![]() |
Call of Duty: Black Ops III | Official Thread - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +---- انجمن: بحث و تبادل نظر پیرامون بازی ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%88-%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%84-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%87%D8%A7) +---- موضوع: Call of Duty: Black Ops III | Official Thread (/Thread-Call-of-Duty-Black-Ops-III-Official-Thread) |
RE: Call of Duty: Black Ops III | Official Thread - Blue Sun - 04-25-2015 (04-25-2015, 02:02 PM)HOSSEIN COD نوشته است:(04-25-2015, 01:58 PM)Blue Sun نوشته است:این خبر رو تو یه سایتی پیدا کردم که زیاد معروف نبود دیدم و یادم نیست ولی الآن میگردم پیداش میکنم و میگذارم به احتمال زیاد دروغی بوده که خود(04-25-2015, 01:34 PM)HOSSEIN COD نوشته است: ممنون ازمدیر blue sun بابت قرار دادن اطلاعات دوست عزیز، منبع خبری بدنام تر از گیم پور پیدا نکردید؟ در هر صورت بیخیالش، هر دومون خوب میدونیم که چنین خبری اصلا وجود نداشته که بخواد پیدا بشه D: اما خب لپ کلام، Deus Ex قصد رقابت با Battlefield و Call Of Duty رو نداره، چون که اصلا هم سبک نیستن که بخوان با هم رقابت کنن. Black Ops 3 هم امیدوارم خوب از آب در بیاد. من که خودم علاقه داشتم که این بار به جنگ جهانی برگردیم، اما خب همون طور که مشخصه قرار نیست این طور باشه. این هم یه پوستر از بازی، که از طریق فروشگاه GameStop به بیرون درز کرده و همون طور که میبینید، تاریخ انتشار بازی هم لو میده و میگه که اگه بازی رو پیش خرید کنید، در آینده به نسخه بتا هم دسترسی پیدا میکنید. تاریخ انتشاری که روی این پوستر زده شده 6 نوامبر هست. من اون نوشته های پایینی رو متاسفانه دقیق نمیتونم ببینم و وقتی هم زوم میکنم اصلا واضح نشون داده نمیشن، اما خب خط اول رو که تونستم بخونم میگه که بتا تنها در دسترس افرادی قرار میگیره که نسخه Xbox One ،PS4 و PC بازی رو پیش خرید کنن. ناگفته نمونه که تاریخ انتشار بازی و دسترسی به نسخه بتا تا بدین لحظه تنها در حد یک شایعه هستند. ![]() RE: Call of Duty: Black Ops III | Official Thread - The Last King On The Earth - 04-25-2015 (04-25-2015, 03:57 PM)Blue Sun نوشته است:میل با خودتون است میخواین باور نکنید(04-25-2015, 02:02 PM)HOSSEIN COD نوشته است:(04-25-2015, 01:58 PM)Blue Sun نوشته است:این خبر رو تو یه سایتی پیدا کردم که زیاد معروف نبود دیدم و یادم نیست ولی الآن میگردم پیداش میکنم و میگذارم به احتمال زیاد دروغی بوده که خود(04-25-2015, 01:34 PM)HOSSEIN COD نوشته است: ممنون ازمدیر blue sun بابت قرار دادن اطلاعات درباره ی این بازی منم دوست داشتم که از جنگه های آینده و مدرن به قدیمی برگردیم ولی بخاطر اینکه بلک آپس از جنگ جهانی فروش زیادی داشت تصمیم گرفتن اینو درست بکنن ولی بازم اینو زیادی از دور داستان بلک آپس دور کردند و بنظره من خیلی مسخره میشه این بازی زیرا نسخه ی دومش ادامه ای نیز داشت ولی اینطور که از تریلر دیدیم این بازی در سال 2065 اینا ادامه و بنظرم هیچ ربطی به دو نسخه ی قبل نداره چون نسخه ی دومش در سال 2025 بوده و کسایی که این عنوان