده بفهمه که هدف ساختش چیه.من فقط میخوام یادآوردی کنم به مدیرا که آقای ادمین.خود شما هم تحت نظرید و فکر نکنید شما باید دیگران را تحت نظر بگیرید.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] به هر حال نقد سازنده است و باعث پیشرفت تالار میشه.ممنون از اسپم شما و لطفا اسپم ندید.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: کارگاه ترول سازی - Ronan - 05-14-2013 farhan جون واسه اینکه آشتی کنی بیا اینم یه ترول،ساخت خودمه! ![]() RE: کارگاه ترول سازی - Farhan - 05-14-2013 این ترول برای یک فرد در فروم هستش.امیدوارم این رو ببینه و یادش بیاد....[img]images/smi/s0 (24).gif[/img] ![]() RE: کارگاه ترول سازی - Wayne - 05-14-2013 دقت کن داره به جا پول ، لباس میزاره تو ساکش تازه شیلتر هم کردم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] RE: کارگاه ترول سازی - Amir Khomayezi - 05-15-2013 آقا میخواستم یه بحثو مطرح کنم در مورد این کامنت اولیا! تو سایت اصلی مد شده که هرکی کامنت اول میذاره زود میگه اول! انگار داره تو فینال دو با مانع اول میشه![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] خواستم اولا یه شوخی بکنم و بعدشم بگم آقا نکنین این کارو! والا بیرون دارن به اینجا میخندن!تروخدا بچه بازیارو کنار بذارین! اینم واکنش ادمین نسبت به اینا! ![]() بیاین از خودتون شروع کنین خواهشا RE: کارگاه ترول سازی - Wayne - 05-15-2013 [img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img] نوروزیش خیلی باهال بوووووود [img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img] RE: ترول های انتقادی سایت گیمفا - dark_prince277 - 05-15-2013 خب یه خرده بهتون آزادی داریم میدیم. امیدوارم سو استفاده نشه. این حق مسلم شماست که اعتراض کنید و سایت رو به چالش بکشید. این هم می تونه یه راهش باشه. این تاپیک کاملا تحت نظارت بنده است. به دلایل زیر یک ترول می تواند حذف شود: 1. خواهشا از کلمات رکیک و فحش استفاده نکنید. در صورت مشاهده، ترول پاک خواهد شد. 2. مسائل سیاسی و یا هر ترولی که به شخص مهمی در کشور عزیز ایران ربط داشته باشد بلافاصله حذف خواهد شد. 3.ترول هیچ ربطی به عوامل سایت و یا جنبه انتقادی نداشته باشد گزینه 1 و 2 با هم دیده شود، کاربر در ابتدا اخطار می گیرد و در صورت ادامه به کار خود از سایت اخراج خواهد شد. نام تاپیک به "ترول های انتقادی سایت گیمفا" تغییر پیدا کرد. |