Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
فضای مرده ساخته ی دست بشر:بررسی سری dead space - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C)
+--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C)
+--- موضوع: فضای مرده ساخته ی دست بشر:بررسی سری dead space (/Thread-%D9%81%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%87-%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%B4%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%DB%8C-dead-space)

صفحه‌ها: 1 2 3

RE: فضای مرده ساخته ی دست بشر:بررسی سری dead space - snake - 07-05-2013

کامل و جامع ولی همون طور که هادی جان گفتن نسخه ی دوم به مراتب خیلی ترسناک بود و به هیچ وجه خنده دار نبود ولی قبول دارم نسخه ی سوم ترسش وقعا کم بود
در کل مقاله ی خوبی بود ولی خیلی زیاد بود و خیلی ها به دلیل حجم زیاد از خوندش خسته میشن

RE: فضای مرده ساخته ی دست بشر:بررسی سری dead space - Ronan - 07-05-2013

(07-05-2013, 12:39 PM)'snake' نوشته است: کامل و جامع ولی همون طور که هادی جان گفتن نسخه ی دوم به مراتب خیلی ترسناک بود و به هیچ وجه خنده دار نبود ولی قبول دارم نسخه ی سوم ترسش وقعا کم بود
در کل مقاله ی خوبی بود ولی خیلی زیاد بود و خیلی ها به دلیل حجم زیاد از خوندش خسته میشن
والا توضیح خندش سخته چون باید با یه فیلمی عکسی چیزی بهتوننشون بدم،مثلا اونجایی که وسیله ی کند کننده به دشمنانت می زدی بعدش بهشون شلیک میکردی با ناجور ترین حالت ممکن به سمت عقب پرت میشدن،کلا انگار داشتن رو هوا می رقصیدن،منم که هر وقت اینکارو می کردم از خنده میمردم[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
یا مثلا اون بچه ها که با سرعت به طرفت حمله ور میشدنو اگر فوتم میکردی توی هوا معلق می زدن و محکم به زمین میخوردن کلا اینم بامزه بود[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
ولی تا با یک فیلم بهتون نشان ندم منظورمو متوجه نمی شید ولی بازم خیلی ممنو از شما که مقاله ی بنده ی حقیرو خوندید[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]

RE: فضای مرده ساخته ی دست بشر:بررسی سری dead space - shayanviper - 07-05-2013

سلام  به دوستان گلم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
هادی جان خوب نوشتی من فیض کامل را بردم .
هادی جان مثل همیشه ایول داره . نقد بسیار خوب و دقیقی بود . فقط به نظر من گرافیک بازی در حد انتظارات نبود.
البته بگم باز هم نظر ها مختلفه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

RE: فضای مرده ساخته ی دست بشر:بررسی سری dead space - OLD WOLF - 07-05-2013

نقد بسیار عالی بود.کامل و کم نقص[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]

RE: فضای مرده ساخته ی دست بشر:بررسی سری dead space - amir_RB - 07-05-2013

خیلی راحت و رون و شیوا می نویسی.خیلی جالب بود. خوشم اومد[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

RE: فضای مرده ساخته ی دست بشر:بررسی سری dead space - Mr.Psycho - 07-05-2013

من که شماره دوشو یک مرحله بازی کردم 3شب کابوس دیدم,سومیشم اصلا نخریدم!ممنون بابت نقد.به نشرم شما یه نقد چهار گانه از سری بازی های فار کرای بزنید.خیلی خوب میشه.

RE: فضای مرده ساخته ی دست بشر:بررسی سری dead space - Smart - 07-05-2013

افرین ماشاالله به این همه اخلاقیت.مثل اینکه خیلی زحمت میکشی.[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]

RE: فضای مرده ساخته ی دست بشر:بررسی سری dead space - Ct Os - 07-05-2013

اول مرسی بابت نقد 
من نمی خوام با طرفداراش بحث کنم ولی 3 خیلی مسخره بود 2 بهتر بود

RE: فضای مرده ساخته ی دست بشر:بررسی سری dead space - krazy_kow@ - 07-05-2013

ممنون جالب بود ولی dead space فقط 2 و بازی ترسناک فقط slender man[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]

RE: فضای مرده ساخته ی دست بشر:بررسی سری dead space - NeXus - 07-05-2013

اینکه میتونی با این حجم بنویسی خودش نشون دهنده اینکه استعدادشو داری منتها 1مقدار انسجام کلی مطلبت حفظ نشده و در کنار اون سبک نوشتاری خودت رو هنوز پیدا نکردی و مدام تغییر لحن پیدا میکنه نوشته ات . امیدوارم با نوشتن و تمرین بیشتر بتونی از اینم بهتر بنویسی.موفق باشی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]