راهنمایی جهت تاسیس گیم نت - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF) +--- موضوع: راهنمایی جهت تاسیس گیم نت (/Thread-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D8%AA%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%B3-%DA%AF%DB%8C%D9%85-%D9%86%D8%AA) |
RE: راهنمایی جهت تاسیس گیم نت - van helsing - 02-28-2014 سری COD رو میشه.بتل رو نمیدونم.بازی ریسینگ هم سری NFS رو میشه شبکه ای بازی کرد[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: راهنمایی جهت تاسیس گیم نت - JOHN ABROZZI - 02-28-2014 ای کلک خب ببین از اونجایی که cod اسمی در کرده همینو بیار بعدشم pc برا چی میخوایی بیاری این که همه تو خونشون دارن دیگه RE: راهنمایی جهت تاسیس گیم نت - Tidus - 02-28-2014 "بعدشم pc برا چی میخوایی بیاری این که همه تو خونشون دارن دیگه" این طرز فکر اشتباهه هزار تا هم دلیل دارم حال ندارم تایپ کنم! مثل اینکه کسی چیزی از شبکه نمیدونه! RE: راهنمایی جهت تاسیس گیم نت - JOHN ABROZZI - 02-28-2014 اصلا هر کاری کرمته بکن ولی از ما گفتن بود RE: راهنمایی جهت تاسیس گیم نت - 313714 - 03-05-2014 من یه زمانی تو فروشگاه های گیم کار میکردم.اوستام یه گیم نت زد،بغل بازار بزرگ طالقانی که کاملا مربوط به سیستم و وسایل الکترو نیکیه. چند تا pc نه چندان قوی و نه چندان ضعیف هم آورده بود با یه سیستم قوی.هیچی،کارش نگرفت43: حالا چرا،چون اون منطقه بالا شهر نبود.گیمرهای زیادی اونجا نمیومدند.زیاد تو دید هم نبود مغازش.باید بری مغازه رو جایی ایجاد کنی که همه ی خوره های گبم شهر میان اونجا.بعد هم 2 تا ps4 با 2 تا x1و چند تا pc معمولی بگذاری،هرکی میاد چهار چشی بترکه43:کنسول ps3 و x360 هم بگذاری بد نیست. مهمتر از اینها هم اینه که تبلیغ چاپ کنی،بدی چند نفر مخصوصا تو روز هایی که گیمرها میزنند بیرون برند بازی های جدید رو بخرند،اونها.برند دم فروشگاه های بزرگ گیم شهرتون تبلیغ کنند.قیمتت برای یکی از کنسول هات هم اگه استثنایی باشه،خیلی مهم میشه،مثلا Ps4 رو روش سود کم بخوری ولی بقیه رو بیشتر... یه جایی هم تاسیس کن که خودت از اینکه اون جایی خوشحال باشی،شاید بگی این دیگه عجیبه،ولی باور کن اصلا خود این یک جورایی مهمترین دلیل بر موفقیتت میتونه باشه24: امیدوارم مفید بوده باشه حرف هام25:74: اابته همه ی اینها که گفتم مطمانا بستگی داره که قیمت ها افت کنه یا نه.وکنسولی هک بشه یا نه43:و کنسولی شکست نخوره.مثلا اگه تا آخر سال دیگه علنا x1 نابود شده،نباید 2 تاشو بگذاری تو مغازه،یا یکی یا هیچی43: RE: راهنمایی جهت تاسیس گیم نت - Tidus - 03-05-2014 جایی که قراره گیم نت رو راه بندازم شک ندارم میگیره[img]images/smi/s0 (5).gif[/img] میخواستم cpu cori3 بگیرم که با احتساب 8 سیستم مخارج میره بالا یه cpu سراغ دارید که در حد cori3 باشه و قیمتش کمتر باشه. خرج کابل چقدر میشه!؟ RE: راهنمایی جهت تاسیس گیم نت - van helsing - 03-05-2014 (03-05-2014, 03:48 PM)'Tidus' نوشته است: جایی که قراره گیم نت رو راه بندازم شک ندارم میگیره[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]گفتم دیگه.اگه سوکت 1150 میخوای Pentium G3220 بگیر که 200 تومن کمتره.اگه سوکت 1155 میخوای Pentium G2020 بگیر که حدود 150 تومنه[img]images/smi/s0 (24).gif[/img] RE: راهنمایی جهت تاسیس گیم نت - zombies hunter - 06-06-2014 یه راهنمایی در مورد بازی ها بکنم. قاعدتا گیمر ها وقتی میان گیم نت که بخوان بازی های Lan و شبکه بزنن. چهارتا بازی هست که از نظر من قلب یک گیمر میتونه باشه. یکی کانتره , یکی All Star (همون Warcraft با مپ All Star ) , یکی WOW ( World Of Warcraft ) , یکی هم جنرال (البته نظر شخصیه منه و از نزدیک میدیدم که بیشتر سیستم ها یا All star بازی میکردند یا کانتر.) RE: راهنمایی جهت تاسیس گیم نت - shabr0 - 06-06-2014 راه انداختن گيم نت بسيار هزينه بر هست پسر عموي من چند وقتي راه انداخت براش صرف نكرد جمعش كرد چون اين بازار شديد رقابتي هست فكر نمي كنم بتونه براي شما در امدي داشته باشه البته اگر مشتري ثابت داشته باشي مثلا از رفقا و يا همسايگان و اشنايان امتحان كردنش بي منفعت نيست RE: راهنمایی جهت تاسیس گیم نت - Tidus - 06-20-2014 سلام خدمت دوستاى گلم الان يک ماهى از افتتاح گيم نت ميگذره نسبت به چيزى که فکر ميکردم خدا رو شکر خيلى خيلى بهتره البته من خدمات کامپيوترى و گيم نت رو با هم زدم و شکر خدا هر روز مشتريام بيشتر ميشه .... عرضم خدمت شما هر سيستم من با 1 مليون سر و تهش هم اومد ...اين کار اعصاب زيادى ميخواد اگه اعصاب نداريد بيخيال شيد بهتره ... برخورد با مشترى هم خيلى مهمه... خيلى ممنون از کسايى که کمکم کردند. کسى خواست گيم نت يا کافى نت بزنه بگه راهنماييش کنم. فعلا. |