![]() |
من به گمر بودن افتخار می کنم چون........ - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: صنعت بازی سازی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C) +--- انجمن: دیگر مطالب (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8) +--- موضوع: من به گمر بودن افتخار می کنم چون........ (/Thread-%D9%85%D9%86-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D9%85%D8%B1-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D9%85-%DA%86%D9%88%D9%86) |
RE: من به گمر بودن افتخار می کنم چون........ - mohammadjavad - 01-14-2013 به گیمر بودن خود افتخار میکنم چون در تمامی اوقات زندگی من همراه من بودند. وقتی ناراحت بودم "به سوی ماه"رو بازی کردم و اشک ریختم،شاد بودم همم همیشه ریمن همراهم بوده. ![]() RE: من به گمر بودن افتخار می کنم چون........ - spartacus - 01-14-2013 من به گیمر بودن خودم افتخار میکنم چون تازه فهمیدم که گیمر بودن فقط بازی کردن نیست . راستی گیمراستیشن درست میگه من از اون موقع که FAR CRY3 اومده میخام برم بخرمش ولی حال وحوصله بازی کردنش را ندارم هی میگم امروز میرم فردا میرم واقعا احساس یه جور دلزدگی از بازی کردن دارم اوایل اگه بازی میومد سریع میرفتم میگرفتم ولی الان نه RE: من به گمر بودن افتخار می کنم چون........ - erfanak - 01-14-2013 این نظر من: شما یه جوری از بازی و گیمر بودن حرف میزنید که انگار همه ی زندگی شما شده،من خودم بازی می کنم،ولی به خودم گیمر نمی گم و برای تفریح بازی می کنم ![]() زندگی یه چیزی فراتر از بازیه،زندگی رو فقط بازی ندونین،بازی خوبه ولی به جاش.... ![]() نباید درس رو به خاطر بازی ول کرد،من در مرحله ی اوّل به درسم اهمیّت می دم... اگه می بینید کسی به شما این طوری میگه بدونید راست میگه،نباید همه چیز رو گیم دونست،اول درس ![]() بعد گیم..... بعد تفریح.... خدایی بگید که اگه درس نخونید و هیچ کاره بشید مثل اون آقایی که تو درسش 10 می گیره،گیم در آینده به شما چه کمکی می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچی!!!!!!! اول به فکر زندگیتون باشید،منم گیم رو خیلی دوست دارم،ولی نه این جوری،اول درسو زندگی بعد گیم........ ![]() RE: من به گمر بودن افتخار می کنم چون........ - Momielo - 01-14-2013 (01-14-2013, 10:24 PM)spartacus نوشته است: من به گیمر بودن خودم افتخار میکنم چون تازه فهمیدم که گیمر بودن فقط بازی کردن نیست . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: من به گمر بودن افتخار می کنم چون........ - Tidus - 01-14-2013 بین همه که نظر دادن من فقط gamer station با erfan joorabchi جواباش رو حساب کتاب بود . البته بازی کردن خیلی به درد من خورده تو خیلی از بازیها من از دکور(نظیر اتاق اشپزخونه و اینا !) رنگ بندی و خیلی چیزهای دیگه الگو گرفتم و رو کارم استفاده کردم و 100% جواب داده و به نوعی خاص بوده و مشتریا هم استقبال کردن نمونش هم اشپزخونه بازی Hydrophobia خیلی طراحی جالبی داشت منم رو کارم استفاده کردم ![]() این که میگید عشق گیمم و نمیتونم ولش کنم فعلا طبیعیه1! یه مدت که بگذره و وارد زندگی بشید و چهرهی واقعی زندگی (که برا من خیلی خشنه !) رو ببینید اون موقع یاد این لحظه بیو فتید! RE: من به گمر بودن افتخار می کنم چون........ - medial110 - 01-14-2013 گیم و گیمریم بود که باعث شد کامپیوترا یاد بگیرم و بشم مرجع مشکلات کامپیوتری خیلیا و از این گذشته عاشق بازیم چون کارایی که نمتونم بکنم تو بازی تجربه میکنم من به گیمریم افتخار می کنم RE: من به گمر بودن افتخار می کنم چون........ - amir_RB - 01-14-2013 (01-14-2013, 11:07 PM)Tidus نوشته است: بین همه که نظر دادن من فقط gamer station با erfan joorabchi جواباش رو حساب کتاب بود .فکر نکنم نظر من با نظر آقای erfan joorabchi فرقی داشته باشه RE: من به گمر بودن افتخار می کنم چون........ - amirnoroozi - 01-15-2013 گیمرم چون دوست دارم که باشم چون روحم را شاد میکنه خیلی هم خوبه گیم و بازی ![]() ![]() RE: من به گمر بودن افتخار می کنم چون........ - sh-max - 01-15-2013 (01-14-2013, 09:04 PM)amir_RB نوشته است: شنیدین جو نامرده؟!ببخشین به مدرک خالی هم زن نمیدن ما فوق لیسانس هم باشیم ولی بیکار به هیچ دردی نمیخوریم من خودم به گیم فقط به عنوان یه وسیله برای گذران وقت آزادم نگاه می کنم همین الان که این مطلب رو دارم مینویسم 24 ساعت سر پام دارم کار میکنم ولی خب هرچیزی حدی داره هم کار زیادی مثل من و هم بازی زیادی مثل برادر خوبم علی ( jack) تعادل زندگی رو بهم میزنه RE: من به گمر بودن افتخار می کنم چون........ - Best Gamer - 01-15-2013 به گیمریم افتخار میکنم چون گیم دنیای منه |