Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: کنسول ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ™ PlayStation 3 , PlayStation 4 - SONY (https://forum.gamefa.com/Forum-%E2%84%A2-PlayStation-3-PlayStation-4-SONY)
+--- موضوع: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-Playstation-4)

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - arshia.hidden12 - 03-15-2016

دوستان مسئله افت فریم بازی fallout روی ps4 با آپدیت درست شده؟
بعد میخوام دوتا بازی بگیرم یکی که division اونیکی نظرتون چیه؟

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - ERFAN RP - 03-15-2016

(03-15-2016, 02:35 AM)arshia.hidden12 نوشته است: دوستان مسئله افت فریم بازی fallout روی ps4 با آپدیت درست شده؟
بعد میخوام دوتا بازی بگیرم یکی که division اونیکی نظرتون چیه؟

تقریبا رفع شده، بعضی مواقع توی محیطهای خیلی شلوغ افت میکنه.
witcher 3 اگه بازی نکردید نصف عمرتون برفناست!
rainbow six siege اگه دنبال یک بازی مولتی پلیر خوب میگردید، این بازی خیلی ها رو تا الان مشغول خودش کرده+ بیشتر محتوای اضافی اون در مجانی هست و در طول سال به بازی اضافه میشه

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - Be the story - 03-15-2016

(03-15-2016, 02:12 AM)hesamkh نوشته است: استفاده از اکانت های ترکیبی باعث بن شدن ps4 میشه؟

خیر به هیچ وجه

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - Arsalanps - 03-15-2016

سلام یه سوال در مورد اکانت های ترکیبی هکی دارم :
این اکانت های ترکیبی هکی که مثلا چندتا بازیرو میزنن 30 تومن یا کمی بیشتر اگر بخرم بن نمیشن؟
خود جایی که این اکانت هارو میفروشن میگن به احتمال 1 درصد مگر بن بشه
حالا شما پیشنهاد خرید اینارو میدین؟

(03-15-2016, 03:51 PM)Arsalanps نوشته است: سلام یه سوال در مورد اکانت های ترکیبی هکی دارم :
این اکانت های ترکیبی هکی که مثلا چندتا بازیرو میزنن 30 تومن یا کمی بیشتر اگر بخرم بن نمیشن؟

سلام
قیمت دست فروشندس نمیشه نظر ذاد
از بن شدن که نمیشه این اتفاق هم برای هر ۱۰۰۰ نفر یک بار میوفته و اگه سونی هم بفهمه فقط بازی قفل میشه.
از لحاظ بن خیالتون راحت بن نمیشید من الان خودم دارم GTA انلاین بازی میکنم و هیچ اتفاقی هم نیوفتاده.

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - Arsalanps - 03-15-2016

(03-15-2016, 03:55 PM)Lincoln Clay نوشته است:
(03-15-2016, 03:51 PM)Arsalanps نوشته است: سلام یه سوال در مورد اکانت های ترکیبی هکی دارم :

سلام
از بن شدن که نمیشه این اتفاق هم برای هر ۱۰۰۰ نفر یک بار میوفته و اگه سونی هم بفهمه فقط بازی قفل میشه.
از لحاظ بن خیالتون راحت بن نمیشید من الان خودم دارم GTA انلاین بازی میکنم و هیچ اتفاقی هم نیوفتاده.
یه سری کانال ها در تلگرام هستند همونطور که خودتون میدونید مثلا 5 تا بازیرو میزارن 30 تومن من به طور مثال گفتم و قیمت اکانت ها به بازی های داخل اکانت و اینجور چیزها بستگی داره دیگه و بله دست فروشندس و بله همونطور که خودتون گفتین احتمال بن شدن خیلی کمه این اکانت های ترکیبی هکی هستند اکانت یک بنده خدایی که در یک کشور دیگه هستش رو هک میکنن و هر چی بازی در اون اکانت باشه برای ما  هم میاد باید پول به حساب فروشنده واریز کنیم و اون ها یوزر و پسورد رو به ما میفرستن من از این اکانت های ترکیبی هکی که قیمت خیلی کمی دارن میخوام بخرم شما جای مناسبی سراغ اگر دارید به من معرفی کنید مرسی.

(03-15-2016, 05:14 PM)Arsalanps نوشته است:
(03-15-2016, 03:55 PM)Lincoln Clay نوشته است:

سلام
یه سری کانال ها در تلگرام هستند همونطور که خودتون میدونید مثلا 5 تا بازیرو میزارن 30 تومن من به طور مثال گفتم و قیمت اکانت ها به بازی های داخل اکانت و اینجور چیزها بستگی داره دیگه و بله دست فروشندس و بله همونطور که خودتون گفتین احتمال بن شدن خیلی کمه این اکانت های ترکیبی هکی هستند اکانت یک بنده خدایی که در یک کشور دیگه هستش رو هک میکنن و هر چی بازی در اون اکانت باشه برای ما  هم میاد باید پول به حساب فروشنده واریز کنیم و اون ها یوزر و پسورد رو به ما میفرستن من از این اکانت های ترکیبی هکی که قیمت خیلی کمی دارن میخوام بخرم شما جای مناسبی سراغ اگر دارید به من معرفی کنید مرسی.
فکر کنم اینجا اگه بگم قوانین رو زیر پا گذاشتم
به ایدیم توی تلگرام پیام بدید تا پیام ها رو فوروارد کنم ای دیم :
MafiaIII@

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - ONY$ - 03-16-2016

Starwars: battlefront هرساعت چقد حجم میکشه؟

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - ERFAN RP - 03-16-2016

(03-16-2016, 06:03 PM)ONY$ نوشته است: Starwars: battlefront هرساعت چقد حجم میکشه؟

تقریبا 100 مگ در ساعت

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - ali122 - 03-16-2016

سلام دوستان کنسول من مشکل اتو ایجکت داره راه حل 100% هست که بشه این مشکل رو حل کرد؟
واقعا اعصابم رو خورد کرده