Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا
╚تاپیک جامع برنامه استیم ■ اموزش ها و حل مشکلات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com)
+-- انجمن: PC (https://forum.gamefa.com/Forum-PC)
+--- انجمن: انجمن PC داران! (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-PC-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+---- انجمن: مشکلات و آموزش ها (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7--189)
+---- موضوع: ╚تاپیک جامع برنامه استیم ■ اموزش ها و حل مشکلات (/Thread-%E2%95%9A%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85-%E2%96%A0-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: ╚تاپیک جامع برنامه استیم ■ اموزش ها و حل مشکلات - The Grand Tour - 09-18-2016

بازی پیس ۲۰۱۷ باید به اینترنت وصل باشه تا اجرا شه مثل نید فور اسپید جدیده

RE: ╚تاپیک جامع برنامه استیم ■ اموزش ها و حل مشکلات - Shaltook - 10-25-2016

سلام لطفا به سوالام پاسخ بدید 
1)برای ساختن اکانت استیم با شیلتر شکن وارد بشم یا بدون شیلتر شکن؟؟ چون وقتی با آی پی ایران وارد میشی نمیتونی gta v رو بخری 
2)تو پست گفته بود (حال به اسانی از استور می توانید بازی بخرید ولی برای باز شدن مارکت،خرید و فروش ایتم باید 30 روز منتظر بمانید))  یعنی اگه امروز استیم والت رو فعال کنم یک ماه بعد میتونم gta v رو بخرم؟؟

RE: ╚تاپیک جامع برنامه استیم ■ اموزش ها و حل مشکلات - AMIR_PC - 10-25-2016

(10-25-2016, 07:13 AM)Shaltook نوشته است: سلام لطفا به سوالام پاسخ بدید 
1)برای ساختن اکانت استیم با شیلتر شکن وارد بشم یا بدون شیلتر شکن؟؟ چون وقتی با آی پی ایران وارد میشی نمیتونی gta v رو بخری 
2)تو پست گفته بود (حال به اسانی از استور می توانید بازی بخرید ولی برای باز شدن مارکت،خرید و فروش ایتم باید 30 روز منتظر بمانید))  یعنی اگه امروز استیم والت رو فعال کنم یک ماه بعد میتونم gta v رو بخرم؟؟

سلام
1) نه نیازی به فیلتر شکن نیست برای ساختن اکانت و اکثر بازیها، ولی بعضی بازی ها صفحشون فیـــلتره و باید از فیــــلتر شکن استفاده کنی، برای من که اینطور بود.
2)...

RE: ╚تاپیک جامع برنامه استیم ■ اموزش ها و حل مشکلات - ebrahimnankali - 10-28-2016

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه. ببخشید شما کرک آنلاینی سراغ دارید که به بازی civilization vi بوخوره؟؟ من نسخه ی civilization vi ام RELOADED  هستش. واقعا ممنون میشم بهم بگید کجا دارتش

RE: ╚تاپیک جامع برنامه استیم ■ اموزش ها و حل مشکلات - ebrahimnankali - 10-28-2016

(10-28-2016, 03:25 PM)ebrahimnankali نوشته است: سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه. ببخشید شما کرک آنلاینی سراغ دارید که به بازی civilization vi بوخوره؟؟ من نسخه ی civilization vi ام RELOADED  هستش. واقعا ممنون میشم بهم بگید کجا دارتش

کسی کرک آنلاین مناسب با نسخه ی RELOADED سراغ نداره ؟  Confused

RE: ╚تاپیک جامع برنامه استیم ■ اموزش ها و حل مشکلات - AMIR_PC - 10-28-2016

(10-28-2016, 11:41 PM)ebrahimnankali نوشته است:
(10-28-2016, 03:25 PM)ebrahimnankali نوشته است: سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه. ببخشید شما کرک آنلاینی سراغ دارید که به بازی civilization vi بوخوره؟؟ من نسخه ی civilization vi ام RELOADED  هستش. واقعا ممنون میشم بهم بگید کجا دارتش

