Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
جنگ های کارکتری زمستانی گیمفا گروه 3 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C)
+--- انجمن: پاتوق (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%82)
+--- موضوع: جنگ های کارکتری زمستانی گیمفا گروه 3 (/Thread-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%B2%D9%85%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D9%85%D9%81%D8%A7-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-3)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: جنگ های کارکتری زمستانی گیمفا گروه 3 - jack - 01-28-2013

(01-28-2013, 08:41 PM)GamerStation نوشته است: البته من فکر کنم فهمیدم چرا John Martson رای کمی آورده چون red dead redemption انحصاری کنسول هاست و PC باز ها تجربه ی بازی با این کاراکتر رو ندارن .... ولی واقعا Martson یه چیز دیگه هست ، لااقل بزارید BIG BOSS بیاد بالا Confused43:
برادر من خودم pc بازم ولی واقعا جان یه چیز دیگه بود.شخصیت پردازیش دیوانه کننده بود.

RE: جنگ های کارکتری زمستانی گیمفا گروه 3 - GamerStation - 01-28-2013

(01-28-2013, 08:45 PM)jack نوشته است:
(01-28-2013, 08:41 PM)GamerStation نوشته است: البته من فکر کنم فهمیدم چرا John Martson رای کمی آورده چون red dead redemption انحصاری کنسول هاست و PC باز ها تجربه ی بازی با این کاراکتر رو ندارن .... ولی واقعا Martson یه چیز دیگه هست ، لااقل بزارید BIG BOSS بیاد بالا Confused43:
برادر من خودم pc بازم ولی واقعا جان یه چیز دیگه بود.شخصیت پردازیش دیوانه کننده بود.
منظورم شما نبودی ، بعضی از دوستان هستن چون بازی نکردن میگن خوب نیست ، مثل همونایی که تو سایت به سازندگان heavy rain توهین کردند ......

RE: جنگ های کارکتری زمستانی گیمفا گروه 3 - night.watcher - 01-28-2013

من کاری ندارم کدوم بیشتر رای میاره و کدوم کمتر

من رایم به کسیه که تو قلبمه

john martsonConfused29:Confused29:Confused29:

RE: جنگ های کارکتری زمستانی گیمفا گروه 3 - dante-turbo - 01-28-2013

واقعا این نظر سنجی نشون میده که بیشتر گیمر های این فروم سطحی نگرن (این حرف توهین نیست.یه انتقاده)!خداییش نمیدونم شما از شخصیت پردازی چیزی میدونید بچه ها!؟کاری که راک استار با مارستون یا کونامی با بیگ باس کرده تو کدوم بازی دیده میشه!این 2 شخصیت آنچنان قدرتمند آفریده شدن و جذابیت دارن که وقتی آدم با یکی مثله پرایس مقایسشون میکنه مثله مقایسه جرج کلونی با گونیه سیب زمینیه!
خداییش شما چیزی از پرایس میدونید.از گذشتش میدونید.اصلا این کرکتر شخصیت پردازی داره؟چرا این بشر تو جنگ جهانی دوم پیر بود؟چرا تو مرحله ترور زاخایف که جنگ سرد بود جوون بود!چرا اخر modern warfare کشته میشه رو پل ولی دوباره تو شماره 2 یهو میبینیمش.بدون اینکه توضیحی داده بشه چطور زندست و تو زندان روسیه چکار میکنه؟این شخصیت بکل یه کرکتر ضعیفه که افریده شده برای نوبها که دوستش داشته باشن.

بشخصه اندر کف این نظرسنجیم.Confused05:آخه چرا؟جامعه گیمری ما داره به کدامین سوی میره!Confused86:نمی خوام بگم من درست میگم و بقیه اشتباه ولی دوستان یکم تو سلیقتون تجدید نظر کنید.
ادای احترام بیگ باس بالای قبر باس خودش باندازه 100 تا پرایس می ارزید.سکانس آخر RED DEAD REDEMPTION که جان بیرون از اصطبل میره و مثله یک مرد واقعی برای نجات خانوادش کشته میشه رو یادتون رفته؟بعد میرید به شخصیتی که خود اکتیویژن هم نمیدونه چیه و از کجا اومده رای میدین...

