Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
کارتهای PSN و Xbox LIVE را رایگان دریافت کنید! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: کنسول ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ™ PlayStation 3 , PlayStation 4 - SONY (https://forum.gamefa.com/Forum-%E2%84%A2-PlayStation-3-PlayStation-4-SONY)
+---- انجمن: PSN (https://forum.gamefa.com/Forum-PSN)
+---- موضوع: کارتهای PSN و Xbox LIVE را رایگان دریافت کنید! (/Thread-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%87%D8%A7%DB%8C-PSN-%D9%88-Xbox-LIVE-%D8%B1%D8%A7-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: کارتهای PSN و Xbox LIVE را رایگان دریافت کنید! - eprima - 05-24-2013

امیدوارم موفق باشید[img]/images/smilies/smilies1/s (11).gif[/img]

RE: کارتهای PSN و Xbox LIVE را رایگان دریافت کنید! - arash12 - 05-30-2013

اووووووووووووووووه...چقدر داستان داره ! ...الان junowallet رو دانلود کردیم بعد باید فیلم ببینیم تا بهمون پول بدن ؟! [img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]دارم برای اندروید دانلودش می کنم ...اکانتمون بن نشه [img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

نرم افزار و  برای اندروید نصب کردم ولی وقتی پول داد چجوری وارد PSN بکنیمش [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

RE: کارتهای PSN و Xbox LIVE را رایگان دریافت کنید! - eprima - 05-30-2013

یک قسمت وجود داره به اسم flurry من در هر دقیقه به طور متوسط 1 سنت میگیرم.یک ویدیئو 15 ثانیه ای رو هرچقدر نگاه کنم باز هم پول میده.نه تا به حال چیزی گزارش نشده و کارت های PSN که این برنامه در اختیارتون میزاره همگی قانون اند و شما بابتشون پول پرداخت میکنید پولی که از طریق انجام کارها به دست میارید.PSN رو هم ادد کنید تا بیشتر با هم در ارتباط باشیم killscreed

شرمنده که دیر پاسخ دادم پای PC نبودم.ممنونم

وقتی به اندازه ی کافی پول به دست آوردید مثلا 20 دلار باید از قسمت go shopping یک کارت PSn سفارش بدید که به علت امنیت 24 ساعت بعد کد براتون نمایش داده میشه وقتی و شما میتونید با استفاده از redeem code در psn 20 دلار به حسابتون اضافه کنید.من که حساب کردم در طول یک الی دو هفته میشه به این پول دست پیدا کرد ولی تماما به مدت زمانی که شما با این برنامه کار میکنید بستگی داره

RE: کارتهای PSN و Xbox LIVE را رایگان دریافت کنید! - arash12 - 05-30-2013

ممنون به خاطر جوابتون [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]...امیدوارم جواب بده ما هم یک بهره ای بریم !...بازم ممنون [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

RE: کارتهای PSN و Xbox LIVE را رایگان دریافت کنید! - eprima - 05-30-2013

حتما جواب میده شاید چند هفته طول بکشه ولی من مطمئنم.از قسمت flurry حداکثر استفاده رو ببرید.من ممنونم.موفق باشید دوستم

RE: کارتهای PSN و Xbox LIVE را رایگان دریافت کنید! - pes300 - 06-02-2013

آقا منم اد کنید لطفا ممنون از دوستان با مرام کد من  MK2038497

RE: کارتهای PSN و Xbox LIVE را رایگان دریافت کنید! - eprima - 06-02-2013

یه توضیحی عرض کنم که چطور میتونید بیشتر پول در بیارید چون همونطور که من الان نگاه کردم اکثر دوستان در 30 سنت گیر کردن و این فکر کنم به خاطر کم بودن تعداد اپ های پیشنهادی باشه.به هرحال من از این طریقی که الان توضیح میدم حدود 11 دلار در عرض 3 یا 4 روز بدست آوردم و هم اکنون نزدیک به 19 دلار در حسابم موجودی دارم پس این اپ کار میکند و این کار شدنیست.اول از همه بگم که گوشی من روت شده هست و از Orbot استفاده میکنم(یکی از دستاورد های شرکت TOR).
وقتی که وارد صفحه اصلی میشید قسمت Rewards Per Task رو انتخاب کنید(اشاره کنم که بیشتر درامد شما میتونه از این قسمت باشه).سپس قسمت Flurry را انتخاب کنید.در این قسمت تعداد کمی اپ و تعداد زیادی ویدئوی تبلیغاتی وجود دارد.اما این ویدئو ها را هر قدر که تماشا کنید به شما باز هم پول مبدهد(در واقع مانند دیگر ویدئو ها با یک باز تماشا IP شما را ثبت نمیکند)
شما میتوانید با ثبت کردن صفحه فیس*بوک خود و لایک کردن دو صفحه در کل 1 دلار دیگر به دست آورید.
با تشکر از شما و آرزوی موفقیت

RE: کارتهای PSN و Xbox LIVE را رایگان دریافت کنید! - pes300 - 06-03-2013

آقا ORBOT اصلا وصل نمیشه شما چجوری وصل میشید ممنون ؟

RE: کارتهای PSN و Xbox LIVE را رایگان دریافت کنید! - eprima - 06-03-2013

گوشی شما روت شده هست؟واسه من که خیلی سریع و راحت وصل میشه...از سرویس کدوم شرکت استفاده میکنید؟

RE: کارتهای PSN و Xbox LIVE را رایگان دریافت کنید! - pes300 - 06-03-2013

شرکت مخابرات موبایلم هم روت شده رام 4.1.2