Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: کنسول ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ™ PlayStation 3 , PlayStation 4 - SONY (https://forum.gamefa.com/Forum-%E2%84%A2-PlayStation-3-PlayStation-4-SONY)
+--- موضوع: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-Playstation-4)

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - Be the story - 01-01-2017

(01-01-2017, 08:15 PM)Serious Gamer نوشته است: سلام . من اپدیت بازی bloodborne گرفتم بعد میخام با psx انتقال بدم . مشکل زیاد دارم هردفعه که psx باز میکنم یه ارور میاد که عکس از فرستادم گفتید چیز خاصی نیست بعد همه مراحل طی میکنم وقتی تست اینترنت میزنم ip addres رو قبول میکنه ولی بعدش internet connection vو faild میده نمیدونم چکار کنم درست بشه
اگر با کابل لن وصل بشم حتما درست میشه؟؟؟

سلام خسته نباشید
برای استفاده از PSX حتما باید از طریق LAN پیش برید
یعنی می بایست کابل لن رو به کنسول و پی سی وصل کنید.

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - Like A HERO - 01-02-2017

(01-01-2017, 08:15 PM)Serious Gamer نوشته است: سلام . من اپدیت بازی bloodborne گرفتم بعد میخام با psx انتقال بدم . مشکل زیاد دارم هردفعه که psx باز میکنم یه ارور میاد که عکس از فرستادم گفتید چیز خاصی نیست بعد همه مراحل طی میکنم وقتی تست اینترنت میزنم ip addres رو قبول میکنه ولی بعدش internet connection vو faild میده نمیدونم چکار کنم درست بشه
اگر با کابل لن وصل بشم حتما درست میشه؟؟؟

سلام.
بنده خودم از PSX استفاده میکنم و همه ی آپدیت هام رو هم از همین طریق دریافت میکنم.
شما حتما باید کامپیوترت به از طریق لن به اینترنت وصل بشه.
اگر هم کنسول رو از طریق لن وصل کنید چه بهتر ولی من خودم پی سی رو با لن به نت وصل میکنم و کنسول رو از طریق وای فای و مشکلی هم ندارم.

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - Shayan.Z - 01-03-2017

سلام.
ببخشید من مشکلم داخل GTA Online هس که سوشال کلاب ارور not available میده!
مودمم TP-Link مدل TD-W8901G هس فریمورش هم آپدیت کردم
از لحاظ پینگ و اینجور چیزا من بازی های دیگه مثل بتل1 و تایتانفال و فیفا و کالاف و اینجور چیزا بدون لگ بازی میکنم!
حالا کسی میدونه چطوری این مشکلو حل کنم؟ (به جز راه حل عوض کردن ISP)

سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - Ary_Ary - 01-03-2017

دوستان من یه مشکلی با دیسک بازی ها دارم. وقتس دیسک رو میزارم توی کنسول موقع اجرا از این قسمتی که توی عکس مشخص کردم یه صدایی میاد شبیه اینکه یه چیزی گیر کرده به دیسک، صداش زیاد نیست یه صدای خفیفه ولی شنیده میشه از صدای خود کنسول بیشتره... وقتی یکم زیرشو صاف و کج میکنم صدا تقریبن برطرف میشه ولی اگه گوشمو بزارم روی کنسول هنوز شنیده میشه کنسول رو عمودی هم گذاشتم باز اتفاقی نیوفتاد... وقتی صدا میاد دستمو که یه مقدار روی اون آرم پلی‌استیشن که بالای جای هارد کنسول هست فشار میدم باز صدا تقریبا برطرف میشه... مشکل چیه؟
[تصویر:  317777358201040d365e46df28056bd2.jpg]

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - Like A HERO - 01-04-2017

سلام.
بنده یه مشکل دارم توی PSX
من هفده گیگ اپدیت Star wars battlefront دانلود کردم و امروز هم خواستم بریزم توی کنسول
دو پارت رو ریختم ولی  پارت سوم که میرسه دیگه نمیتونه انتقال بده مشکل از کنسوله نمی تونه اپدیت رو دریافت کنه.
چک کردم یه آپدیت جدید اومده 23 گیگ حالا من باید چه کنم؟

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - ALIREZA A.T.A - 01-04-2017

سلام

میخواستم بدونم جایی رو میشناسید که فرمون thrustmaster t150 بفروشه؟! یک جا فقط پیدا کردم که زده بود به زودی که بعید میدونم باشه

قیمتش هم فقط بگید ممنون میشم

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - Serious Gamer - 01-06-2017

سلام من الان یه اکانت هکی ریختم که پلاس داره میتونم بازیهای رایگان پلاس رو بگیرم؟؟؟ اکانت خودم پلاس نداره

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - Shayan.Z - 01-07-2017

(01-03-2017, 11:49 AM)Shayan.Z نوشته است: سلام.
ببخشید من مشکلم داخل GTA Online هس که سوشال کلاب ارور not available میده!
مودمم TP-Link مدل TD-W8901G هس فریمورش هم آپدیت کردم
از لحاظ پینگ و اینجور چیزا من بازی های دیگه مثل بتل1 و تایتانفال و فیفا و کالاف و اینجور چیزا بدون لگ بازی میکنم!
حالا کسی میدونه چطوری این مشکلو حل کنم؟ (به جز راه حل عوض کردن ISP)

کسی نبود جواب بده؟

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - omid orton - 01-07-2017

سلام میخوام ps4 بخرم . میخوام بدونم پسوند های اخرش چه فرقی با هم داره ؟ شنیدم مربوط به سال تولید هست ... 

و اگر میشه یک تلویزیون یا مانیتور خوب هم معرفی کنید. من خودم ۳۷ یا ۴۰ اینچ در نظرمه چون بازی کردن در یک تلویزیون بزرگ رو خیلی دوست دارم. ممنون

RE: سوالات و مشکلات شما درباره Playstation 4 - Like A HERO - 01-08-2017

سلام.می خواستم بدونم اگر کنسول مدت خیلی زیادی توی حالت rest mod بمونه مشکلی پیش نمیاد؟
جون میخوام آپدیت هام رو با کنسول دانلود کنم مثلا اگر از شب تا صبح تو حالت رست مود بمونه مشکلی پیش نمیاد؟
خواهشا سریعتر جواب بدید.