![]() |
سه بازی برتر عمرتون رو بگید - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: گفت و گوی آزاد (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88-%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF) +--- موضوع: سه بازی برتر عمرتون رو بگید (/Thread-%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%B9%D9%85%D8%B1%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%B1%D9%88-%D8%A8%DA%AF%DB%8C%D8%AF) |
RE: سه بازی برتر عمرتون رو بگید - sepehr792.h - 12-06-2015 Farcry_Assassins creed_the witcher3:wild hunt RE: سه بازی برتر عمرتون رو بگید - Geralt-Of-Rivia - 12-06-2015 The last of us Uncharted Until dawn RE: سه بازی برتر عمرتون رو بگید - Saysooka - 12-06-2015 assassin creed last of us uncharted RE: سه بازی برتر عمرتون رو بگید - Cp.Mahdi - 12-06-2015 1-«assassin's creed «ezio Series (من کلا سه نسخه ای که ازیو توشون بودن رو یه بازی شاهکار میدونم) {همه لحاظ} ![]() 2-batman Arkham City {همه لحاظ} ![]() 3-«the walking dead «Telltale Game {همه لحاظ...داستان بیشتر} ![]() ==================================================== بازیهایی که میتونستن تو این لیست قرار بگیرن... GTA Series (همه از دم) {همه لحاظ} ![]() the neverhood {همه لحاظ...آهنگ The neverhood theme چند ساله زنگ گوشیمه ![]() ![]() Call of duty MW Series {همه لحاظ} ![]() RE: سه بازی برتر عمرتون رو بگید - omidg - 12-07-2015 هنوز منتظر نظر دوستانیم تا حالا که خیلی عالی بوده RE: سه بازی برتر عمرتون رو بگید - paprika - 12-07-2015 1- GTA SA (همه چیز ! ) 2- Assassins Creed 3 (داستان) 3- Batman Arkham City-Knight RE: سه بازی برتر عمرتون رو بگید - ERFAN RP - 12-07-2015 1.TESV:Skyrim 2.Witcher 3 :The Wild Hunt 3.MGS:3 RE: سه بازی برتر عمرتون رو بگید - The Kingslayer - 12-07-2015 (داستان) Halo Franchise The Witcher Series (داستان) Dragon Age Series (داستان) RE: سه بازی برتر عمرتون رو بگید - A.R.A.$.H - 12-07-2015 به ترتیب 1- Return to Castle Wolfenstein گیم پلی شدیدا جذاب old school ![]() ![]() آهنگ ها و صدا گذاری اسلحه ها بی نظیره. معدود بازی رو توی عمرم دیدم موزیک های دقیقی و کاملا منطقی برای مراحل مختلف داشته باشند. تنوع بسیار بالا، از سلاح گرفته تا نوع دشمن و مناطق مختلف هم اساسی جای یاد شدن داره. این بازی رو کنید بفهمید FPS چیه ![]() ![]() ![]() 2- The Elder Scrolls V: Skyrim فکر کنم، البته فکر که نه یقین دارم کامل ترین بازی بوده تجربه کردم. محیط های زیبا، گیم پلی متنوع بنا به سبک مورد علاقه خودتون، عظیم، چشم نواز با موسیقی هایی بی همتا تمامی بخش هاش جالبند. تصویر هم نیاز داره ![]() ![]() 3- Child of Light بازی خوب خیلی تجربه کردم و واقعا نمیدونم چطور کسی که تاپیک رو زده میخواد فقط 3 تا نام ببریم ![]() گیم پلی رو خیلی نمیشه نقطه قوتش در نظر گرفت. مبارزات حساب شده و جذابند ولی چیزی که من رو ساعت ها میخ این عنوان کرد، اتمسفر، موسیقی، گرافیک هنری و جو عجیب بازی بود! مبارزاتش عادی میشه بعد چند نبرد و دیگه قلق خیلی چیزها دستتون میاد منتهی این جو بازیه که هیچ وقت درجا نمیزنه و دائم در حال تغییره. شادی، غم، خشونت، مهربونی همه و همه خیلی جالب کنار هم قرار دارند و البته از همه قالبتر درد و اندوهه. دانلود فول آلبوم موسیقی های این عنوان توصیه میشه. ![]() RE: سه بازی برتر عمرتون رو بگید - hossein225 - 12-07-2015 Bully به نظرم این بازی یه شاهکار به تمام معنا بود ![]() Fallout 3 محیط وسیع . مراحل باحال . داستان قشنگ و خیلی چیزای دیگه ![]() Uncharted داستان عالی . شخصیت پردازی خوب . دیالوگ های باحال و... ![]() البته اینا بهترین بازی های عمرم نیست بلکه سه تا از بهترین بازی های عمرمه چون عناوینی مثل The witcher 3 یا mafia یا GTA V یا God Of War واقعا شاهکار بودن و جز بازی های برتری هستن که تجربه کردم |