بحث و تبادل نظر در باره هک PS4 - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: کنسول ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ™ PlayStation 3 , PlayStation 4 - SONY (https://forum.gamefa.com/Forum-%E2%84%A2-PlayStation-3-PlayStation-4-SONY) +---- انجمن: مباحث مربوط به هک PS3 و PS4 (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%AD%D8%AB-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D9%87%DA%A9-PS3-%D9%88-PS4) +---- موضوع: بحث و تبادل نظر در باره هک PS4 (/Thread-%D8%A8%D8%AD%D8%AB-%D9%88-%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%84-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%87%DA%A9-PS4) |
RE: بحث و تبادل نظر در باره هک PS4 - Mohammad-A₩$N78 - 05-16-2015 (05-16-2015, 01:44 AM)offboy نوشته است:حرف حساب جواب نداره(05-16-2015, 01:40 AM)Mohammad-A₩$N78 نوشته است:چقدر و کیشو تو 2 تا پست قبلیم گفتم برادر ؛ از اونجایی که کنسول جزو لوازم ضروری نیست پس قائدتا همون داستان تعادل قیمتی توسط مردم خیلی زود خودشو(05-16-2015, 01:37 AM)offboy نوشته است:شكي ندارم كه حرف شما درسته(05-16-2015, 01:29 AM)Mohammad-A₩$N78 نوشته است:برادرگلم باور کن منم تو همین مملکت دارم زندگی میکنم .. کنسول جزو لوازم ضروری نیستش قائدتا ؛ پس شما مطمئن باش خیلی خیلی زود کاهش قیمت پیدا میکنه(05-16-2015, 01:24 AM)offboy نوشته است: بابا ما دو دقیقه رفتیم یه سیگار بکشیم بیام ؛ روند بحث هنوز پا برجاست .. Good اميدوارم هرچه زود تر هركس كه منتظر كنسول مورد علاقش هست بش برسه حالا هر جور كه شده از بحث با دوستان بسيار لذت بردم اميدوارم اين بحث ها ادامه پيدا كنه RE: بحث و تبادل نظر در باره هک PS4 - The Wolf Of Rivia - 05-16-2015 دوستان من که خیلی دوست دارم هک جوری باشه که آنلاین هم راحت بشه بازی کرد . چون همانطور که میدونید کم کم بازیها دارن به سمت آنلاین شدن میرند و واقعا در بعضی اوقات شاهد این هستیم که بر روی بخش آنلاین بیشتر کار صورت میگیره و به نظر من تا 15 سال دیگه همه بازیها آنلاین میشن . و یک جورایی حیفه آدم بخش آنلاین بعضی از بازیها رو از دست بده . نظر شما چیه ؟ اصلا براتون فرقی میکنه ؟ RE: بحث و تبادل نظر در باره هک PS4 - Mohammad-A₩$N78 - 05-16-2015 موافقم شديد الان واسه همينه كه از ps3 دل نمي كنم چون دارم با هك الان ميزنم و به معناي واقعي همه چي رو با هم دارم اما مشكل اينكه ديگه روي نسل هفت كاري انجام نميشه در ps4 فعلا من به هك عاديش هم راضيم و بالاخره براي انلاينش هم يه نرم افزار يا آپديتي ساخته ميشه RE: بحث و تبادل نظر در باره هک PS4 - The Wolf Of Rivia - 05-16-2015 (05-16-2015, 02:00 AM)Mohammad-A₩$N78 نوشته است: موافقم شديد درسته الان دیگه به معنای واقعی کلمه وارد نسل هشتم شدیم و انتظار داشتن از نسل هفت سخته . البته باید این هم در نظر داشته باشیم که چه نوعی هک بشه . شاید مشکلات دیگه ای در سخت افزار یا نرم افزار کنسول ایجاد بشه . در کل اگه جهانی هم بشه من تا چند ماه اینکار رو انجام نمیدم تا ازش مطمئن بشم . RE: بحث و تبادل نظر در باره هک PS4 - POIROT - 05-16-2015 (05-16-2015, 01:55 AM)Dead Soldier نوشته است: دوستان من که خیلی دوست دارم هک جوری باشه که آنلاین هم راحت بشه بازی کرد . چون همانطور که میدونید کم کم بازیها دارن به سمت آنلاین شدن میرند و واقعا در بعضی اوقات شاهد این هستیم که بر روی بخش آنلاین بیشتر کار صورت میگیره و به نظر من تا 15 سال دیگه همه بازیها آنلاین میشن . و یک جورایی حیفه آدم بخش آنلاین بعضی از بازیها رو از دست بده . من که فکر نمیکنم هیچوقت همه بازی ها نیاز به نت داشته باشن ، چون یه فاجعه عظیمی در سرعت نت میذاره ، ماکرو برای اینکه سرورهاش سنگین هستن برای آپدیت ویندوز هاش ، ویندوز 10 را به شکل تورنت کرده برای دریافت آپدیت ها ، حالا شما خودتون سازمان ها و ارگان های دیگه هم اضافه کن به نظره من منطقی نیست اون بازی جدید تام کلاینس هم اولش همین متصل بودن دائمی رو میگفت ولی ... :D RE: بحث و تبادل نظر در باره هک PS4 - offboy - 05-16-2015 (05-16-2015, 01:55 AM)Dead Soldier نوشته است: دوستان من که خیلی دوست دارم هک جوری باشه که آنلاین هم راحت بشه بازی کرد . چون همانطور که میدونید کم کم بازیها دارن به سمت آنلاین شدن میرند و واقعا در بعضی اوقات شاهد این هستیم که بر روی بخش آنلاین بیشتر کار صورت میگیره و به نظر من تا 15 سال دیگه همه بازیها آنلاین میشن . و یک جورایی حیفه آدم بخش آنلاین بعضی از بازیها رو از دست بده . برا ما تعطیل یا غیر تعطیل نداره . 