زندگی در مرگ/نقد و بررسی شبگرد:طلوع تاریکی - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: زندگی در مرگ/نقد و بررسی شبگرد:طلوع تاریکی (/Thread-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DA%AF%D8%B1%D8%AF-%D8%B7%D9%84%D9%88%D8%B9-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%DA%A9%DB%8C) |
RE: زندگی در مرگ/نقد و بررسی شبگرد:طلوع تاریکی - sir x - 03-18-2015 (03-18-2015, 09:14 PM)Last Warrior نوشته است: با تشکر از آقا عرفان به خاطر نظری که صفحه قبل دادن و نظری که میدم کلی هست خب توقع داری کسی بیاد دنبال نکته ی + بگرده، آیا منتقد ها تا یه بازی میاد، میپرن وسط دنبال نکته ی + می گردن. بازی رو زیر ذره بین ( اونم نه هر ذره بینی) قرار می دن و اگه یه بازی خوب باشه، جد و آباد بازی رو از قبرستون در می آرن تا ببینن تو قبرشون مرده هست یا نه. تاریخ می گه، من نمی گم تاریخ می گه، آدمای موفق یه روز هایی بد جور تو آمپاز بودن و همین تخریب کردنا تونسته موجب پیشرفت اونا بشه. خوب مگه چیه یه عده از دوستان تو بالای ابرهان شما به این چیکار دارین، شما مشکل دارین. هر کسی حق هر نظری داره و می تونه بیاد این جا داد بزنه بگه بهترین نقد، نقد فوق العادست و .... یا بگه **** به فروم با این مقالاتتون، تو برو بادمجونتو واکس بزن، تو رو چه به این حرفا و از این دست کلمات. در کل باید بگم اگه یه نویسنده عجله نکنه و کارش تمام و کمال و با صبر و حوصله انجام بده، دیگه چند تا آدم مریض مث من نمی آن دنبال نکات - نقد بگردن. RE: زندگی در مرگ/نقد و بررسی شبگرد:طلوع تاریکی - Kourosh gamer - 03-18-2015 داداش خوب بود ولی وقتی امتیاز کل این 8.5 حتما اساسین 10 هست ها؟؟؟؟ RE: زندگی در مرگ/نقد و بررسی شبگرد:طلوع تاریکی - Last Warrior - 03-18-2015 (03-18-2015, 09:44 PM)sir x نوشته است:(03-18-2015, 09:14 PM)Last Warrior نوشته است: با تشکر از آقا عرفان به خاطر نظری که صفحه قبل دادن و نظری که میدم کلی هست دوست عزیز من نمیدونم چرا شما به خودت گرفتی، من یه جریان کلی که احساس کردم پیش اومده رو گفتم . برادر چه ارتباطی به منتقدی که میاد یه بازی رو می کوبه داشت، این دوستان، بازی که نیستن بیاییم بکوبیمشون مگه گفتم نکات ضعف رو نگیم، بحث لحن گفتن بود و نگاه مثبت داشتن، هر کدوم از دوستان هم موفقیتشون بستگی به خودشون داره و نیازی به تخریب ما ندارن و چه با تخریب و چه بدون تخریب وقتی بخوان و استعدادش رو داشته باشن می تونن به موفقیت برسن در مورد بقیه حرفاتون هم نظری ندارم موفق باشید RE: زندگی در مرگ/نقد و بررسی شبگرد:طلوع تاریکی - Station - 03-18-2015 کاربران و نویسندگان توجه داشته باشند که احترام به بقیه و حق و حقوق اون ها واجب است. دبیران آکادمی ایرادات و نقاط ضعف و قوت مطلب رو گوش زد میکنند و این نویسنده مطلب هستش که فقط میتونه درباره نظرات دبیران پاسخگو باشه نه شخص دیگری. این آکادمی برگزار شده تا یک نویسنده مبتدی بتونه فن و حرفه نویسندگی رو یاد بگیره و پله پله به مراتب بالاتر صعود کنه. برای احدی دعوت نامه فرستاده نشده که تشریف بیارن انجمن و توی آکادمی شرکت کنند. یه عده احساس خوشمزگی بهشون دست داده که اگر دوباره این احساس سراغشون بیاد،باهاشون برخورد میشه. بعد از بنده کسی دیگه بحث رو کشش نده و فقط نظرشو خیلی محترمانه راجع به مطلب اعلام کنه. RE: زندگی در مرگ/نقد و بررسی شبگرد:طلوع تاریکی - مجیدنصر - 03-18-2015 سلام دوست عزیز نقذت رو خوندم واقعا خوب بود خوشم اومد به خصوص از قسمت داستان چون من بدبخت بازی رو پیش خرید کردم ولی نتونستم بازی رو بازی کنم خیلی جالبه و اینکه با مموی بازی هم خیلی حال کردم خیلی قشنگ بود همون جوری که شما گفتید صدای رعد و برق آأم رو بیدار میکنه. خیلی ممنون بابت نقد امیدوارم همیشه موفق باشی و به امید پیشرفت روز افزون شما و پیوستن به تیم تحریریه انجمن کبیر بزرگ قدرتمند تک قدر قدرت گیمفا(یعنی پاچه خواری رو حال کردی) پیروز و سربلند باشید. :heart: RE: زندگی در مرگ/نقد و بررسی شبگرد:طلوع تاریکی - It's Time - 03-18-2015 نقد و کیفیت مقاله خوب بود، البته جای پیشرفت زیادی داشت حیف که (فعلا) آخرین مقاله این نویسنده در انجمن گیمفائه موفق و پیروز باشید |