![]() |
جملات ماندگار انیمیشن ها - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: حوزه سینما (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%B3%DB%8C%D9%86%D9%85%D8%A7) +--- انجمن: انیمیشن (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%86) +--- موضوع: جملات ماندگار انیمیشن ها (/Thread-%D8%AC%D9%85%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D9%87%D8%A7) |
RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - Maziyar Hemmati - 06-17-2016 مریندا: سرنوشت انسان از قبل پیش بینی نشده هر انسان خودش سرنوشت خودشو میسازه❤️❤️ السا: زبان برگیر... مکن تغییر شهدختیم ما خوب و با تدبیر کنش زنجیر... نهانش کن تظاهر کن... با غفلتی پی خواهند برد مردم ![]() یکی از خوبیهای پیر شدن اینه که
دیگه چیزی برای از دست دادن نداری ![]() عشق واقعی قلب های یخی رو آب می کنه ... - اولاف RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - You Never Win - 06-18-2016 Monster
گریمر خطاب به دکتر تنما: می دونی سخت ترین چیزی که سعی کردم یاد بگیرم چی بود؟ " لبخند زدن! "
RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - Maziyar Hemmati - 06-18-2016 ![]() آقای پینگ: «فکر میکنم الان وقتشه چیزی رو بهت بگم که خیلی وقت پیش باید بهت میگفتم...» پو: «خب...؟» آقای پینگ: «ترکیب سری سوپ جادویی من...» پو: «آها...» آقای پینگ: «ترکیب سری سوپ جادویی من اینه: هیچی!» پو: «ها؟!» آقای پینگ: «شنیدی چی گفتم... هیچی، ترکیب سری وجود نداره.» پو: «صبر کن، صبر کن... یعنی این فقط یه سوپ رشته فرنگی معمولیه؟ سس خاص یا همچین چیزی بهش اضافه نمیکنی؟» آقای پینگ: «نـیـازی نـیـسـت. بــرای خــاص کــردنِ چـیـزی، فـقـط بـایـد بـاور کـنـی کـه اون چـیـز خـاصـه» پاندای کونگ فو کار RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - ebrahimnankali - 06-19-2016 انیمیشن بازی اساسین کرید 3 (قسمتی کوتاه اما تاثیر گذار از وصیت نامه اتزیو) : وقتی که یک مرد جوان بودم آزادی داشتم که ندیدمش زمان داشتم که متوجه اش نشدم و عشق را هم داشتم که احساسش نکردم RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - Maziyar Hemmati - 06-19-2016 ![]() مکس : درباره خندیدن نگران نباش.دهن من تا حالا لبخند به خودش ندیده اما به این معنی نیست که توی ذهنم لبخند نمیزنم..!! مری و مکس-آدام الیوت RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - Writer Bot - 06-19-2016 … Twinkle, twinkle, little bat. Watch me kill your favorite cat دالی دالی خفاش کوچولو , ببین که چجوری گربه کوچولوتو میکشم … دیالوگی معروف از جوکر که بتمن را تهدید به مرگ زن گربهای میکند . RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - ebrahimnankali - 06-19-2016 جمله ی اون لاکپشت پیره که در رنگو نقش شهر دارو داشت (اسمشو یادم نمیاد ![]() اگر آب را کنترل کنی , همه چیز را کنترل کردی (به این معنا که همه چیز را در دست داری ) RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - You Never Win - 06-20-2016 Monster
ولفگنگ گریمر: کسی که کامل می تونی بهش باور داشته باشی فقط خودتی. وقتی به کسای دیگه ای اعتماد می کنی، ممکنه پشتتو خالی کنن.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هانس جرج اسکوالد: در زندگی، وقت هایی هستن که کارایی رو هزاران بار انجام می دیم و میخوایم موفق بشیم، ولی هیچ وقت درست در نمیاد.
Angel Beats
یوری ناکامورا: بزار یه چیزی بهت بگم. انسان ها حتی نمی تونن 10 دقیقه هم برای چیزی منتظر باشند.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اوتوناشی یوزورو: یکی نیاز به شجاعت داره که با گذشته ش روبرو بشه. یکی دیگه برای به حقیقت در آوردن آرزوهاش به تلاش و کوشش نیاز داره. و فرد دیگری، به زمان و دوستانش نیاز داره. تو چطور؟
RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - Maziyar Hemmati - 06-20-2016 ![]() تن تن : يه خبر خوب و يه خبر بد دارم ناخدا : خبر بد؟ تن تن : فقط يه تير داريم ناخدا : خبر خوب؟ تن تن : هنوز يه تير داريم ✌️ RE: جملات ماندگار انیمیشن ها - Writer Bot - 06-20-2016 ![]() هیس: مارها و افعی ها هرگز راه نمیرن...میخزن!!! |