Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
نقد و بررسی بازی Ghost Recon Future Soldier | خیزش ارواح - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C)
+--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C)
+--- موضوع: نقد و بررسی بازی Ghost Recon Future Soldier | خیزش ارواح (/Thread-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-Ghost-Recon-Future-Soldier-%D8%AE%DB%8C%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AD)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: نقد و بررسی بازی Ghost Recon Future Soldier | خیزش ارواح - mortezaezio - 11-07-2014

بازیش کردم بد نبود
[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]انقدر از این شکلک خوشم میاد

RE: نقد و بررسی بازی Ghost Recon Future Soldier | خیزش ارواح - Devil Prince - 11-07-2014

نقد خوبی بود اما با این که بهش 8 دادی اما زیاد به نکات منفی بازی اشاره نکردی.....در ضمن از گیم پلی زیادی تعریف کردی چون خالی از  مشکل نیست....1-هوش مصنوعی نا متعادل اعضای گروه و دشمنان 2-طولانی شدن گیم پلی که سبب تکراری شدن گیم پلی میشود(نظر شخصی) 3-داستان نه چندان جذاب بدون پیچش های داستانی.نکات مثبت و منفی رو ذکر نکردی....ولی در کل خوب بود و پیشرفت کردی....ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

RE: نقد و بررسی بازی Ghost Recon Future Soldier | خیزش ارواح - AMIR_PC - 11-07-2014

MA 77 نظرت درسته ولی داتانش یکم کم لطفی نکردی؟ اول بازی رو یادت هست؟ چی شد؟ چقدر اعصابت خورد شد؟
به نظر من بزرگ ترین مشکل این بازی به تریتیب
1- باگ های زیادش بود ( واقعا زیاد ) همش هم Fatal Eror میداد که حل نمیشد اصلا[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
2- موتورگ رافیکی خیلی خیلی سنگین ( با این گرافیکی خوبی میداد ولی واقعا دهن سیستم رو سرویس میکرد )

RE: نقد و بررسی بازی Ghost Recon Future Soldier | خیزش ارواح - Devil Prince - 11-07-2014

(11-07-2014, 09:45 PM)'AMIR_PC' نوشته است: MA 77 نظرت درسته ولی داتانش یکم کم لطفی نکردی؟ اول بازی رو یادت هست؟ چی شد؟ چقدر اعصابت خورد شد؟
به نظر من بزرگ ترین مشکل این بازی به تریتیب
1- باگ های زیادش بود ( واقعا زیاد ) همش هم Fatal Eror میداد که حل نمیشد اصلا[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
2- موتورگ رافیکی خیلی خیلی سنگین ( با این گرافیکی خوبی میداد ولی واقعا دهن سیستم رو سرویس میکرد )

آقای Amir PC نظر شما درست ولی جز تیکه ی اولش دیگه چیزی از داستان مشاهده نکردم...پیش نمایش های کم و بی معنی و فراموش شدن داستان در طول بازی و ارتباط افتضاح اعضای گروه در کنار شخصیت پردازی بد  باعث می شه از ارزش این بخش کم بشه

RE: نقد و بررسی بازی Ghost Recon Future Soldier | خیزش ارواح - aminz - 11-08-2014

من این بازی رو تا اخرش رفتم ولی اخرش سخت بود نتوانستم تمام کنم ولی چون تجربه داشتم ،بیشتر از انکه در این نقد گفته شده بود
زیبا تر است و   هر که این بازی رو نکرده حتما این بازی رو تجربه کنه کلا نقد بسیار عالی بود و من کلی از ان خوشم امد.

RE: نقد و بررسی بازی Ghost Recon Future Soldier | خیزش ارواح - hadiac - 11-08-2014

(11-07-2014, 09:35 PM)'MA 77' نوشته است: نقد خوبی بود اما با این که بهش 8 دادی اما زیاد به نکات منفی بازی اشاره نکردی.....در ضمن از گیم پلی زیادی تعریف کردی چون خالی از  مشکل نیست....1-هوش مصنوعی نا متعادل اعضای گروه و دشمنان 2-طولانی شدن گیم پلی که سبب تکراری شدن گیم پلی میشود(نظر شخصی) 3-داستان نه چندان جذاب بدون پیچش های داستانی.نکات مثبت و منفی رو ذکر نکردی....ولی در کل خوب بود و پیشرفت کردی....ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

درود بر شما دوست عزیز [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

RE: نقد و بررسی بازی Ghost Recon Future Soldier | خیزش ارواح - The Last King On The Earth - 11-08-2014

[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]داداش خیلی بباحال بود دوباره نقد دیگری میزاری

ببحال=باحال[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]

RE: نقد و بررسی بازی Ghost Recon Future Soldier | خیزش ارواح - hadiac - 11-08-2014

(11-08-2014, 02:31 PM)'HOSSEIN COD' نوشته است: [img]images/smi/s0 (62).gif[/img]داداش خیلی بباحال بود دوباره نقد دیگری میزاری

ببحال=باحال[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]

ممنون عزیز
اره، دوباره نقد می نویسم... اما فعلا به علت برخی مشکلات شروع نکردم نقد بعدی رو...! 
شاید Sniper Elite III باشه نقد بعدیم...
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

RE: نقد و بررسی بازی Ghost Recon Future Soldier | خیزش ارواح - Devil Prince - 11-10-2014

موسیقی های گوش نواز یا شنیدنی؛نه موسیقی های گوش دادنی!!![img]images/smi/s0 (86).gif[/img]

RE: نقد و بررسی بازی Ghost Recon Future Soldier | خیزش ارواح - hadiac - 11-10-2014

(11-10-2014, 09:40 PM)'MA 77' نوشته است: موسیقی های گوش نواز یا شنیدنی؛نه موسیقی های گوش دادنی!!![img]images/smi/s0 (86).gif[/img]

ممنون دوست عزیز، تصحیح شد!
از انتقاد بدمون نمیاد... [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]