بزرگترین کارآگاه یا پارتیزان جهان؟/ بررسی بازی Batman Arkham Origins - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: بزرگترین کارآگاه یا پارتیزان جهان؟/ بررسی بازی Batman Arkham Origins (/Thread-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A2%DA%AF%D8%A7%D9%87-%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%D8%9F-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-Batman-Arkham-Origins) صفحهها:
1
2
|
RE: بزرگترین کارآگاه یا پارتیزان جهان؟/ بررسی بازی Batman Arkham Origins - Qeiji - 12-26-2013 به نام خدا خیلی ممنون از همه شما دوستان بابت نظراتتون.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] نکاتی رو فهمیدم که اگه عمری باقی موند، در مطلب بعدیم رعایت می کنم و قبل از انتشار، با دقت بیشتری متنم رو میخونم. (خیلی بیشتر[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]) الان از خودم خیلی خوشم اومد.[img]images/smi/s0 (37).gif[/img] (12-26-2013, 09:38 PM)'AMIR M13' نوشته است: یک تشکر فراوان هم از شما بابت نقد و مقاله زیباتون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img] این همه تعریف. آب میشما[img]images/smi/s0 (30).gif[/img] سلامت باشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] راستی از همه اون افرادی که برام کف میزنن هم تشکر کنید. (دستشون درد نمیگیره؟) خوش حالم که خوشتون اومده. راستی اصلا به نوشتن تو وردپرس فکر هم نمیکنم. من مثل یه مرد تو word می نویسم و مثل یه... تو وردپرس کپی میکنم. تو یه سایت دیگه که مطلب میذارم، جد و آبادم میاد جلو چشام تا ویرایشش کنم.[img]images/smi/s0 (41).gif[/img] (حیف وقتی که واسه اون سایت گذاشتم.) همین وظیفه خطیر ویرایش، از سر وردپرس هم زیادیه. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] RE: بزرگترین کارآگاه یا پارتیزان جهان؟/ بررسی بازی Batman Arkham Origins - amaz - 12-27-2013 (12-26-2013, 05:32 PM)'PWLG' نوشته است:منظور من تو قسمت نکات مثبت بود[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] البته اگه اگر اضافه نکنید هم مشکلی پیش نمیاد [img]images/smi/s0 (24).gif[/img](12-26-2013, 10:16 AM)'a.gamer' نوشته است: خیلی خوب بود؛ ولی دریغ از یک نظر! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]به نام خدا RE: بزرگترین کارآگاه یا پارتیزان جهان؟/ بررسی بازی Batman Arkham Origins - Qeiji - 12-27-2013 نقلقول: منظور من تو قسمت نکات مثبت بود[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] البته اگه اگر اضافه نکنید هم مشکلی پیش نمیاد [img]images/smi/s0 (24).gif[/img] خب اونم به گیم پلی مربوط میشه ولی شما درست میگید، فراموش کرده بودم.[img]images/smi/s0 (30).gif[/img] RE: بزرگترین کارآگاه یا پارتیزان جهان؟/ بررسی بازی Batman Arkham Origins - VLAdMIR VAMpIRE - 12-27-2013 نقدتون بسیار زیبا نوشته شده بود(مخصوصا با درآمیخته شدن طنز گونه ی اون)[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] تا بحال هیچکدوم رو به اندازه نسخه اول (batman arkham asylum) دوست نداشتم بجز صحنه آخر بتمن شهر آرکام[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img] منتظر کار های زیبای دیگه ازتون هستم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img] RE: بزرگترین کارآگاه یا پارتیزان جهان؟/ بررسی بازی Batman Arkham Origins - Qeiji - 12-28-2013 (12-27-2013, 09:50 PM)VLAdMIR VAMpIRE نوشته است: نقدتون بسیار زیبا نوشته شده بود(مخصوصا با درآمیخته شدن طنز گونه ی اون)[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] به نام خدا ممنون از نظرتون. البته من فکز نمیکنم نقدم طنزگونه است. (سعی هم نکردم که باشه) فقط یکی دوجا شوخی های ریز کردم. خوبه که خواننده رو اذیت یا ناراحت نکرده. من همون شبی که نقد رو ارسال کردم، دانلود نسخه اول تموم شده بود و بازیش می کنم. بد بود وقتی دیدم حتی "چند تیره" بودن بتمن هم از نسخه اول کپی شده. از حال و هواش هم بیشتر از دوتای بعدی خوشم اومد. موسیقی اش هم خیلی خوب بود. فضای بازیش کمیکی تر بود. مخصوصا با اون منوهاش. خلاصه اصلا حس نمیکنم بازی برای 4سال پیشه. راستی یه چیز جالب تو بتمن شهر آرکهام این بود که تو اولین صحنه بازی، (عکس مردی که یکی دیگه رو بقل کرده) آخر بازی رو لو میده. (جوکر در دستان بتمن) RE: بزرگترین کارآگاه یا پارتیزان جهان؟/ بررسی بازی Batman Arkham Origins - captain - 04-15-2014 سلام مجددا [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] دوست خوب من چرا چند سالی است کمپانی ها سعی در ساخت بازی از قهرمانان کمیک دارند ؟ خب نگفتی فدای سرت ولی وقتی خواننده می خونه دوست داره بدونه چرا ؟ پرانتز یکی از کاربرد هاش واسه اینه که جمله داخلشو نخونن درسته ؟ مردمم این روزا وقت ندارن سه ساعت وقت بزارن جمله داخلشو بخونن و به جمله ی اصلی ربطش بدن ! پس اگه برش داریم جملت این میشه : DC از انتشارات بسیار موفق در خلق شخصیت های قهرمان میباشد که "بتمن"، یکی از معروفترین آنهاست. خب پس با این حساب من از کجا بفهمم DC یعنی چی ؟(جواب : به پرانتز مراجعه شود[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ) از این به بعد خواستی از مخفف استفاده کنی اینارو یادت باشه : قبل این که نام کامل اون مخففه رو تو داستان نیاوردی استفاده نکن یا اینطوری بگو : Detective Comics به اختصار DC و... در مورد بقیه مقدمه حرف نزنم بهتره که نفهمیدم در و پیکرش کجاست ! آها پیدا کردم از خلق به بعد تازه پرانتزتو می بندی !!! کلا خودتم نفهمیدی چی شدش دقیقا ! ولی ادامه مقدمه ات خوب بود و سوالی که پرسیدی بودی یکم چالش بر انگیز بود جواب سوال را می دانند رو می کردیش جواب این سوال را دریافتند بهتر بود اون موقع فکر می کردی راک استاره ! برای خودت فک می کردی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] خوب نبود ! خودم تو دلم بهت گفتم : ایش بی مزه [img]images/smi/s0 (43).gif[/img]. Batman Arkham Asylum (مرد خفاشی تیمارستان آرکهام) اولین نسخه از این سری بازی هاست : Arkham Asylum اولین نسخه از سری بازی های Batman است ! در ضمن هاست نه ! ها است ! هاست یعنی میزبان ! اگر باز هم وقت شد نگاهی می اندازم موفق باشی ! راستش ان قد اشکال من در میارم که دیگه خودمم خسته میشم :D |