![]() |
تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: پاتوق (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%82) +--- موضوع: تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا (/Thread-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D9%85-%DA%AF%DB%8C%D9%85%D9%81%D8%A7) |
RE: تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا - ALIREZA A.T.A - 10-16-2015 اقای نراقی مبارک ![]() ایشاالله صد سال زنده باشید و صد سال گیمفا رو اداره کنید RE: تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا - Farhan - 10-16-2015 بعد از همراه اول یا ایرانسل و دوستان! تولد شما رو تبریک میگم آقای نراقی
![]() ![]() RE: تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا - K.I.A.N - 10-16-2015 آقای نراقی تولدتان مبارک (حوصله مقدمه چینیو از این بحثا هم ندارم!)
![]() از طرف سربازان همیشه آماده شما
![]() RE: تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا - Marshall Bruce Mathers - 10-16-2015 وووووووووووووووو اشکله جونوم اشکله اشکله ماهی چشم بی دماغی اشکله اشکله ماهی میخوام بروم جشن تولدوم اشکله ماهی ووووو سیاهه نارگیله نراقی نارگیله سیاهه نارگیله نراقی نارگیله اقای نراقی تولدتون مبارک ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا - Hamed Zahedi - 10-16-2015 گرچه تبریک رو پیش تر به روش خاص خودش، اعلام کردیم. اما تبریک دیگه ای به مناسبت زادروز که جنبه عمومی هم داره، خدمت مدیری دلسوز، دوستی سه ساله جناب آقای نراقی ارائه می دهیم! کسری جان، عمری با عزت داشته باشی ;) RE: تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا - Rasoul_76 - 10-17-2015 حقیقت اول اومدم یه متن خیلی رسمی و شیک بنویسم که به لطف استعداد بالا در نویسندگی نشد ![]() بعدشم که اومدم از اینترنت یه متن پیدا کنم که به لطف تبلیغات و تگ های جعلی نشد ![]() این شد که تصمیم گرفتم از ته دل هر چی تونستم بگم. آقای نراقی، من از ابتدای گیمفا با شما و سایر دوستان همراه نبودم و به خودم اجازه نمیدم به شما یه تبریک خودمونی بگم. هدیه ای که قابل زحمات شما باشه هم نمیتونم تقدیم کنم. ولی خواستم بدونید که آشنا شدن و عضویت توی گیمفا یکی از بزرگترین هدیه هایی بوده که به من داده شده. تبریک گفتن به شما تنها کاریه که از دست من و خیلی از اعضای دیگه ی گیمفا برمیاد. از طرف خودم و سایر دوستان، بابت تمامی زحماتتون از شما و سایر همکارانتون تشکر میکنم و امیدوارم بتونم به عنوان یه عضو کوچیک از خانواده ی گیمفا و در کنار شما، به جامعه ی گیم ایران خدمت کنم.
زادروزتون مبارک، سالم و تندرست باشید
(این کلمه ی زادروز رو با اجازه ی آقای زاهدی جایگزین تولد کردم
![]() ![]() RE: تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا - Amir Hidden - 10-17-2015 راسته میگن کسایی که تبریک نگفتن دارن بن میشن ؟ ![]() پس مبارکه بزن دست قشنگه رو :heart: RE: تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا - Moien_fr - 12-17-2015 آقا یکم دیر شده _ یعنی نصف روز گذشته . تولد امیر حاجی زادس امروز ![]() ![]() ![]() RE: تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا - BahramNouraei - 12-17-2015 ![]() RE: تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا - BadBoy4Ever - 12-17-2015 تولدتون مبارک Nسال به این سال ها ![]() ![]() ![]() ![]() |