کسی کرک آنلاین مناسب با نسخه ی RELOADED سراغ نداره ؟  Confused

دوست عزیز مطمئن باشید چیزی که مینویسید دیده میشه، اینقدر پیام تکراری ندید راجب یه موضوع
کرک آنلاینش هم گشتم نبود متاسفانه

RE: ╚تاپیک جامع برنامه استیم ■ اموزش ها و حل مشکلات - H_DS_N - 11-18-2016

سلام
من رمز اکانت استیممو فراموش کردم ولی وقتی گزینه فراموشیو میزنم تا مرحله ی گارد پیش میره یعنی کد گاردو توی سایت وارد میکنم بعد که گزینه ادامرو میزنم به صفحه قبلش بر میگرده با قند شکن و بدون اون هم تست کردم نشده. کمک کنید.

RE: ╚تاپیک جامع برنامه استیم ■ اموزش ها و حل مشکلات - mghnlolo - 06-22-2017

اقا چجوری بازی ها رو با فریم کمتر تو کامپیوتر اجرا کنیم

RE: ╚تاپیک جامع برنامه استیم ■ اموزش ها و حل مشکلات - Mr. Ben - 01-20-2019

سلام دوستان
من میخواستم یه بازی بخرم که اولین خریدم هست و قیمتش 4.99 دلاره و قیمتش تو ریجن روسیه 104 روبل هست و خب قیمت روبلش ارزونتر هست و چنج ریجن زدم و الان والتم روبل هست.
چند تا سوال برام پیش اومده:
۱- این که چجوری اکانتم رو 105 روبل شارژ کنم؟ اگر سایت مطمئنی میشناسید معرفی کنید لطفا. (اگر قوانین اجازه معرفی توی اینجا رو نمیده لطفا توی پیام خصوصی معرفی کنید)
۲- با خرید این بازی محدودیت اکانتم برطرف میشه که بتونم دوستام رو اد فرند کنم و آیتم ترد کنم؟
۳- تو پست اول گفته شده که: هر بازی که در استیم با والت روبل خریداری بشه،اون بازی رجین لاک محسوب میشه، ایا همچنان همینطور هست؟

RE: ╚تاپیک جامع برنامه استیم ■ اموزش ها و حل مشکلات - AmirAlpha - 01-20-2019

(01-20-2019, 02:19 AM)Mr. Ben نوشته است: سلام دوستان
من میخواستم یه بازی بخرم که اولین خریدم هست و قیمتش 4.99 دلاره و قیمتش تو ریجن روسیه 104 روبل هست و خب قیمت روبلش ارزونتر هست و چنج ریجن زدم و الان والتم روبل هست.
چند تا سوال برام پیش اومده:
۱- این که چجوری اکانتم رو 105 روبل شارژ کنم؟ اگر سایت مطمئنی میشناسید معرفی کنید لطفا. (اگر قوانین اجازه معرفی توی اینجا رو نمیده لطفا توی پیام خصوصی معرفی کنید)
۲- با خرید این بازی محدودیت اکانتم برطرف میشه که بتونم دوستام رو اد فرند کنم و آیتم ترد کنم؟
۳- تو پست اول گفته شده که: هر بازی که در استیم با والت روبل خریداری بشه،اون بازی رجین لاک محسوب میشه، ایا همچنان همینطور هست؟

سلام
1- گیفت کارت 5 دلاری بخر شارژ کن اگه ریجن استور اکانتت روسیه باشه روبل شارژ میشه
2- تو استیم هرچی بخری به ارزش 5 دلار اکانتت Unlimit میشه
3- ریجن بازی روسیس ولی زبون بازی انگلیسی برای خرید هم باید حتما ایپی روسیه باشی وگرنه نمیزاره خرید کنی