خیزش شوالیه تاریکی : پیش نمایش عنوان Batman : Arkham Origins - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: خیزش شوالیه تاریکی : پیش نمایش عنوان Batman : Arkham Origins (/Thread-%D8%AE%DB%8C%D8%B2%D8%B4-%D8%B4%D9%88%D8%A7%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-Batman-Arkham-Origins) |
RE: خیزش شوالیه تاریکی : پیش نمایش عنوان Batman : Arkham Origins - PicaSSO - 09-26-2013 (09-26-2013, 05:54 PM)'alirezam' نوشته است: اول تشکر کنم با اینکه یکن دیر شد ولی مرسی1. الآن بتمن رو صدا می کنم بیادها![img]images/smi/s0 (25).gif[/img] 2. بچگی کرده! شما ببخشیدش! راستش رو بخوایین، من خودم روی این موضوع با خیلی ها دعوا کردم و خواستم به صورت غیر مستقیم به وسیله این مطلب متوجه اشتباهشون کنم![img]images/smi/s0 (24).gif[/img] 3. دیگه مقاله کامل اینجوریه دیگه![img]images/smi/s0 (25).gif[/img] 4. توی مقاله ی حدوداً 4500 کلمه ای، یک کلمه فقط اشتباه شده![img]images/smi/s0 (83).gif[/img] 5. دیدم اگه بنویسم، باید در مورد خیلی چیزهای دیگه هم بنویسم که وقت زیاد می خواست![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] 6. همون طور که خودت هم گفتی، تازگی ها معرفی شده! برای همین![img]images/smi/s0 (24).gif[/img] 7. دیگه هر موتوری مشکلی هم داره![img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ممنونم از نظرت![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: خیزش شوالیه تاریکی : پیش نمایش عنوان Batman : Arkham Origins - alirezam - 09-26-2013 دوست من بتمن برای شرکت DC است RE: خیزش شوالیه تاریکی : پیش نمایش عنوان Batman : Arkham Origins - PicaSSO - 09-26-2013 (09-26-2013, 05:54 PM)'snake' نوشته است: عنوان مقاله یه جورایی از روی اسم فیلم قبلی بتمن یعنی The Dark Knight Rises هست که کار خوبی بود کلا بتمن به دلیل فیلم های جدیدیش و بازی هاش تو این چند ساله فاصله شو با سایر سوپر قهرمان ها نظیر مرد عنکبوتی و سوپرمن بیشتر کرده و بییشترین دلیلشم سه گانه ی بتمنی بوده که نولان ساخته من که عاشق اون سه گانه هستم در مورد سری بازی های جدید بتمن هم تیمارستان آرکام رو بازی نکردم ولی شهر آرکام رو بازی کردم و به جرئت می تونم بگم اگه اسکایریم تو سال 2011 منتشر نمیشد بازی سال میشد پیش نمایش هم فوق العاده زیبا بود و از همه مهم تر اینکه کامل بودبله، عنوان رو به وسیله این فیلم انتخاب کردم؛ ولی اول، عنوان "خیزش دوباره شوالیه تاریکی" رو انتخاب کرده بودم که بعداً نظرم عوض شد![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: خیزش شوالیه تاریکی : پیش نمایش عنوان Batman : Arkham Origins - Arthas - 09-26-2013 میگم اگه آرخام غلطه یعنی درستش آرکام هست؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img] RE: خیزش شوالیه تاریکی : پیش نمایش عنوان Batman : Arkham Origins - PicaSSO - 09-26-2013 (09-26-2013, 06:20 PM)'Y2J' نوشته است: میگم اگه آرخام غلطه یعنی درستش آرکام هست؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]بله! همون طور که توی پیش نمایش توضیح دادم؛ اصلاً توی زبان انگلیسی، "خ" وجود نداره! برای مطمئن شدن هم می تونید به نسخه های قبلی یا تریلرها یا کنفرانس های مطبوعاتی رجوع کنید![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: خیزش شوالیه تاریکی : پیش نمایش عنوان Batman : Arkham Origins - dark_prince277 - 09-26-2013 اول بگم خسته نباشی، گردآوری مطالب خوبی داشتی. یه 2 تا نکته بگم و برم: 1. اون قوانینی که گفتی تقریبا رعایت کردی ولی علامت ؛ رو یه بار دیگه پیشنهاد میکنم بری ببینی چی نوشتم. کاملا عین زرشک در هر خط پخش کردی :| 2. نکته دوم درباره اسم The Dark knight هست. حرف شما زمانی درست هست که بگیم Dark knight و The رو اولش نیاریم. با گذاشتن The سر این ترکیب، اسم رو خاص کردن. البته الان شاید گیج بشی ولی منظور تو این قسمت به شکل " یک شوالیه تاریکی" نیست و همونطور که گفتم یکی از چندین کاربرد The برای خاص کردن یه اسم به کار میره. به عنوان مثال اسم The croods، خاص شده هست. اسم یه خانواده رو داره میگه. در اسم فیلم The dark knight هم شاید بعضی هاتون فکر کردین چرا ننوشتن Dark knight؟! اینجا یعنی شوالیه تاریکی، بدون حرف The حرف شما درسته. یه نکته برای بقیه: 3. آرخام هم یه اسم خیالی هست و اولین بار تو داستان لاوکرافت به کار برده شده که یه شهر خیالی تو ماساچوست توصیف کرده. پس بیخودی نگید ریشه آلمانی داره که میرم با سر تو دیوار[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] تلفظش هم همونطور که نویسنده عزیز گفت " آرکام" هست. RE: خیزش شوالیه تاریکی : پیش نمایش عنوان Batman : Arkham Origins - PicaSSO - 09-26-2013 (09-26-2013, 07:51 PM)'Admin' نوشته است: اول بگم خسته نباشی، گردآوری مطالب خوبی داشتی. یه 2 تا نکته بگم و برم:بله از علامت "؛" زیادی استفاده کردم؛ ولی نمی دونم چرا![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] در مورد لقب هم شما راست می گید. شاید انگلیسیم قوی باشه؛ ولی دیگه به این جای کار دقت نکرده بودم![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] از نظرات سازندتون منتشکرم![img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: خیزش شوالیه تاریکی : پیش نمایش عنوان Batman : Arkham Origins - wander - 09-27-2013 سلام داداش علی. من خودم که با پیش نمایشت حال کردم و امیدوارم که شاهد کارهای دیگت هم با همین کیفیت باشم. RE: خیزش شوالیه تاریکی : پیش نمایش عنوان Batman : Arkham Origins - Amir Fenix - 09-27-2013 داش علی خیلی خوب بود فقط یک نکته؛ بتمن تو گروه Marvel نیست! تو DC هستش [img]images/smi/s0 (24).gif[/img] RE: خیزش شوالیه تاریکی : پیش نمایش عنوان Batman : Arkham Origins - Wayne - 09-27-2013 پس چرا توی خود بازی میگن آرخام ؟! شما اصلا بتمن بازی کردی ؟! |