رسانده باشن آخرا یه ادامه ای نیز داشت که یارو دوشمنه از زندان فرار کرد و دیگر بازی تمام شد اگه این بازی ادامه ی نسخه ی دوم باشد باید در سال 2027 یا 2030 باشد که در دموی تریلر نشان میداد این بازی 40 سال با نسخه ی قبلی فاصله دارد ولی بازم احتمال دارد آن تریلر درست نباشد و همش الکی باشد RE: Call of Duty: Black Ops III | Official Thread - Devil Prince - 04-25-2015 واقعا حتی باکس آرت های این سری هم آدم رو به وجد میاره...یک اوبهت خاصی داره اون شخصی که اونجا نشسته. درست مثل نسخه ی اولش؛ فقط این بار ترکیبی از انسان و ماشین... RE: Call of Duty: Black Ops III | Official Thread - Station - 04-25-2015 اولین تصاویر از بازی لو رفتند. احتمال انتشار بازی در تاریخ جمعه 6 نوامبر برای پلتفرم های PC و XBOX ONE و PS4
برای مشاهده سایز اصلی تصاویر روی آن ها کلیک کنید
RE: Call of Duty: Black Ops III | Official Thread - Station - 04-26-2015 بالاخره تصاویر رسمی بازی منتشر شدند.
تا ساعاتی دیگر بطور رسمی از بازی رونمایی خواهدشد.
تایید شد که Call of Duty: Black Ops 3 بر روی PlayStation 4، Xbox One و PC منتشر خواهد شد.
RE: Call of Duty: Black Ops III | Official Thread - Devil Prince - 04-26-2015 حداقل سیستم مورد نیاز برای اجرای Call of Duty: Black Ops 3 مشخص شد.
![]() Operating System: Windows 7 64Bit / Windows 8 64Bit / Windows 8.1 64Bit
Processor: Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD Phenom ll X4 810 @ 2.60 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graghics: Nvidia Geforce GTX 470 @ 1 GB / ATI Radeon HD 6970 @ 1 GB
Direct X: Version 11
Network: Broadband Internet Connection
Sound Card: Direct X Compatible
RE: Call of Duty: Black Ops III | Official Thread - Station - 04-26-2015 باکس آرت های رسمی بازی منتشر شدند.
PlayStation 4، Xbox One و PC
RE: Call of Duty: Black Ops III | Official Thread - Station - 04-27-2015 دوستان توجه کنید که سیستم مورد نیاز اعلام شده، برای حداقل سیستم مورد نیاز بازی است. در اکثر سایت ها به این مطلب توجه نشده. RE: Call of Duty: Black Ops III | Official Thread - Blue Sun - 04-27-2015 (04-27-2015, 07:09 PM)station نوشته است: دوستان توجه کنید که سیستم مورد نیاز اعلام شده، برای حداقل سیستم مورد نیاز بازی است. در اکثر سایت ها به این مطلب توجه نشده. البته امیر جان سیستم مورد نیاز به نوعی همون حداقل سیستم مورد نیاز هست. چون که سیستم مورد نیاز، یعنی سیستمی که بازی برای اجرا شدن بهش نیاز داره. اون سیستم اون یکی پیشنهادیه، چیزی که سازندگان برای اجرای بازی با کیفیت بالا به ما پیشنهاد میدن. D: راستی دوستان یه نگاه به این ایستر اگ جالب که روی باکس آرت بازی هست، بندازید. روی تفنگ هر دو نفر (افردا موجود روی باکس آرت COD: BO و COD: BO 3) یه نوشته یکسان هست. ![]() RE: Call of Duty: Black Ops III | Official Thread - Tyrion - 04-27-2015 تریلر بازی رو الان دیدم. لامصب بلک اوپس نبود که جت اسکی بود، بنظر میاد تری آرک به ورزش اسکی علاقه مند شده! ضایه ترین اسکیشون از بایوشاک بوده که واقعا خندم گرفت سرش :D |