![]() |
تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF) +--- موضوع: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ (/Thread-%D8%AA%D8%A7-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%A7-%DA%86%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%DB%8C%D9%86%D8%9F) |
RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - Blue Sun - 10-31-2015 رفیقمون گفت چیزای معنوی مد نظرش نیست اون وقت تقریبا تمام نظرات راجب چیزای معنویه. ![]() من خودم از بازی کردن هیچی یاد نگرفتم که در آینده به دردم بخوره. ![]() فقط بازی میکردم تا سرگرم بشم. ![]() شک هم دارم این دوستانی که بالا نظر دادن این چیزا رو از بازی یاد گرفتن. اگه چیزی بیشتر از فهمیدن دو تا اصطلاح انگلیسی باشه، مطمئنا خود زندگی و تجربه هاش بهمون یاد داده نه بازی ها. تازه اگه بحث یادگیری چیزای معنوی باشه من فیلم رو پیشنهاد میدم. چیزای معنوی اونا بیشتر از بازی ها هست. ![]() RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - Cpt. John "Soap" MacTavish - 10-31-2015 از بازیهای RPG بخصوص Heavy Rain,Beyond Two Souls یاد گرفتم که تصمیماتی که ما در زندگی میگیریم چقدر مهم است. RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - Tyrion - 10-31-2015 به غیر از دو سه پست اول و به جز تک و توکی دیگه همه جنبههای معنوی بازیها رو نوشتن! عجیبه... ![]() ====== من از فوتبال منیجر کنترل کردن یه گروه توی مواقع سخت، برنامه ریزی و روحیه دادن رو یاد گرفتم. ![]() بایوشاک اینفینیت هم باعث شد دیگه از ارتفاع ترسی نداشته باشم! ![]() ======== بالایی: بیاند و هوی رین هر چیزی میتونن باشن جز RPG ![]() RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - The Slim Shady - 10-31-2015 شاید کلیشه ای باشه ولی واقعا از بازی یاد گرفتم : هرجا دشمن دیدم یعنی راهمو درست رفتم RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - Hitler.16 - 10-31-2015 از gta v یاد گرفتم به همه شک داشته باشم از sims یاد گرفتم زندگی مرگ فرق خاصی با هم ندارن از batman یاد گرفتم هیچ وقت تسلیم نشم از mortal kombat یاد گرفتم زندگی خیلی پیچیده هست و یاد گرفتم زندگی ادامه داره حالا هر جوری و یه چنتا حرکت رزمی یاد گرفتم تو چند تا دعوا بدردم خورد :D از dead spase فکنم درست نوشتم یاد گرفتم تو ته ته تاریکی همیشه یه نور هست RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - sepehr-sdss955 - 10-31-2015 حواسم نبود نباید معنوی باشه اینم نسخه بدون معنویش ![]() از ویچر 3 یاد گرفتم که اگه موقعی چیزی نفهمیدم یه حرکتی بزنم(منظورمو که می فهمید؟) از م.کامبت فهمیدم که اگه مردم راند بعد پا شم (شوخی) همچنین من تا حالا زبان نرفتم ولی به لطف بازی ها الان انگلیسیم عالیه :heart: و در آخر از Gta V یاد گرفتم که هر چقدر که بازی کرش کرد باز هم به بازی کردن ادامه بدم :| RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - BahramNouraei - 10-31-2015 تقویت زبان! تقویت تیر اندازی! RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - Ps4_ĝàm3ř - 10-31-2015 از متال گر یاد گرفتم انتقام خیلی حال میده :D از دایینگ لایت یاد گرفتم هر وقت یه گولاخ افتاد دنبالت بدو،فقط بدو :D از بلاد بورن یاد گرفتم بعد از هر مرگی،بازم مرگ هستش(جمله ی سنگینی بود نیم ساعت تنفس مصنوعی :D) از آنچارتد یا گرفتم تو زندگی کمی آدرنالین لازمه RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - masterpourya - 10-31-2015 تقویت زبان سربلندی در میدان تیر _______________________ بچه ها من به درد فانتوم دچار شدم فصل 3 چی شد؟ RE: تا حالا چه چیزایی از بازی کردن یاد گرفتین؟ - Cpt. John "Soap" MacTavish - 10-31-2015 در ضمن من از سری CoD کلا شلیک کردن و اینا رو دقیقا یاد گرفتم، مثلا بعضی وقتها که با دوستا میریم نشونه میزنیم (شی نه حیون) میدونم که چطوری اسلحه رو بگیرم و برای نلرزیدن دستم نفسم رو حبس کنم و... همچنان نسبت به این یک سالی که من بازیهای ویدئویی رو به صورت حرفهی انجام دادم زبانم فوقالعاده شده. |