7 روزه هفته سرکاریم ؛ و باید زود بخوابیم تا فردا بریم سره کار اما چون ارین عزیز لطف کرد و دوباره یه موضوع خوب رو به بحث گذاشت من جواب میدم تا دیگه بریم سره کار از اونجا بحث رو دنبال کنیم والا با توجه به رتبه نت ایران در جهان که از افغنستان هم پایین تره (با درود به افغان های عزیز بحث بی احترامی نیست) ؛ فکرنکنم حالا حالا ها بتونیم در مورده این داستان روند خوبی رو در آینده شاهد باشیم .. فکرهم نکنم 15 سال دیگه هم این نت ایران بخواد چاره اساسی واسش بشه . از اونجایی این حرفو میزنم که یادمه 13 - 15 سال پیش میرفتیم سوپر مارکت یه کارت اینترنت دایل آپ میگرفتیم 1 ساعته 1500 ؛ بعدش یه موزیک صوتی رو 45 دقیقه صبر میکردیم تا دانلود شه . بعد از 15 سال الان شدیم این !! خدایش 15 سال دیگه کجایم دقیقا !!! ؟؟؟؟ ؛ من که میگم این داستان آنلاین شدن تو سال های آینده ضررش از این داستان هک هم بیشتره RE: بحث و تبادل نظر در باره هک PS4 - The Wolf Of Rivia - 05-16-2015 (05-16-2015, 02:07 AM)POIROT نوشته است:(05-16-2015, 01:55 AM)Dead Soldier نوشته است: دوستان من که خیلی دوست دارم هک جوری باشه که آنلاین هم راحت بشه بازی کرد . چون همانطور که میدونید کم کم بازیها دارن به سمت آنلاین شدن میرند و واقعا در بعضی اوقات شاهد این هستیم که بر روی بخش آنلاین بیشتر کار صورت میگیره و به نظر من تا 15 سال دیگه همه بازیها آنلاین میشن . و یک جورایی حیفه آدم بخش آنلاین بعضی از بازیها رو از دست بده . حرفت کاملا درسته . اما آیا 15 سال دیگه هم وضعیت همینطوره ؟ RE: بحث و تبادل نظر در باره هک PS4 - POIROT - 05-16-2015 (05-16-2015, 02:10 AM)offboy نوشته است:(05-16-2015, 01:55 AM)Dead Soldier نوشته است: دوستان من که خیلی دوست دارم هک جوری باشه که آنلاین هم راحت بشه بازی کرد . چون همانطور که میدونید کم کم بازیها دارن به سمت آنلاین شدن میرند و واقعا در بعضی اوقات شاهد این هستیم که بر روی بخش آنلاین بیشتر کار صورت میگیره و به نظر من تا 15 سال دیگه همه بازیها آنلاین میشن . و یک جورایی حیفه آدم بخش آنلاین بعضی از بازیها رو از دست بده . واقعا حرف دل من و خیلی ها رو زدی خسرو جان ، بسیار زیبا و کامل بیان کردی ... موافقم باهات شدیدا . ، . فدا :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: RE: بحث و تبادل نظر در باره هک PS4 - The Wolf Of Rivia - 05-16-2015 (05-16-2015, 02:10 AM)offboy نوشته است:(05-16-2015, 01:55 AM)Dead Soldier نوشته است: دوستان من که خیلی دوست دارم هک جوری باشه که آنلاین هم راحت بشه بازی کرد . چون همانطور که میدونید کم کم بازیها دارن به سمت آنلاین شدن میرند و واقعا در بعضی اوقات شاهد این هستیم که بر روی بخش آنلاین بیشتر کار صورت میگیره و به نظر من تا 15 سال دیگه همه بازیها آنلاین میشن . و یک جورایی حیفه آدم بخش آنلاین بعضی از بازیها رو از دست بده . در مورد اینکه ایران از افغانستان بتونه جلو بزنه شک دارم ( D: ) . اما دنیا داره روز به روز پیشرفت میکنه نه مثل ما پسرفت . و مطمئنا دنیا منتظر این نمیمونه که ما برسیم بهش D: و در مورد اینکه بازی ها به سمت آنلاین شدن ( دیر یا زود ) میرن هم شکی ندارم . البته با این اینترنت ذغالی هم تا حدی میشه بازی آنلاین انجام داد . باید ببینیم شرایط تغییر میکنه یا نه ( بعید میدونم ) . RE: بحث و تبادل نظر در باره هک PS4 - Mohammad-A₩$N78 - 05-16-2015 واقعا يكي از سر سخت ترين قشر هاي جامعه ايم در هر حالت بازيمون رو ميكنيم من هم اميدي ندارم وضعيت ما در اينترنت خوب بشه |