خداوندا عاقبت همه ما را ختم بخیر بفرما...

RE: جنگ های کارکتری زمستانی گیمفا گروه 3 - I AM ALONE - 01-28-2013

غول های این سری جان مارستون و بیگ باس هستن
و رای من هم به محبوب قلبم BIG BOSS
بین جان و بیگ باس شک داشتم ولی از اونجایی که بیگ باس قدیمی تره اون رو انتخاب کردم

RE: جنگ های کارکتری زمستانی گیمفا گروه 3 - Real G - 01-28-2013

من برام قدیمی یا جدید بودن مهم نیست مهم شخصیت پردازیه که کلا راک استار برگ آس داره تو شخصیت پردازی!

(01-28-2013, 08:50 PM)GamerStation نوشته است:
منظورم شما نبودی ، بعضی از دوستان هستن چون بازی نکردن میگن خوب نیست ، مثل همونایی که تو سایت به سازندگان heavy rain توهین کردند ......
کی این کار رو کرده نیما؟!Confused60:

RE: جنگ های کارکتری زمستانی گیمفا گروه 3 - GamerStation - 01-28-2013

(01-28-2013, 10:32 PM)Real G نوشته است: من برام قدیمی یا جدید بودن مهم نیست مهم شخصیت پردازیه که کلا راک استار برگ آس داره تو شخصیت پردازی!

کی این کار رو کرده نیما؟!Confused60:
نمیدونم یکی از دوستان گفت ، اگه میدونستم کیه که خودم خدمتش میرسیدم !

RE: جنگ های کارکتری زمستانی گیمفا گروه 3 - jack - 01-28-2013

هیچ کدوم از اینا پایان بی نظیر این بازی رو ندیدن وقتی که جان به گلوله بسته میشه.شاید به حال من خنده کنید ولی من
در اون صحنه گریه کردم.

آقای real g آخه چرا پرایس رو گذاشتی Confused66:.شخصیت کم بود

RE: جنگ های کارکتری زمستانی گیمفا گروه 3 - Ն♡√e - 01-28-2013

اخه ی دلم برات سوخت .

RE: جنگ های کارکتری زمستانی گیمفا گروه 3 - Real G - 01-28-2013

بله پایان Red Dead فوق العاده غم انگیز و تراژدی بود!البته اگه دقت کنید راک استار کارش رو بلده وقتی تو طول بازی دقت کنید جان فقط برای خانوادش فرد خوبیه و اعلا یه شکارچی جایزه برای افراده و فرد خوش سرشتی نیست ولی راک استار کاری میکنه که تا آخر بازی علاقه ای اجتناب ناپذیر به این شخصیت پیدا کنید و حتی امکان داره مثل این دوستمون Jack گریتونم بگیره!تو مکس پین 3 به شخصیت و داستان دقت کنید راک استار شما رو مجبور میکنی که عاشق یک شخصیت دائم الخمر الکلی معتاد بشین!و حتی تو بازیه Manhunt 2 راک استار تو صحنه سینما با اون گرافیک ضعیف طوری حس های روانی انسان رو به بازی میگیره که واقعا حواست به هیچ وجه به دنیای بیرون نیست!به نظر من Rock Star و Bilizardd بزرگترین شرکت های بازی سازی هستند و توی این زمین اگر بخوام منصف باشم رقیبی برای این دو کمپانی نمیبینم!اگر بخوام فعالیت های شکرت Bilizardd رو بهتون مو به مو بگم به از برنامه ریزی روانشناسی طوری در عجب میمونین که تا چند وقت فکر میکنید بیلیزارد با فضایی ها مشاوره داره!Confused05: