Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
ماورای تصوّر | پیش نمایش Beyond: Two Souls - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C)
+--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C)
+--- موضوع: ماورای تصوّر | پیش نمایش Beyond: Two Souls (/Thread-%D9%85%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%B5%D9%88%D9%91%D8%B1-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-Beyond-Two-Souls)

صفحه‌ها: 1 2 3 4

RE: ماورای تصوّر | پیش نمایش Beyond: Two Souls - AHZ - 09-26-2013

پیش نمایش عالی بود...
فقط یه سوال : این که شما چطوری تو پست ها عکس میزارید من یه پیش نمایش از یه بازی دارم جمع میکنم ولی وقتی میزارم عکساش میره میشه راهنمایی کنید[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

RE: ماورای تصوّر | پیش نمایش Beyond: Two Souls - javad - 09-26-2013

کلا پیش نمایش های که از این بازی بیرون تا حالا اومده بیرون . تکرار مکررات بود . منظورم با مجله گیمفا پلاس هم هست .
داستان این بازی مهم هست که کمتر بازگشایی شده .
از خود تعریف نشه پیش نمایش این بازی رو هم توی مجله پلک باز و هم روی سایت گذاشتم بسیار جذاب و با اطلاعات بیشتر هست .
خودم نوشتم فکر کنم تا حالا کاربردی ترین متن در باره این بازی باشه .

RE: ماورای تصوّر | پیش نمایش Beyond: Two Souls - MR.FULLHD - 09-27-2013

خیلی ممنون از شما عرفان عزیز ...            من تا جایی که تونستم بیشتر پیش نمایش های این بازی رو خوندم چون واقعا این بازی رو دوست دارم  اما بیشترشون تکراری بوده و ادم از خوندنشون خسته میشه. دیروز من در سایت دنیای بازی پیش نمایشی رو خوندم که خیلی خوب بود و ازش خوشم اومد و از نظرم اون کاملترین پیش نمایش بوده البته تا الان.
بهتون پیشنهاد میکنم برید و بخونید.

RE: ماورای تصوّر | پیش نمایش Beyond: Two Souls - White Fang - 09-27-2013

(09-27-2013, 02:27 AM)MR.FULLHD نوشته است: خیلی ممنون از شما عرفان عزیز ...            من تا جایی که تونستم بیشتر پیش نمایش های این بازی رو خوندم چون واقعا این بازی رو دوست دارم  اما بیشترشون تکراری بوده و ادم از خوندنشون خسته میشه. دیروز من در سایت دنیای بازی پیش نمایشی رو خوندم که خیلی خوب بود و ازش خوشم اومد و از نظرم اون کاملترین پیش نمایش بوده البته تا الان.
بهتون پیشنهاد میکنم برید و بخونید.

خیلی ممنونم که مقاله ها رو کامل میخونید. متاسفانه بیشتر کاربرای فروم این کارو نمیکنن.

RE: ماورای تصوّر | پیش نمایش Beyond: Two Souls - White Fang - 09-30-2013

(09-26-2013, 02:45 PM)'javad' نوشته است: کلا پیش نمایش های که از این بازی بیرون تا حالا اومده بیرون . تکرار مکررات بود . منظورم با مجله گیمفا پلاس هم هست .
داستان این بازی مهم هست که کمتر بازگشایی شده .
از خود تعریف نشه پیش نمایش این بازی رو هم توی مجله پلک باز و هم روی سایت گذاشتم بسیار جذاب و با اطلاعات بیشتر هست .
خودم نوشتم فکر کنم تا حالا کاربردی ترین متن در باره این بازی باشه .

داستان بازی آنقدر ها هم که شما میگید منتشر نشده که حسابی بشه روش حرف زد. کلاً اطلاعات آنچنانی ازش در دسترس نیست.

RE: ماورای تصوّر | پیش نمایش Beyond: Two Souls - GlaDOS - 09-30-2013

تشکر بابت پیش نمایش.شاهکار کیج مورد انتظار ترین بازی 2013 بعد از لست آو آس برای من بود.
فقط از تصاویر یکمی زیاد استفاده شده که البته زیرنویسشون باعث شده اطلاعات خوبی دست مخاطب برسه.
شیوه نگارشتون هم خیلی خوب بود فقط یکمی محاوره ای شده بود که به نظرم واسه پیش نمایش تو فروم موردی نداره.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

RE: ماورای تصوّر | پیش نمایش Beyond: Two Souls - risenberg - 10-05-2013

لعنت به الن پیج

RE: ماورای تصوّر | پیش نمایش Beyond: Two Souls - White Fang - 10-05-2013

(10-05-2013, 09:10 PM)risen نوشته است: لعنت به الن پیج

ببخشید چرا؟؟؟